По результатах дня

Сьогодні я вивчив 2 основних правила договорняків злочинної влади клептократів:

Правило нумер єден:

Завжди натравлюй хлопчиків, які прикривають твою корупцію і злочинні схеми, на суддю, який прикриває твою корупцію і злочинні схеми.

Щоб ефект був максимальним внеси в Парламент законопроект, що знімає недоторканість з суддів і мобілізуй Парламент для його прийняття, за який проголосують всі, окрім тих, хто так ревно бореться з корупцією і суддівським проізволом.

Правило нумер два:

Під час договорняків з х-лом, якому ти 16 раз злив Маріуполь, 28 раз злив Широкіно, злив всіх патріотів, починаючи від корбана, закінчуючи тим чуваком, який порвав твій портрет… так от, під час цих договорняків завжди змушуй х-ла говорити, що ти злочинним способом захопив і утримуєш владу в Києві, що ти наживаєшся на війні, грабуючи країну, замість того, щоб сідати за стіл переговорів і домовлятися (тобто, здаватися).

Тобто, заставляй говорити все те, що вже 2 роки втирають люмпеноті найпатріотичніші патріоти і найантикорупційніші антикорупціонери, які провівши 102525232 антикорупційні розслідування, так і не змогли за 2 роки сказати, що саме вкрала ця влада. Конкретно.

Кароч, чекаю тепер на антикорупційне розслідування від х-ла, вдягнутого в вишиванку, який виступає проти судової реформи, бо в країні війна.

Автор