10 хороших новин 02.03.2023

Валентина Емінова

✔ Непереможна українська армія відбила 170 атак копрокадаврів на Куп’янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Шахтарському напрямках. Крилаті козаченьки і суворі ландшафтні дизайнери набили 13 скупчень лаптів і склад боєприпасів.

✔ Бряяянщина. Промовляєш, і прям чути, як залякано бекають місцеві лапті 😈. Зе вар ін йор ленд бегін, покидьки. Причому зе громадянська, бл*ть, вар, бо відповідальність на себе взяли РДК, це ваші хлопці, руськіє, просто зі стандартним набором хромосомів.

Загалом, спочатку було ніх*я не зрозуміло, але весело: губернатор Брянщини заявив, що на територію області до села Любечани проникла укрофашистська ДРГ і обстріляла шкільний автобус. Там же захопили заручників у магазині та зайняли кілька житлових будинків. Стріляли у спину дитині і взяли в заручники фельдшера. Потім стали писати, що щось із цього насправді сталося у Сушанах, а ще там півсотні диверсантів підірвали електропідстанцію і газорозподільчу. Потім до русні, відать, дійшло, що їхні Любечани з Сушанами нікому нах*й не потрібні, раз вони самі їх плутають, і взагалі виглядають ці Любечани, бл*ть, із Сушанами так, що, навіть якби на них скинули брудну бомбу, ніхто би не помітив, стало би тільки ще більш по-домашньому 😂. І щось там навіть спростували.

Ми вже були почали думати, що там або вагнерівці, або взагалі нічого не відбувалося, розстроїлися, але раптом у цьому монтіпайтоні з’явився новий персонаж – Російський добровольчий корпус. І заявив, що все це вони, але дітей не стріляли, заручників не брали, був один постраждалий прикордонник. Ще заявили, що звільнили Сушани і Любечани Брянської області силами півсотні своїх бійців. І що це початок громадянської війни. Принаймні так у Вікіпедії написано.

Йоптваюмать, яка все таки росія інтересна країна. Шкода тільки, що по сусідству…

✔ Бавовна у Коломні, це в нас околиці майбутньої московської народної республіки. Що там трапилося у цей загадковий день також ніхера не понятно, але навіть якщо це був «хлапок од самольота і свєчєніє тепліц» (Блок у ніх, бл*ть, в пресслужбі реінкарнувався чи шо?), все одно чудово, бо бавовна може і несправжня, а от паніка в лаптів сама справжнісінька. Це ми живемо у повномасштабній війні другий рік, нас вже мало чим злякаєш. А от до русні ще тільки починає долітати, що скоро у них може початися. Всюди. Так, і в Підмосков’ї теж.

✔ Лаврова не пустили у Швейцарію на Конференцію з озброєння. Ну ж бо і Путін не Калігула, і Лавров не Інцитат, і Україна не нападала на Росію. Поні утерся і навчився навіть бубоніти по відеозв’язку, але більшість делегацій встали і підло вийшли прямо перед початком його онлайн-виступу. Так і читав лекцію стільцям. Вангую, що якби вона була на 2,5 години як у Путіна, то стільці би теж вийшли.

✔ Наші прикордонники отримали з Франції два нові гелікоптери Airbus, з такими якраз зручно відстежувати диверсантів. І ще 14 чекаємо у березні з Хорватії.

✔ В Україні відкрито перший банк довгострокового зберігання крові. Еритроцити ми тепер можемо зберігати до 30 років. Створення банку забезпечить наявність компонентів рідкісних груп крові, які можуть бути у дефіциті, коли терміново потрібні або потрібні у великій кількості.

✔ У Франції заарештували віллу олігарха з балалайні, власника Магнітогорського металургійного комбінату Віктора Рашнікова. Вартість особняка становить приблизно 23 млн євро. Тепер майно може бути конфісковано.

✔ Декомунізація у Києві – вулицю Генерала Тупікова перейменували на Андрія Мельника, Тургеневську на Олександра Кониського; Аляб’єва – на Гулаків-Артемовських, дитячу Центральну бібліотеку імені Зої Космодем’янської – на бібліотеку імені Грицька Бойка.

✔ AliExpress заборонив русні купувати дрони DJI та Autel. А вже куплені обмежені у функціоналі.

✔ На Росії під час випробувань вибухнув військово-транспортний літак Іл-76. Один двохсотий, шість трьохсотих, розкурочило фюзеляж.
Ми би і не раділи таким випадкам, лапті. Якби ваші літаки не бомбили наші міста.

Пам’ятайте, брак русофобії шкодить майбутньому. 😉

Автор