А чого це раптом мають бути парламентські перевибори?

Mason Lemberg

Хотів би уточнити деякі означення:

Вас не 73%, вас 30%. Бідних обманутих людей, які голосували за Зеленого, а проголосували за Коломойського. Розказуючи, що вас 73%, ви підтверджуєте факт колаборації з антиукраїнським елементом, з Азіровими та Янеками, ватою та іншою мразотою. Що вже є неабияким показником. Тому припиніть мріяти про 100%, бо я ще готовий вибачити щось обманутим дурням, але об’єднуватися з русскім міром – це не моє.

Тому не треба голосно від імені 73% заявляти про парламентські вибори, бо:

1) Вас не 73%, а всього лише 30%.
2) До дострокових парламентських виборів закликав лише Бойко. То можете так і казати. Зелений разом з Бойком, ми разом з виборцями Бойка хочемо перевиборів. Заради цього ми об’єдналися. Але все рівно вас 42%, і ви йдете нах.
3) А чого це раптом мають бути парламентські перевибори? Хтось за них голосував? Хтось про це говорив під час кампанії?
4) А чого це раптом мають бути парламентські перевибори? Хтось за них голосував? Ні, ви голосували за прастого парня с нарота з купою чорного бабла та нерухомості, який є вироком Порошенка, але ніяк не вироком парламенту. Тому нехай тепер “вирок Порошенка” працює в тому режимі, в якому працював Порошенко, який півроку працював з парламентом, в якому були комуністи, риги та відверті зрадники. Тому “вирок Порошенка” тим більше зможе співпрацювати з парламентом, який здійснив серйозний рух в напрямку євроінтеграції. Чи Зелений проти євроінтеграції?
5) А чого це раптом мають бути парламентські перевибори? У Зеленого є партія? Хтось може назвати першу п’ятірку, 2 законопроекти? Ні? То нехай готуються, і нефіг об’єднуватися з Бойками заради захцянок путіна.

Автор