Володю, виходь! Пора в тюрму!

Гліб Бабіч

У цьому самому місці я мав би написати про те, що державна зрада споконвіку каралася смертю. Але не написав. Тому що, по-перше, так, ми частина світової цивілізації, і це вже не прийнято. Гуманізм. А по-друге, довічний термін якось цікавіше.

Я збираюся жити довго в улюбленій (правильній) Україні. Пройде якихось 20 років, і якось ввечері, сидячи біля каміна з добрим віскі в руці, я відкрию новини на якомусь крутому гаджеті. Посміхнуся, і запитаю – ну, що там в критому цирку? Як там довічний термін? ПовЗе? Я буду часто це робити. Хоча більшість людей вже назавжди забуде цих мізераблей (і їх брудні справи), і це буде правильно.

Ви запитаєте, чому саме “критий цирк”? Ну, цирк – це наше сьогоденне прокляття. З цирку втекли клоуни, забралися на самий верх і пиляють мою країну, як гілку, на якій ми всі сидимо. Зраджують і крадуть.

А “критка” на кримінальному жаргоні – це в’язниця з найсуворішим режимом. А “критий цирк” – це нікчеми, що вбивають мою країну, які назавжди сіли за ґрати у тюрму з найсуворішим режимом. Мені подобається таке поєднання.

Тому сьогодні я прийду під ОПУ. Там нас багато буде. Особливо, якщо і ти прийдеш. Заодне і відсвяткуємо день Конституції. Яку, правда, ці покидьки не ставлять ні в що.

Якщо ж мені хтось скаже – “ви збираєтеся для чергового” покричати “”, я навіть заперечувати не стану. Тільки нагадаю, що навіть в Біблії сказано “Спочатку було слово”. А будь-яка справа починається з того, що люди збираються разом. І кажуть. Один з одним. І з тими, хто не хоче, але почує наші слова. А там – побачимо.

Ми йдемо туди, де сидить зрадник, який щойно публічно зізнався в зраді. Йому теж пора перейти від слів до справи. І оформити явку з повинною юридично. Як кажуть на “критці”, пора йти паровозом. І тягнути за собою всю шушваль, яка обліпила мою державу як черв’яки яблуко.

Чекаємо вас сьогодні, 28 червня, о 19:00 на Банковій 11. Раніше там була Адміністрація Президента. А тепер – офіс головного цирку.

Приходьте всі, хто може. Вони вже втратили страх і увірували в свою безкарність.
Поки нас не здали оптом і з потрохами, треба реагувати. До того ж цьому “бл*дському цирку” дійсно вже пора переходити в стадію “критого”.

Подія для реєстрації тут.

Картинка просто для залучення уваги.
Ну, і як символ того, що довічна камера – це досягнення гуманності цивілізації. І ми цим пишаємось, ага.

Милий, виходь! Пора в тюрму!
Дякую за інформаційну підтримку. Репост – теж зброя.


Алла Комарова

Я інколи мрію про простий зрозумілий світ. Вполював зранку дичину – поїв. Не вполював – в тебе розвантажувальний день на рослинній дієті. Зустрів протилежну стать – маєш секс. Не зустрів – а руки тобі нащо? Зачистив підземелля, продав чоботи з обгризеними вовками халявами* купцю – маєш монети. Час переходити до іншої локації.

Простий зрозумілий світ гри.

На щастя, в житті ми маємо правила. Теж по суті гри, але із підвищеними ставками. Полювати на дичину можна виключно у визначений спосіб на окремо визначеній ділянці у певний час. З сексом десь так само. А зачищати підземелля. краще тільки якщо це твій підвал і там час прибирати.

Правила гри – це закони. Людство спромоглося об’єднатися у трішки (трііііішечки) більші спільноти, ніж родина, тому що напрацювало певні домовленості між собою. Ти можеш не мати бажанням полювати, але маєш право придбати впольованого кимось кроля. Натомість ти обіцяєш не обсцикати сусідський паркан, а продавати свої послуги по його фарбуванню. Це теж прості й зрозумілі речі.

