В цікавий час живемо…

У вересні пройшли дуже суттєві зміни в українському політичному середовищі:

У вересні йулю так накренило в путіно-комуно-люмпенізм, що конкурентку в ній побачив навіть мураєв, який до того залюбки надавав їй ефіри для спільної боротьби проти української держави в інтересах х-ла.

У вересні обісцяний лещенко і його компанія миттєво перетворилась з “антикорупціонерів” в “геополітики”.

Геополітики з них такі ж дєрьмові, як і антикорупціонери. Як показала моя суперечка з найємом, вони навіть основ, азів, аксіом не знають.

Найцікавіше те, що почали вони качати тему мінських угод, отак от зненацька розказуючи все те, що періодично, інформаційними хвилями, розказує кремлівська агентура…

Найсмішніше те, що тих троє довбодятлів, які зараз пишуть пафосну шизофренію про свої геополітичні перемоги в Гамериці їздили туди на конференцію, організовану якось польсько-американською грантовою мийкою. От і всі їхні “досягнення”.

Тріумвірат лещів, свінособачо-олігархічних журналістів і гужвівської шалупєні вже не ховаючись працює разом. А найцікавіше і найсмішніше те, що їх пости тепер лайкають кремлівські боти зі звьоздами і колорадками 🙂

Не відстає і шарій,який не приховуючи веде милі бесіди то з гадьою, то з вєрою, то якимось клоуном, який задає питання Президенту.

Орків підтискає час. Орки скинули маски. Орки відкрито стібуться з українських люмпенів, які в орках без масок продовжують бачити патріотів.

В цікавий час живемо…

Автор