Про “боротьбу” “антикорупціонерів” з корупцією з благословіння НАБУ

Нам 2 роки розказували, що є якісь антикорупціонери, які так тяжко боряться з корупцією в Україні.
Зараз я вам покажу, до чого сьогодні привела їх “боротьба” і “боротьба” НАБУ:

1) Узаконено спосіб передачі хабарів у вигляді договору позики. Це виявляється тепер є адміністративним порушенням. ЗА ЩО, за яку провину, поніс покарання цей святий чоловік суддя Зварич, який позичив в свого друга адвоката Косенка 2 млн. дол.?
2) Введено поняття “улюбленої людини”, яка має далеко більші права ніж законний партнер. Затримують чиновника на хабарі, а він такий – “Це моя улюблена людина! НАБУ дозволяє отримувати бабло”. І не має значення чи “улюблена людина”, що давала хабар чиновнику перебуває з кимось в шлюбі, адже “улюблена людина” Лещенка теж в шлюбі з іншим чоловіком.
3) Введено поняття “мама помогла”. Мама може помогти завжди і всюди і в будь-якій сумі. Пане Корупціонеренко, звідки у вас квартира, машина, яхта? – Мама помогла!
4) Дозволено фальсифікувати декларації, документи, будь-що. Застукали на хабарі, відпустили хабарника, бо це була позика, а договір пізніше донесемо, коли оформимо заднім числом.
5) Виявляється купити будь-що можна за кошти, які були зароблені за 19 років. Тобто, якщо корупціонер заробив за 20 років 200 тис. баксів, то він може купляти хоч 150 квартир по 200 тис. баксів. А й дійсно, навіщо досліджувати витрати і заощадження?
6) Тепер виявляється для того, щоб встановити реальну вартість об’єкта, достатньо опитати ріелтора… А навіщо нам якісь документи? Рієлтор сказав “Бля буду” і всьо..
7) Також рієлтор може підтверджувати той факт, що “знижки” в розмірі 40% ($200 000) – це не пряме порушення антикорупційного законодавства, а “акція”. Тепер головні архітектори великих міст зможуть купляти собі акційні квартири у кожному будинку.

Після сьогоднішніх висерів ситника і дій лещенка, боротьба з корупцією померла не народившись.
Ніхто не має ніякого права закидати щось ні кулику і бабці сусса, ні судді зваричу. НІ-КО-МУ

джерело

Автор