Юрій Луценко зустрівся з представниками ініціативної групи на підтримку прикордонника Сергія Колмогорова (фото)

Справа прикордонника Колмогорова є безпрецедентною в розрізі оцінювання дій військовослужбовців в умовах ведення неоголошеної війни.

Читати далі

У Києві поліцейські затримали чоловіка, який “замінував” весілля друзів (фото)

За однією із версій, він дізнався про весілля друзів та вирішив просто зіпсувати їм настрій. Санкція статті передбачає максимальне покарання у вигляді обмеження волі на строк до трьох років.

Читати далі

У Києві запрацювала поліція діалогу: “послухай і почуй” (фото, відео)

Працівники новоствореного відділу переважно працюють на попередження сутичок і конфліктів, для необхідної взаємодії завчасно встановлюють комунікативний контакт як з організаторами, так і з учасниками масових заходів

Читати далі

СБУ викрила двох громадян РФ, які здійснювали підривну діяльність проти України (фото)

Один з росіян вів активний пошук осіб, здатних за грошову винагороду організувати акції протесту, з блокуванням транспортних магістралей. Інший громадянин РФ вночі 21 жовтня 2017 року на замовлення російської сторони спалив автомобіль, який належить родині одного з народних депутатів України.

Читати далі

На Приморському напрямку за жовтень розміновано 62,3 га території (фото)

Групи розмінування працюють не тільки на передовій. Вони також відразу реагують на прохання мирних мешканців та ліквідують вибухонебезпечні предмети, що не розірвалися та загрожують життю та здоров’ю цивільного населення.

Читати далі

Держбюджет-2017: для контрактників збудують 91 ж/комплекс з казармами поліпшеного планування на 11 тис ліжко-місць

Проектом Держбюджету-2018 передбачено виділення ще 1,3 млрд грн на будівництво 93 таких же житлових комплексів для військовослужбовців військової служби за контрактом.

Читати далі

Молодший лейтенант Олег Верняєв – переможець міжнародного турніру зі спортивної гімнастики

Олег Верняєв четвертий рік поспіль здобуває перемогу на міжнародному турнірі зі спортивної гімнастики присвячений пам’яті Артура Гандера, який проходив у Швейцарії.

Читати далі

Брифінг начальника Головного квартирно-експлуатаційного управління ЗС України (відео)

Фонди для розміщення підрозділів в районі АТО готові до зимової експлуатації на 100%. Опалення підрозділів розпочато.

Читати далі

Вакцинуватися від грипу можна в 16 медзакладах Києва (відео, перелік)

Щеплення мешканцям Києва проводиться незалежно від місця проживання. Медична складова (огляд лікаря, консультація, сама процедура) – безкоштовна. Аптечні пункти КП «Фармація», що розташовані у цих медзакладах, у повній мірі забезпечені вакцинами проти грипу.

Читати далі

Офіційно запущено Другу нитку Головного столичного каналізаційного колектора (фото, відео)

Нова нитка замінить старий колектор, який ще у 1999 році був визнаний аварійним і давно потребував капітального ремонту. Подальша експлуатація старого колектора могла спричинити масштабну екологічну катастрофу не лише в столиці, а й в масштабах всієї країни.

Читати далі

212 фермерських господарств отримають 65 млн гривень (фото)

За держпрограмою надання кредитів фермерським господарствам у цьому році задовільнили 70% заявок. З Луганської та Донецької області задовольнили 100% заявок.

Читати далі

Першу в Україні сімейну кімнату відкрили сьогодні у львівському ОХМАТДИТ (фото)

Сімейна кімната – це місце у лікарні, де батьки і родичі хворих дітей можуть відпочити, поїсти, набратися сил й провести час із дитиною.

Читати далі

Верховна Рада запроваджує новий веб-портал «Електронний кабінет громадянина» (скріншоти)

«Електронний кабінет громадянина» виступатиме в якості єдиної точки входу для роботи з усіма електронними сервісами Верховної Ради України для громадян.

Читати далі

Правоохоронці готові відкрити для польської сторони бази даних кримінальних елементів (фото)

«Україна і Польща співпрацюють у рамках Інтерполу та Європолу, але ми маємо більш тісно працювати на двосторонньому рівні і мати протоколи про обмін інформацією. Ми готові повністю відкрити свої бази даних, які стосуються кримінальних елементів», – сказав Арсен Аваков.

Читати далі

Прикордонники разом з ветеранами, громадськими активістами та учасниками АТО підтримали Сергія Колмогорова (фото)

Розгляд касаційної скарги у справі прикордонника Сергія Колмогорова перенесено на 6 листопада цього року.

Читати далі

П’ятьох підозрюваних у спробі зірвати виборчий процес у с. Майське взято під варту

29 жовтня на виборчу дільницю у с. Майське Синельниківського району Дніпропетровщини зайшли невідомі особи, які пошкодили майно, кинули димові шашки, намагалися пошкодити виборчу документацію, зокрема урни з бюлетенями.

Читати далі