В Париже густо взошли балалайки

Богдан Карпенко

У Франції сьогодні можна спостерігати те, що буває з країною, коли лідери громадської думки та недорогенькі загаджують (свідомо чи з власної дурості) людям голови простими рішеннями складних проблем і при цьому не отримують жодної вагомої критики своєї діяльності та не несуть жодної відповідальності

У демократії є два слабких місця: свобода брехні, котра ховається під свободою слова, і вільні вибори. Через перше висушуєш мозги населення, а опісля, користуючись другим, окуповуєш владу, просуваючи на ключові пости кумирів ось цієї поїхавшої на всю голову маси, попередньо взявши під контроль даних кумирів горами компромату. І не потрібно мільйони армії та танків.

***

Окрема і величезна проблема керівництва Франції зараз: вони вже втягнуті у боротьбу з наслідками, при цьому причина появи агресивних люмпенів і далі продовжить безкарно висушувати мізки французам популізмом, нарізаючи відео жорстких затримань, збільшуючи ряди співчуваючих люмпену. Мені очевидно, що керівництво Франції не розуміє, з чим має справу, пропонуючи перемовини з агресивним люмпеном: вони вважають, що вся справа у вимогах, а не у тому, щоб сіяти розруху заради розрухи. Вимоги люмпену ставатимуть все нереальнішими для виконання.

А тим часом люмпен, через власні висушені роботою ЗМІ та місцевими ломами мозги, радо стає учасником реальних злочинів. Як зробити люмпен співучасником реальних злочинів? Провокатори б’ють вітрини магазинів і підбурюють люмпен виносити товар, показуючи приклад. Далі провокатори “кудись” зникають, а люмпен світить фейсом на камери, у наслідку буде затриманий та стане “жертвою режиму буржуїв” у ЗМІ. Окремо прошу подивитись, кого грабує у Франції люмпен, якого проти “алігархів” скликають: грабують бізнес середнього класу, і напади на пересічних мешканців та нищення їх майна. І грабувати будуть середній клас, а “алігархи” під охороною чудово себе почуватимуть десь подалі.

Важливо розуміти, що люмпен не здатен на довготривалий безкоштовний протест. Ідейно може протестувати середній клас (наш Майдан). Для люмпену плата у Франції – можливість грабувати, і буде біда, коли люмпену дозволять грабувати безкарно, ідучи на якісь перемовини. Дійде до зброї.

Відповідно спроби прирівнювати наш Майдан до протесту у Франції – чиста маніпуляція. У нас протестував середній клас з ідейних переконань, у Франції бунтує люмпен за можливість безкарно грабувати середній клас.


Victor Kravets

Дико наблюдать, как вышивата дерет глотки за уе*анов в жилетках цвета мочи, которые терроризируют Париж и откровенно раскачивают ситуацию во Франции в целом. Такое впечатление, будто некоторые из них реально думают, что “gilets jaunes” выражают волю простого наріда и борются с местными барыгами. А флаг братской дыныры на фото случайно оказался, да-да. (Тех, кто топит за “жилеток” по работе, я не учитываю – с ними давно все ясно).

И ведь в строчевышитых мозгах псевдопатриотов не укладываются, казалось бы, очевидные факты. Франция – одно из ключевых государств как ЕС, так и Европы в целом, первая по рейтингу армия и третья экономика на континенте. Стоит дестабилизировать Францию, и у Евросоюза начнутся серьезные проблемы.

А лично я не могу понять одного. У французских полиции и жандармерии достаточно сил, чтобы размазать “жилеток” по грязной стенке. Не привлекая регулярные армейские части – достаточно задействовать RAID, GIPN, GIGN и другие подразделения. Почему им не дают отмашку?


Олена Монова

В Париже густо взошли балалайки.

Нет ни одной пролетарской заварухи в мире, откуда не торчали бы козлячі роги.

Надеюсь, Европа наконец-то выколупает козявки из глаз и очнется от своего дипконсерна.

Пока под Триумфальной аркой не прогарцевала плешивая погань верхом на немытой Ле Пен.


Віталій Гайдукевич

Тут хтось в Україні причмокував “ондо французи, молодці, проти цін як виступають”. Дивимося уважно – жовті жилетки – банальний грабіж. А тепер просто проводимо ланцюжки…

У нас – бляхєри, що не хочуть платити та блокують кордони, у Франції – свої пролетарі, які не хочуть платити.
У нас камлання “як тяжко жиється”, і у французів тіпочкі, яким тяжко жиється, тому треба розгромити чужі авто та крамниці розікрасти.

