Про штурм ̶С̶м̶о̶л̶ь̶н̶о̶г̶о̶ Жовтневого

Богдан Карпенко

Отже, Міхеіл Саакашвілі закликав людей з мітингу іти займати Жовтневий палац. Міхеіл Саакашвілі не бажав попередньо вияснити, чи там сьогодні відбувається якесь дійство, домовитись офіційно за оренду приміщення тощо. Він просто погнав далеко не самих адекватних людей на штурм. У цей час в палаці відбувається концерт, у приміщенні знаходяться діти.

Тепер про “мирний протест”:
на першому скріні ви можете побачити, як “мирний” мітингувальник пускає у поліцію газ,

на другому скріні ви можете побачити, як “мирна мітингувальниця” нападає на поліцію з палицею,

на третьому скріні ви можете побачити, як “мирний” мітингувальник запускає у поліцію цілу колоду (?).

На четвертому скріні ви можете побачити, що саме у цей час концерт все ще триває, і глядачі у залі,

на п’ятому скріні ви можете побачити реакцію МВС на ідею Міхеіла Саакашвілі вести людей на Жовтневий палац,

і, нарешті, на шостому скріні, ви можете побачити реакцію послів на ці події.

Хотілось би запитати у пані Лариси Цокол – судді Печерського суду – чи вона досі вважає, що головний агітатор подібного ідіотизму і надалі повинен гуляти по вулицям? Хотілось би висловити побажання, щоб сьогодні дане безпаспортне шапіто остаточно завершилось, оскільки головний фігурант абсолютно не розуміє наслідків власних дій, а у результаті його неадеквату може бути велика біда. Все.

P.S. Окреме “вітання” народним депутатам, які дуже за Міхеіла Саакашвілі у суді заступались.


 

Дмитро Вовнянко

Нардеп Дерев’янко заявив, що палац Жовтневий штурмовали не вони, а провокатори з Банкової.

Я раджу Саакашвалі негайно знайти серед свого оточення типа, якого не шкода, і об’явити його провокатором Банкової, який підказав йому закликати зоо-спартанців займати Жовтневий.

І раджу більше зоо-спартанців на паті не збирати – бо як полізуть провокатори атакувати армійську в/ч!..

І ще. Про дітей в Жовтневму зоо-спартанцям сьогодні горлав Лушпай – я чув. Якщо борцуни доводять вам, що дітей в залі не було – привітайте їх з тим, що вони щойно зловили Лушпая на брехні, при чому в брехні своїм – зоо-спартанцям.


 

Сергій Місюра

Дійшли до мене слова одного перебіжчика, який по дійсно цікавим причинам отримав прізвище Соболєв та став аж народним депутатом.

Так, після зняття його з посади голови комітету у нього повинна була б статися подія в голові, що він робить щось не так, що потрібно перестати постійно брехати, може в Раду потрібно ходити і голосувати, вносити правки, працювати в решті решт. Але ні, не тут то було…

Наш Зімін вирішив дати інтерв’ю. І на куражі таракани йому такого насовєтовалі, що я тепер на другий день тільки зрозумів, що вони йому там шептали, а що він спромігся зібрати в кучу слів. Детально можете побачити на скріні нижче від Алексей Петров (Alexey Petrov).

Так от цей депутат, вирішив, що ми, бойові військовослужбовці ЗСУ керуємось якимось МінСтецем, та особисто Порошенко втягує армію в політику. Але яку? Який Стець тут до мене і побратимів? Але ж якщо я і товариші перебуваємо під контролем МінСтеця, то чому ми не на крутих посадах давно сидимо, а тільки недавно, де не один рік провели, вернулись з прелюбимих степів Донбасу?

В чувака, як і положено для руснявих, немає своєї думки – їм хтось повинен сказати, що робити і говорити. Де-факто говорити від себе, свої думки – тільки самому собі. Все інше тобі скажуть, що думати і говорити.

Як депутат, коли йому говорять правду, що не потрібно приплітати армію до вашої брехливої політики, але він каже, що то Порошенко приплітає? Це ж ваші посіпаки призивали. Це ж для вас ворог не в Кремлі, а в Києві. Це ж ви за допомогою Майдану прийшли до влади, але нічого не зробили.

Зімін і банда депутатів-антикорупціонерів, подивіться на свою статистику роботи в Раді, розкажіть про свої квартири і статки, розкажіть, що ви зробили для України, це ж ви і є влада, яку ви називаєте злочинною.

Чому говорите про бойових офіцерів, бо вони пости написали в Фейсбук, зі своїми думками та баченнями, а вас так зачепило, що бомбануло аж в інтерв’ю, а ви й не можете себе до кучі скласти – звідки у них стільки підтримки, чому такі правильні меседжі? Так це ж в простих людей, без посад, без грошей на медіа підтримку, без олігархів за плечима!

