Українська делегація відвідала міжнародну виставку High-tech port у Туреччині

Перший заступник Секретаря Ради національної безпеки і оборони України Олег Гладковський на чолі української делегації відвідав міжнародну виставку High-tech port by MÜSİAD (Асоціація незалежних промисловців і підприємців Туреччини), яка проходить в Стамбулі.

До складу делегації увійшли, зокрема, керівник державного концерну “Укроборонпром” Павло Букін та посол України в Туреччині Андрій Сибіга.

В окремому павільйоні виставки було представлено стенди світових виробників техніки та озброєнь.

Під час відвідування MÜSİAD відбулася зустріч О. Гладковського з Президентом Державного агентства з питань оборонної промисловості Турецької Республіки Ісмаїлом Деміром, під час якої сторони констатували значну активізацію двосторонньої співпраці в оборонно-промисловому комплексі з досягненням реальних результатів – взаємовигідних контрактів.

Також високопосадовці обговорили нинішній стан і перспективи співробітництва у створенні спільних підприємств у галузі будівництва наземних, авіаційних та морських платформ, що становить значний інтерес для обох країн.

Окрім цього, О. Гладковський провів зустрічі із керівниками провідних оборонних підприємств Туреччини і наголосив на важливості об’єднання зусиль українських та турецьких конструкторських бюро у модернізації існуючих та розробок нових видів техніки та озброєння.

Джерело

Фото © Facebook MUSİAD EXPO

Автор