Про турецький переворот і свідків секти “сильної руки” Ердогана

В Туреччині за невдалу спробу перевороту переслідується вже 9000 людей (військові, судді, прокурори, поліція, чиновники, журналісти, прості громадяни), з кожним днем кількість підозрюваних, арештованих зростає.

Вчора було 7000.

Закриті десятки сайтів, ТВ-канали вже давно працюють на Ердогана, а не розказують про режим внутрішньої окупації в перемішку з істериками про свободу слова.

Чиновникам заборонили виїзд закордон. Всім.

В той же час Ердоган відкрито заявляє про необхідність введення смертної кари, бо він не бачить сенсу годувати заколотників у тюрмі. Переслідується 9000 людей, я нагадаю. Пряму участь в перевороті брало близько 2000-3000 людей.

До чого я веду? – А до того, що оці всі свідки секти “сильної руки” Ердогана, “АТО за 4 години”, мають на колінах дякувати Порошенку за свої збережені нікчемні життя, бо на відміну від багатьох турків, які переслідуються не зовсім законно, наші “революціонери” давно заслужили на серйозне покарання. Бо мова йде навіть не про особисту загрозу Президенту, мова йде про свідомі дії, направлені на руйнування України.

П.С. Майже 60 000 людей постраждали від чисток після спроби перевороту. Це ті, що затримані, разом з тими, що були звільнені з роботи і т.д.

Автор