Зелена отрута

Alik Derkach

Майже всі кандидати в Президенти та всякі “антикорупціонери” та октівісти, “незалежні” ЗМІ, які начебто раніше сралися між собою чи може робили вигляд (?), вже об’єдналися проти одного головного вороґа… ОК… але той “ворог не в Кремлі”. Добром це не закінчиться. Зараз не 2009 рік, коли ті самі недорогенькі знищили рейтинг Ющенка і зробили тоді вибори без виборів, але тоді не було анексії територій, бойових дій на її частині та 5-ти років війни.

Я нікому нічого не буду вже радити та закликати, як Сергій Притула, схаменутися, бо це нічого не дасть і приводить до протилежного, скоро і його вже змішають з лайном як і Ірму Вітовську, яка “нє імєла права поддєржать одного із кандидатів”. Раз люди забажали “нові обличчя” та “народовладдя”, то вони його отримають.

Проект Коломойського “Вася Голобородько – прастой учітєль стал прізідєнтом”, запущений майже 4 роки тому, успішно йде до фінішу, а далі чекаємо від нинішніх фанів одного ЗЕленого “героя Майдану та патріота”, вже несподіваних “сюрпрайзів” саме для них, але то вже буде пізно… для всіх.

І останнє. Не думайте, що провина на 100% лягає тільки на тих медіашлюх, які працюють від різних олігархічних кланів, за наслідки їхньої діяльності, які ведуть до хаосу в Україні. Справа в тому, що перші, хто почав просувати тезу “треба воювати за країну, а держава хай розвалиться”, були ті, хто називає себе незалежними ЗМІ. Вперше я це почув на одному з подібних каналів ще влітку 2016-го, а потім ця теза стала активно поширюватися серед суспільства, в першу чергу, серед активістів, волонтерів, добровольців і воїнів АТО.

На цьому все!

P.S. “..неначе люди подуріли, самі на панщину ідуть і діточок своїх ведуть…” ©

Автор