В районі ООС підрозділи ДСНС України ведуть відновлювальні роботи цивільної інфраструктури (фото)

На Донеччині особовий склад ДСНС України, який залучений до ООС, продовжує проводити відновлювальні роботи будівель, які зазнали руйнувань внаслідок ворожих обстрілів.

Цього тижня роботи проводилися за 41 адресою, на яких рятувальники латають та по-новому покривають дахи будівель, відновлюють скло у вікнах, реконструюють простінки.

Слід відзначити, що переважна більшість власників пошкоджених домівок не в змозі власними силами провести ремонтні роботи та закупити необхідні будівельні матеріали.

Окрім того, за різними особистими обставинами цивільні мешканці не можуть виїхати з прифронтових населених пунктів. Тому питання допомоги та захисту мешканців Донеччини, які постраждали внаслідок бойових дій, є надзвичайно актуальним і важливим.

Представники ДСНС України працюють по відновленню цивільних будинків у населених пунктах Сартанської, Очеретинської, Авдіївської та Мар’їнської військово-цивільних адміністрацій, а також у Бахмутському районі.

Всього до відновлювальних робіт залучено 150 чоловік особового складу, з яких 30 – це рятувальники Донеччини, а 120 – рятувальники Миколаївщини, Рівненщини, Харківщини, Львівщини, Херсонщини та Черкащини.

Загалом з початку робіт відновлено об’єкти за 38 адресами.

Джерело

Автор