І після такого стресу, бо у вас зі всім вище перерахованим навіть мітинг не може нормально зібратись, а ви вивалюєте брехню в підпорядкуванні МінСтецю та Президенту?

Єгор Соболєв, думайте, що якщо десяток бойових побратимів написали по посту, щоб такі як ви не розкачували армійську беху, то що буде коли набагато більше вискаже вам недовіру?

Верховна Рада вже показала, зняла.
Пора вже і думати, що говорити в сторону армійців, в сторону українського народу, в сторону мене та інших однодумців. Депутатський мандат не вічний. Немає нічого вічного крім мистецтва. А ваша гра в патріота, це не мистецтво, тому і занавіс прогнозований.

Не чіпайте армійців. Раз в рік і палка стріляє.

П.С. Чекаю також на брехню, що сьогодні під Жовтневим не було, і цей треш не підтримував.


 

 

Юрий Бирюков

У человечка на аватарке про импичмент, человечек выкладывает НЕ свою фотографию из госпиталя, человечек сопровождает ее стенаниями про застенки тюрьмы сепаров во время плена.

Полторы тысячи репостов, а комментарии вменяемых людей о том, что это фейк, тонут в стройных рядах проклятий. Проклинают Порошенко, толстопузых-штабных-тыловых генералов, липецкую фабрику и весь остальное шаблонный набор фраз.

Человечек, мамкин леворуционер, всю неделю призывает ехать на Киев, принимать участие в марше, все такое. Ну, леворуционер, ему ж полеворуционерить нужно.

Одна только несостыковочка. У того бойца, который выложил фотку рисовой каши (а фотка не фейк, кстати) при поступлении диагноз “Острая кишечная инфекция”. При таком диагнозе, кстати, и хлеб зря дали.

Так вот. Это все конечно клево, все эти наши гражданские права на мирные протесты и собрания – вообще никто не спорит.

Но ублюдки, штурмовавшие сегодня Октябрьский дворец – ублюдки.
Поддерживающие такие действия – ублюдки. Поддерживающие Саакашвили после сегодняшнего события – ублюдки.

Конец истории.

P.S. Да, хам, козел, сволочь, я все про себя знаю. Можете не плодить энтропию, повторяя известные мне тезисы.


 

Олена Монова

Надо подкинуть наркоману идею: вместо Жовтневого палацу устроить штаб в квартире у Леща.
Потому что в Жовтневом мильтоны, а Лещ все равно предал идеалы революции и отрекся от вождя, у него можно.
Днем революционное планирование и пошив трусов, вечером дискотека.
Диджей уже есть.


 

Светлана Любовникова

без коментарів


 

Victor Kravets

В Октябрьском дворце был съезд барыг?

А может, там построили рошеновский магазин?

Что значит “нет”?

С удовольствием понаблюдаю, как саакадрочерская бл@ва будет оправдывать своего мессию.


 

Зоя Ярош

Если хотите узнать, как должно было бы быть в Украине по плану, читайте новости об Украине на российских ресурсах.

Posted by Oksana Vasilenko on Sonntag, 17. Dezember 2017


 

Дмитро Вовнянко

Борцуни! Я вам раджу не зупинятися на досягнутому. Там, на іншому боці вулиці від Жовтневого, існує непогана школа. А ще неподалік – ТЮГ. А ще можна залізти розміщати штаб у дитячий садок або до лікарні, повної хворих.

Штурм палацу під час вистави в ньому і за наявності дітей в залі, ви ж уже маєте в активі? То чого дрібнити?

І не забудьте перед наступним штабуванням прийняти на груди по 150. Бо якщо навіть журналісти Громадського в стримі говорять “тут багато людей які явно вживали алкоголь”, уявляю, як ви сливу там собі позаливали насправді.

Вам же не звикати, правда?


 

Руслан Благой

Наблюдаю восстание маргиналов.
Как же утомили эти большевики украинского разлива. Неграмотная серая агрессивная масса людей с единственной целью – постараться сдетонировать хаос и наловить рыбы в мутной воде. Пусть даже и на развалинах Украины.
Задумка проста как угол дома – спровоцировать полицию на применение силы. Лучше бы с кровью и жертвами и тогда, по задумке ПТУшников, киевляне встанут и присоединятся к ним.

Возглавляют этот шабаш люди рвущиеся к власти через руину – Зимин, Гришин и Саакашвили.
Они просто не понимают, что Майданы в Украине были дважды, и оба раза против московитов и их агентов тут. Никогда не было, чтобы украинцы, а особенно киевляне, пошли за агентами московитов в последние 26 лет.

И сейчас так не будет.


Serg Marco

“Как же он заипал”, “что же делать”, “надо собираться, чтоб его вышвырнуть и все это блядство разогнать” – где-то такие лозунги звучат после ситуации с попыткой захвата Жовтневого палаца.

Не рефлексируйте.
Каждый год одно и то же. Каждый год на Майдан приходит очередная туса, чтоб “сделать Майдан”.
И где они?

Все пройдет, и это тоже.