Закони, за якими вся країна домовилася жити, також прості й зрозумілі. Насправді прості, я-то знаю, я-то на відміну від декого Конституцію читала.

Але дехто вирішив, що правила, навіть прості й зрозумілі, не для нього. Що правила – це як гумовий кондомчик, тут потрібні, а тут вже можна викинути. Що можна грабувати, вбивати, гвалтувати, і відповіддю буде “а чьто ти мінє сдєлаїш? я президент!”.

Знаєте, я – вже досить немолода тітка, і не сильно хочу, аби правила гри змінювалися під кожного конкретного персонажа просто протягом дня. Якщо я захочу знов починати квест з єдиним кам’яним ножем на березі та добувати штані у битві з дикими собаками, то відкрию комп’ютер і пограюсь у простий і зрозумілий світ. А у житті я хочу правил, прописаних, доступних і таких, що їх виконують всі. “Всі” – це ключове слово.

Саме тому саме сьогодні у День Конституції я хочу нагадати одному миршавому чоловічку, що й для нього існують правила. І процитувати статтю 111 Конституції, на яку він прутня поклав, що, по-перше, дехто вже взяв сокиру в руки, а по-друге, що він трішки помилився країною. Всі тварини рівні, але дехто рівніше – це на схід. Тож йому туди.

Але сподіваюся, подвиг Януковича він повторити не зможе, і суд за державну зраду проходитиме зі звинувачуваним на лавці, а не по скайпу.

Тож, сьогодні, вечір, 19:00, навпроти з домом із химерами кожен, як один, з Конституцією та окремо підкресленою статтею 111. Якраз і не надто жарко.

До речі, а вам не здається, що 111 схожі на кілки?


Демократична Сокира

Давайте називати речі своїми іменами.

Особа, що видає себе за Президента України, на ВЛАСНОМУ КАНАЛІ 1+1 у програмі «VIP з Наталією Мосійчук» наговорив на 111 статтю ККУ — «Державна зрада». Володимир Зеленський з гордістю зізнався, що злив секретну інформацію про перебування російських військових злочинців (т. зв. «вагнерівців») тирану і єдиному відкритому геополітичному союзнику Путіна у Європі — Олександру Лукашенку.

Наш президент сам, без допитів і катувань, з гордістю сказав, що це він зірвав спільну спецоперацію спецслужб України і спецслужб країн НАТО. І злив її подробиці ворогові. Це мала бути операція задля помсти вбивцям та найуспішніша українська спецоперація в принципі.
Була б.

Але Зеленський зрадив державні інтереси України. Він злив ворогові інформацію про те, що ми збираємось напасти. Він злив усе сам у телефонній розмові. І це була найбільш ідіотська явка з повинною. Він власними руками відпустив до Росії військових злочинців, які вбивали громадян України та ЄС.

Просто уявіть, як прем’єр-міністр Ізраїлю сам повідомляє нації, що він відмінив операцію «Моссаду» по захопленню терористів «ІДІЛ», які вбивали євреїв, і повідомив одного з керівників терористів про те, що проти його людей планують міжнародну спецоперацію. Це аналогія, яка може допомогти. Можете також уявити, яка була б реакція народу Ізраїлю на таку новину.

Уявили?
Уявили.

А тепер давайте спробуємо втілити це у реальність.
Ми збираємося під Офісом президента у День Конституції — 28 червня, у понеділок, о 19:00. Ми подивимось, скільки нас — тих, хто розуміє, що там, на Банковій, сидить ворог. Тих, хто розуміє, що Зеленський — зрадник. Тих, хто готовий вийти на вулицю і показати, що він — проти.

І нехай нас буде багато. Від цього залежить все.
28 червня.
19:00.
Офіс Президента України.
Подія — Зеленський сидітиме в тюрмі

 

Автор