Долібералізувалася старенька Європа, доприслухалася до любителів халяв, виплат, держфінансування. Те, що там нацики з ліваками в одну дуду дують, вже навіть не дивує – крайні спектри склеїлися.

Так само не дивують і два штемпа в жовтих жильотках із прапором донецьких бойовиків. Нє, Москва тут ні грама не палиться. То всьо “народний гнів”. Свого часу “народний гнів” Німеччина експортувала у товарному вагоні до Росії, разом із фінансовим підґрунтям. Тепер Росія експортує пролетарське обурення назад до Європ.

Єдине що можна, це побажати наснаги та завзятості жандармерії.

REPLAY – #GiletsJaunes : Tensions en cours à Paris.Les dernières infos avec Rémy Buisine sur place.

Gepostet von Brut am Samstag, 8. Dezember 2018


Elena Ilyina

Наш дідуля з піввареника у Парижі!

Жити, каже, неможливо, злочинний уряд довів цінами та тарифами бідних французів до зубожіння.

112-й веде цілодобову трансляцію, смакує, пропагує, запрошує наслідувати сміливому французькому народу у боротьбі з ненаситною владою.


Алла Комарова

Приднестровье и Южная Осетия – молча проглочено.

Но зверь уже закусил удила и понёс.

Крым – ой, Донбасс – ой-ёй-ёй, МН-17 – эээээээ, наверно, надо что-то сделать? Что? А давайте соберёмся вместе и скажем строго “Так нельзя!”. Да, так и сделаем, мы же глубоко обеспокоены.

А зверю уже слишком по душе пришелся вкус свежей детской крови.

Вмешательство в выборы в США, дело Скрипалей – а давайте еще строже скажем, что так вообще совсем-совсем нельзя! Ну и пусть оно как-нибудь само, как-нибудь так рассосётся, мы же обеспокоены!

Керченский пролив – мы всё видим и ОБЕСПОКОЕНЫ! Ой, а а что это у нас тут прямо в самом центре Парижа горит? Да ну, не может быть. Нет-нет-нет! Пусть оно само, как-то всё само рассосётся!

Европа боится не войны, хотя и её тоже. Европа боится, что даже при малейшем намёке на хотя бы попытку прикрутить гайки чуть потуже, над ней тут же встанет призрак диктатуры, обвинения в дискриминации бесконечно малых величин и претензии по поводу отказа от кристально-прозрачной демократии. И вот этого самого призрака с редкими усиками они боятся больше, чем живых обезьян из плоти и крови, которые уже поджигают им спички между ног.

Мы тут все надеемся, что пожар уже в самой Европе разбудит мир. Не-а, не разбудит. И даже когда половина европейцев будет безропотно стоять в очереди за баландой где-то в новом гетто на север от Триумфальной арки и слушать по громкоговорителю диктора с ужасным русским акцентом, предписывающим с завтрашнего дня введение новой программы переселения. И даже тогда они будут продолжать надеяться, что все решится как-нибудь само. Ведь они глубоко обеспокоены!


Mason Lemberg

Ті, хто подорожували Європою ще до безвізу, змушені були стикатися з доволі бюрократичною процедурою отримання шенгенської візи. Більшість моїх знайомих цю проблему вирішували просто – отримували польський шенген і по ньому їздили здебільшого до Польщі, а інколи й кудись далі.

Але для тих, хто змушений був чи хотів їздити кудись далі ніж Польща, а ще й літати з України, польська віза не дуже підходила, бо могла привести до повернення назад.

І ці люди не дадуть мені збрехати, що з усіх країн ЄС чи не найскладніше було отримати саме французький і ще бельгійський шенген. Відмовляли навіть тим українцям, які мали в паспортах багато інших віз країн Шенгену, навіть тим, які хотіли їхати в Францію з реальними намірами, підтвердженими документами.

В той же час, офіційна статистика по росії була діаметрально протилежною. Французький шенген давали майже всім свинособакам. Причому довготермінові візи.

Тому нема нічого дивного, що в натовпі серед тих, хто б’є шибки французьких магазинів, руйнує французький малий бізнес, лунає таке французьке слово як “Давай, давай!!”