«Если там есть дети, мы конечно не будем поддаваться на их провокации!»… (с) М.Саакашвили.
+ одна фраза в копилку великих изречений.


 

Victor Tregubov

 

Диссоциативное расстройство идентичности (также используется диагноз расстройство множественной личности, непрофессионалами называется раздвоением личности) — очень редкое психическое расстройство из группы диссоциативных расстройств, при котором личность человека разделяется, и складывается впечатление, что в теле одного человека существует несколько разных личностей (или, в другой терминологии, эго-состояний). При этом в определённые моменты в человеке происходит «переключение», и одна личность сменяет другую. Эти «личности» могут иметь разный пол, возраст, национальность, темперамент, умственные способности, мировоззрение, по-разному реагировать на одни и те же ситуации. После «переключения» активная в данный момент личность не может вспомнить, что происходило, пока была активна другая личность.


 

Mason Lemberg

Знаєте… Можна було б зрозуміти багато чого.

Наприклад, чому дозволили встановити палатки коло Ради.
Можна було зрозуміти, чому свиню пропустили через кордон.
Тяжко, але можна було зрозуміти, чому свиню випустили з автомобіля після затримання.

Але не можливо зрозуміти те, що відбувається зараз під Жовтневим.
Якщо хтось так боїться провокацій і крові маргінального би-ла, яке штурмує (грубо порушує закон) Жовтневий, що вирішив віддати наказ нацгвардії для відступу, віддавши на поталу дітей, які там знаходяться (крові дітей ви не боїтесь?), то в мене погані новини для вас.
Саме ви, а не грузинський бичок, загрались.

І я вперше про це скажу:
Нам потрібен новий міністр внутрішніх справ, молодий, красивий.
Бо старий або втратив контроль над підлеглими, або втратив здоровий глузд, намагаючись грати в свої ігри.

УПД. Поліції було достатньо, і втримали ситуацію.
Однак питання, чому частина нацгвардії відступила – залишається відкритим, особливо на фоні того, що російські ЗМІ вже встигли повідомити про захоплення Жовтневого і навіть про постраждалих всередині.


 

Костюк Олександр

Про захоплення Жовтневого.

Кремль зробив ставку на люмпен-революцію в Україні. Гебня взагалі частіше за все робить ставку на люмпен: по-перше спорідненість душ, по-друге – люмпеном легко маніпулювати та скеровувати на погроми.

Всі гасла, вся пропаганда зграї Саакашвілі-Зімін-Грішін чітко скеровані на люмпен.
«Корупція, всє крадут» – це люмпен сприймає без роздумів, без фактів і без доказів. Бо він і сам з задоволенням краде, значить крадуть усі «вони», тільки більше, йому стільки вкрасти «не дають».
Що означає саме словечко “бариги”, яким вимахує Саакашвілі та його подєльнікі? Аналог більшовицького “буржуй”. Тобто будь-який підприємець, власник бізнесу чи майна оголошується “баригою” – типовий більшовизм.
Заклики “валити владу” – абсолютний аналог більшовицького “до основанья, а затєм”. Що буде “затєм”, вони навіть не намагаються сформулювати. Розвалимо, а там побачимо!

На Україну накинулась зграя шакалів, чужинців, зайд і просто зрадників (Зімін, Грішін, Найєм, Саакашвілі) в пошуках грошей, легкої поживи, влади. Всі вони декоруються українською символікою, чіпляють на себе військовий камуфляж чи загортаються в український прапор. Їх об’єднує лише одне: апеляція до люмпенів, гра на низьких інстинктах натовпу, більшовицька риторика.

На жаль, влада проявляє слабкість. Люмпен відчуває це інстинктами, підсвідомістю. І це є вкрай небезпечно.
Події,що відбуваються, абсолютно аналогічні подіям на Донбасі в березні 2014-го. Той же люмпен, таке ж поступове промацування меж дозволеного, та ж нерішучість влади та правоохоронців.

Силове захоплення приміщень, блокування транспортних мереж, перешкоджання діям правоохоронців і навіть напад на них – все це порушення закону.

Влада ЗОБОВ’ЯЗАНА протидіяти. І рано чи пізно їй доведеться це робити.

Є чудові приклади рішучих дій правоохоронців – звільнення від російських терористів Харківської ОДА навесні 2014-го, нейтралізація гопника – псевдопатріота Сашка Білого (респект Авакову), жорстке розблокування суду, заблокованого прихильниками Коханівського і т.п.

Чим менш рішуче діють правоохоронці, чим більше розхитується ситуація – тим буде гірше.

Потрібно просто діяти за законом. Але рішуче, сплановано, одномоментно. Любителі «поштурмувати», «погромити», «поблокувати», «побіть мєнтов» повинні відчути рішучий опір, нести реальну відповідальність.

Інакше повторимо власну історію 1918-23 років.
Отримаємо інспіровану кремлем люмпен-революцію.


 

Автор