А ви кажете, що Юля не виконує обіцянки…

Mason Lemberg

Я тут писав пост про те як я бачу події, що відбувалися впродовж останніх 4 років і… раптом віднайшов відповіді на запитання, яке нас всіх так хвилювало:
Як саме Юля Тимошенко буде знижувати тарифи на газ?

Ми тут рахували цифри, згадували контракт з х*йлом по 450 баксів, а треба було всього лише згадати місцеві вибори 2015 року і… (бінго!) ті самі обіцянки!

Більше того, ви не знаєте, але Юлія Тимошенко вже перемогла і вже знизила тарифи на газ в 2 рази. Ви цього не знали?

То давайте освіжимо пам’ять бордами, роликами з 2015 року та посиланнями на офіційний партійний сайт Батьківщини:

  1. Осьо 2 борди родом з 2015 року з рекламою Батьківщини “Справедливі тарифи”. Вони обіцяли знизити тарифи на місцевих виборах 2015 року. Місцевих виборах. Знизити тарифи. А тепер кажуть, що це президент має робити.

  2. Отутечки лінк на спеціальний розділ на сайті Батьківщини “Справедливі тарифи”. В тому розділи є навіть посилання на калькулятор справедливих тарифів. Правда калькулятор вже не працює. Кому потрібен ти і твій калькулятор, якщо ті вибори вже пройшли?
  3. Ось ролик Батьківщини про “Справедливі тарифи” на місцевих виборах.
    Що цікаво, “справедлива” ціна газу за розрахунками Батьківщини в жовтні 2015 року становила 2880 грн за 1000 м3, що складало 135 доларів по тодішньому курсу. А тепер Юлія Володимирівна кажуть, що не більше ніж 90 доларів. Видно ціна газу в “розрахунках” і обіцянках Тимошенко обернено пропорційна ступеню її пригоряння.
  4. А ось це гвоздь програми: “Перемога Батьківщини. Плата за газ зменшена вдвічі”. Ось посилання на офіційний сайт.
    І не важливо, що там написано, бо яка різниця, як будуть сцяти в очі лохам.

А ви кажете, що Юля не виконує обіцянки…

Автор