Головне, щоб мсьє Макрон давав більше віз свинособакам, дружив з х*йлом, не дай, Боже, не вводив нових санкцій та спокійно спостерігав як ху*йло далі його обсикає.

А, ну і так, мало не забув, там хтось казав, що то все путін – кака, а росіяни – бубочки і мілашки… Хто казав?


Victor Tregubov

Помнится, года полтора тому некоторые зубры отечественной аналитики приводили Макрона в качестве примера правильного цивилизованного лидера нового поколения, который точно приведет страну куда надо, не то что наши старички. На пару с Трюдо.

Я еще тогда задавался вопросом, не слишком ли высока роль эстетического фактора в их оценке политиков.

Кажется, слишком.


Денис Андрус

Я не дуже толерантна людина, тож, лише узявши в руки усю свою витримку, прорахувавши до 100, тричі глибоко зітхнувши та заплющивши очі, я можу коротко сказати: спецслужб у Франції – немає.

Вантажівка в Парижі, Шарлі Ебдо, тепер Жовті жилети, а ще згадайте, як за допомогою нашої СБУ було попереджено більше 10 терактів на Чемпіонаті Європи з футболу. Такі дрібниці, як російські вболівальники під час згаданого Євро-2016, які після висилки знов приїздили до Франції на наступний матч, – то дрібниці.

Ми погано протистоїмо російській гібридній агресії?
А тепер уявіть, як би їй змогла би протистояти Франція, якби опинилася на нашому місці? 😛
Дивіться на цей бурдель на заході континенту та закінчуйте докоряти нашім поліції та СБУ за погану працю.  😎
Їх є на що орієнтувати, що підказувати, за що сварити, але їм і є за що бути безмежно вдячними.



«Міжнародні кордони не є перепоною для російської гібридної агресії. Брудними методами Кремль руйнує європейську стабільність, бо бачить у ній загрозу для себе» –  Василь Грицак, Голова СБУ.

Протягом останніх років Москва наполегливо намагалася взяти під контроль європейські радикальні громадсько-політичні структури. Щорічно на території РФ за безпосереднім організаційним і фінансовим сприянням російських спецслужб проводилися так звані «конференції лідерів правих партій Європи», «міжнародні консервативні форуми», збори «глобального революційного альянсу», де ідеологи «руського миру» Олександр Дугін, Сергій Глазьєв та інші озброювали іноземних представників теорією силового повалення європейських демократій. Для набуття «революційного досвіду» радикалів з Європи сотнями вербували для терористичної діяльності у складі НЗФ та спеціально вивозили під виглядом фейкових спостерігачів на псевдовибори в анексований Крим і окупований Донбас.

Сьогодні ті ж самі радикали під прапорами так званої ДНР та під кураторством співробітників ФСБ і ГУ ГШ ЗС РФ складають вже «практичний іспит». За спиною мирних мітінгувальників вони вдаються до організації безладів та актів насилля у Франції. Але за інформацією СБУ російські спецслужби мають організувати аналогічні провокації у Бельгії, Німеччині, Іспанії, Болгарії та інших європейських країнах.

Як зазначив Голова СБУ Василь Грицак: «Міжнародні кордони не є перепоною для російської гібридної агресії. Брудними методами Кремль руйнує європейську стабільність, бо бачить у ній загрозу для себе».

Цікава інформація щодо «жовтих жилетів» з прапором фейкового утворення під назвою «ДНР» на фото.
Зліва – Сорлін Фабріс, член т.зв. «Міжнародного» аналітичного центру «Катехон», який діє під егідою К. Малофеєва та очолюваного ним Фонду Святителя Василия Первозванного. До наглядової ради «Катехону» входять ідеологи російського «євразійства» С.Глазьев (радник президента РФ) та О. Дугін (лідер «Міжднародний евразійський рух»). Функціонер так званого «інтеграційного комітету «Росія-Донбас», що створений та фінансується російськими спецслужбами.
Справа – Ксав’є Моро. Фейковий «спостерігач» на псевдовиборах в ОРДЛО. Протягом 17 років проживає в РФ, громадянин РФ з 2013 року. Засновник «Європейського центру стратегічного аналізу «Стратпол» (складова «п’ятої колони» РФ во Франції). Функціонер ГО «Восток Франция – Солидарность Донбасс», яка підконтрольна російським спецслужбам.

Джерело

Автор