Найбільший «злочинець» та «загроза» для держави

Юрий Бирюков

Грабь, убивай, не забывай про гусей!

Нардеп от Слуги народа заказывает прямо в зале Верховной Рады проститутку? Он председатель комитета по вопросам внешней политики и межпарламентского сотрудничества и представляет на международной арене наш парламентаризм? Пофиг, спускаем на тормозах!

Нардеп от Слуги народа в прошлом сидел за групповое изнасилование? Погрозим ему пальчиком, исключим из фракции, пусть мучается (на самом деле – нет).

Нардеп от Слуги народа заявляет о том, что депутаты получают по несколько тысяч долларов в конверте? Сделаем круглые глаза.

Глава ГБР обсуждает и согласовывает с посторонними лицами детали уголовных дел? Ну, если у человека Богдан не имя, а фамилия – замнем для ясности.

А вот София Федына – вот да, вот тут, конечно, бинго.

Поэтому ГБР подало в ГПУ представление на снятие с нее депутатской неприкосновенности за видеоролик, где она предлагала Зеленскому съездить на передовую без бронежилета.

София Федына – вот корень всех бед, бардака и хаоса в нашей стране.

Грабь, убивай и не забывай про гусей!


Валерій Прозапас

Були часи, коли від чималої кількості побратимів я вислуховував переважно нездорову критику через підтримку “баригі, який не хоче воювать” та “торгує і договарюється з Путіними”, а багато хто ще і несамовито волав про “де відрубані руки”.

Про те, що відбувається зараз, переважно слухаю тишу з боку більшості тих АТОвців, ну то справа політичних уподобань, може, й дійсно все влаштовує, але у випадку з Софією Фединою мовчання – то нехороша ознака навіть для антипатиків її партії.

Наскрізь портновсько-фсбшне ДБР погрожує їй реальною статтею та зняттям недоторканості за слова в стрімі, сказані про найвеличнішого та реальну небезпеку його безцінному життю в “сірій зоні”.

Що це безперспективний акт залякування – зрозуміло, але мета інша – черговий показовий плювок в бік волонтерів з ветеранами та створення їм іміджу відбитих радикалів в очах нашого богорятованого наріду.

Щось, коли Купрій в ефірі Скрипіна розповідав, як би вистрілив в потилицю Порошенку, жоден силовик не рипнувся, а Порох такого наслухався на сотні карних справ, але не дуже тим переймався. Може, і дарма.

Порівнюйте тепер, спостерігайте, як повертається аморфна малоросія зі слизькою системою, таке не кожного дня побачиш.

Справа кожного, а я підтримую Sofiya Fedyna.


Алексей Петров

ГБР (та расшифровывайте как хотите) быстренько слепило дело в отношении Sofiya Fedyna и передало всю эту макулатуру в Генеральную прокуратуру. Дескать, покушалась мерзавка в мыслях своих и немного словах на життя главного своего Слуги.

Нет, нет… Когда человек, удивительным образом похожий на нашего Буншу, с экрана телевизора поливал из двух автоматов зал Верховной Рады, – это была просто шутка. Такой ход сценариста. Вы, главное, не перепутайте. София типа по-настоящему грозилась, а то было понарошку.

И даже бабушкин кудрявый газовщик, мечтавший пустить газ в помещение, где в то время находилось несколько тысяч людей, то ведь тоже была шутка такая. Чего не 3,14данешь в шутейском постике.

И факт того, что в опубликованных материалах прослушки, где человек с голосом, очень похожим на главу ГБР, за условный бублик делает стойку перед высокими чиновниками, тем самым нарушая сантиметров десять всяких законов, никого вообще не интересует.

Да оно и понятно, не будет же ГБР расследовать самих себя. А то… тьфу, тьфу, тьфу… мало ли, что может нарасследоваться.


Андрій Смолій

Сьогодні влада перейшла ще одну червоні лінію. Знайшла найбільшого «злочинця» та найбільшу «загрозу» для нашої держави. Для них вже немає агресії, російського ворога, немає терористів ДНР/ЛНР. З ними треба домовлятися та «вести діалог».

Ворогом виявилась Sofiya Fedyna. І це ще раз підкреслює абсолютний хаос та безправ’я, те, що відбувається в державі.

Я знаю Софію особисто. Знаю, що це патріотка своєї країни. Людина, яка багато що зробила для українського війська, української культури та української держави.

ДБР вимагає притягнути її до кримінальної відповідальності. Правоохоронні органи хочуть закрити рота всім, хто має іншу думку. В країні дійсно почала працювати каральна машина проти опозиції та інакодумства. Порошенко, Федина, українські військові, волонтери. Наразі кожен українець, хто має іншу позицію, хто проти капітуляції, може потрапити під переслідування.

Давайте підтримаємо Софію та зробимо флешмоб #ПідтримуюФедину.

Максимальне поширення! Ставте хештег у своїх дописах та поширеннях!

#ПідтримуюФедину


Ірина Геращенко

В надрах Слуг є учасниці ДТП, що насмерть збили людину, гвалтівники, збоченці, ловеласи та любителі полунички, прохіндєі, рєшали, що зловживають статусом нардепа і тиснуть на правоохоронні органи, кнопкодави, лобісти, які, вірогідно, отримують неправомірну вигоду, антимайданівці – друзі тітушок, можливо, причетні до викрадення людей, люди без жодного політичного і професійного досвіду, святі в своєму неофітстві, піонерки, які в розпал Майдану вчилися в Москві та вважають тепер себе знавцями широкой русской души, що має допомогти в міжнародній діяльності, люди без освіти, без принципів, без моралі, без ідеології, без поглядів, люди з кримінального світу, офшорники, уклоністи від армії і т. д.

За 3 місяці роботи ВР вони примудрилися обвалити рейтинг повної довіри до парламенту до 6% (президент влітку розпустив парламент під крики про низьку довіру на рівні 5%), неповна довіра поки що трохи вища. Ці люди щотижня приймають графоманські закони, займаються профанацією в ВР, погрожують силовим структурам і одне одному, втручаються в діяльність інших органів влади, що має ознаки перевищення службових обов’язків і узурпації влади, в переписці зізнаються в скоєнні кримінальних злочинів чи причетності до них, лазять по російських телепомийках і зізнаються в любові бойовикам, роблять заяви на межі державної зради.

Але кримінальну справу за пасквілем слуги, колишнього члена «Українського вибору», який прославився цим і участю в поліграфному скандалі (яка чудова політична біографія), відкрили саме на Софію Федину. Своїм все. Ворогам – переслідування. Кінець епохи Гідності.

Я, до речі, говорила з Софією після того експресивного ролика і не поділяю її певних висловлювань. Але поки що в Україні є свобода слова і свобода висловлювань, можна поділяти або не поділяти певні погляди і заяви, говорити про це, дискутувати, підтримувати і засуджувати. Але точно не судити.

І ці люди влаштовували мені обструкцію за «зелених чоловічків»… а тоді ж навіть ще не знала їх біографій і подвигів, так, лише відчувала, що то за зелена субмарина і субстанція.

В надрах слуг є і притомні люди, заради справедливості. Деяких депутатів і депутаток відкрила для себе, й маю зазначити їх патріотизм і професійність в своїх сферах, вони переживають, працюють, думають! І їм буває соромно.

Автор