КНДР готується до прямих зіткнень із ЗСУ

Джон Сміт

Розвідувальне агентство Південної Кореї заявило, що Північна Корея бере участь у війні в Україні та вирішила надіслати 12 000 військових, включаючи підрозділ спецназу, повідомляє інформаційне агентство Yonhap. У Yonhap повідомили, що нещодавно агентству стало відомо про рішення Північної Кореї розгорнути чотири бригади, включаючи підрозділ спецназу, і що переміщення військ вже почалося.

Якщо розвідка Південної Кореї, то тут вже є що обговорювати.

4 бригади, включаючи спецназ, означають, що готуються вони не лише до інженерних робіт, а до прямих зіткнень з ЗСУ.

Не зрозуміло поки, як вони планують відправляти ці 12 тис./4 бригади: в якості готових бригад із своїм управлінням, офіцерами, технікою чи в якості найманців/лінійного поповнення, яке поступить під командування офіцерів-рускіх.

12 тисяч – це вже дивізія. Найбільше з’єднання тактичного рівня. Далі вже корпус – оперативно-тактичний рівень. А отже, дуже вірогідно, макаки бажають відправити війська разом із власними командирами й генералами.

Коли Китай нападе на Тайвань, то завданням КНДР у рамках замислу китайців буде зв’язувати союзників США – Японію і Південну Корею, не допустивши їхньої допомоги в битві за Тайвань. А отже північнокорейським генералам потрібно знати, що собою представляє сучасна велика війна.

Якщо так, то жирний Кім бажає отримати в Україні повний спектр досвіду великих війн – від рядового солдата до вищих офіцерів управління.

При цьому своє гарматне м’ясо в таких значних кількостях Кім ще й не продасть Путіну безкоштовно: він вициганить російські технології, які посилять північнокорейську воєнну промисловість.

Наша дипломатія вже зараз має працювати над воєнним союзом з Південною Кореєю. Треба використовувати цю ситуацію. Маємо просувати ідею особливої дружби між нашими двома народами з однаковими викликами. Ми територіально далекі одні від одного, але насправді ближчі за усіх у світі. Ми на двох полюсах Імперії Зла.

Південні корейці – справді супер потужна нація. В плані технологічного розвитку, розвитку суспільства вони є найкращими в світі. Якщо ми не прощелкаємо цю ситуацію, зможемо заручитися союзником, користь від якого потенційно може значно перевершити ту шкоду Україні, яку нанесе північнокорейська допомога путіну.

 

BBC Україна: Північна Корея відправила тисячі своїх військових на війну з Україною

На безпековій нараді в п’ятницю в Південній Кореї взяли участь ключові посадові особи з управління безпеки країни, міністерства оборони та розвідки, повідомили в офісі президента Юн Сук Йоля.
“(Учасники) вирішили не ігнорувати ситуацію і спільно з міжнародною спільнотою реагувати на неї всіма доступними засобами”, – йдеться в повідомленні.

Інформаційний спротив: Північнокорейські військові вже в росії, надано докази (відео)

На даний момент північнокорейські солдати дислокуються на Далекому Сході та Брянській області, у Владивостоці, Уссурійську, Хабаровську, Благовіщенську.
Північнокорейським солдатам було надано російську військову форму, і зброю російського виробництва. А також видано підроблені паспорти мешканців Якутської та Бурятської республік.

ERR: Естонська розвідка прокоментувала залучення росією північнокорейських військових

Відправлення Північною Кореєю солдатів до росії для підтримки її агресії в Україні свідчить про проблеми росії з підтриманням інтенсивності військової активності.

Автор