10 хороших новин 09.09.2022

Валентина Емінова

✔ Непереможна українська армія відбила атаки лаптів у районах населених пунктів Костянтинівка, Прудянка, Руські Тишки, Вірнопілля, Миколаївка Друга, Зайцеве, Авдіївка, Кам’янка, Побєда та Безіменне. Крилаті козаченьки десятьма ударами набили неудачливим бойовим макакам путіна купу техніки і складів з боєприпасами, артилерійських точок і, власне, самих макак на Донецькому та Південнобузькому напрямках. На Донеччині уронілі чергового алігатора.
Лаптєцид по відношенню до 237-го гвардійського десантно-штурмового полка закінчився разом із полком. Читаю новини пропагандонів і ржу – вони продовжують верещати, що наш контрнаступ захлинувся.
Угу, у крові ваших хоробрих воїнів 😂.

✔ Наша постійна рубрика «контрнаступ на Херсонщині». Лапті в авральному режимі ліплять понтони через Інгулець та Дніпро, наші козаченьки їх ламають по мірі готовності. До мостів не підступитися. За день налупили купу ураганів, піонів, саушок і танк, два склади боєприпасів і поромну переправу.
Русня тим часом з автоматами і вертольотами шукає по лісах на окупованій території власних дезертирів, бо лапті з абізянами виявили у себе інстинкт самозбереження і хочуть тепер розкладатися морально, а не в українській землі.

✔ Наша постійна рубрика «контрнаступ на Харківщині». Там такий вий і паніка, що хоч воду заряджай. Після міста Балаклія непереможна українська армія звільнила Іванівку (ще й з трофееєм в особі головного місцевого абізяна), Волохів Яр і, можливо, вже звільнили Куп’янськ, бачила фото з нашим Стягом, але офіційної інфи поки не було.

✔ На росії, схоже, винайшли нову зброю, зрк «Бумеранг» і часто нею користуються. Бо вже як мінімум втретє ракета, випущена по нам, прилітає по ним. Цього разу знову дісталося Бєлгороду. Прилетіло так зачотно, що повисаджувало шибки у домах.

✔ У «слуг» руки нарешті дійшли до Московського патріархату. Богданець зареєстрував проєкт постанови про передачу Почаївської та Києво-Печерської лавр ПЦУ. Наразі УПЦ МП володіє лаврами на умовах договору оренди. Розірвати його реально. Питання, як потім вигнати з храмів московських попів з їхніми прихожанами, які дуже захочуть виглядати мучениками. Хочеться тупо гнати їх підсрачниками до російського кордону, але ж маємо вчиняти як європейська держава.
Тому зараз дуже цікаво спостерігати, що робитиме Латвія, де президент ініціював надання автокефалії Латвійській православній церкві і, відповідно, виходу з-під влади Московського патріархату. ЛПЦ зобов’язали змінити статут до Хеловіна 🤣.

В Україну з Естонії приїхали безпілотні гусеничні бронетранспортери THeMIS, вони годяться і як бойові машини, і як евакуатори поранених.
(Поки що до України приїхав єдиний такий бронетранспортер. Петро Порошенко його купив самостійно, без участі Справи Громад і волонтерів – ред.).

✔ ГУР повідомляє, що лапті на Харківщині тікають із зони бойових дій на велосипедах 😂. Зокрема 202-й окремий мотострілецький лаптєногий полк перетворився на мото- і велозйо*увальний. Покинуті у лісі без карт і командування лапті дзвонять додому, просять підключити до їхнього порятунку Червоний Хрест, а потім крадуть у селян веліки і моторолери і зйо*уться як таргани на кухні, де раптово увімкнули світло.

✔ Рада ЄС схвалила надання Україні €5 млрд допомоги.

✔ На Курщині шукають «українських диверсантів», які обстріляли Росгвардію, коли вона спробувала зупинити їхню газель на блокпості, і втекли в ліс. Серед лаптів є 300. А у Криму – якихось загадкових страшних монстрів, які гналися за курсантом Нахімки, говорили українською і порізали йому ножем є*ліще. Схоже на фейк трохи, але ідея в цілому непогана.

ЗСУ спалили вже другу «Москву» (так, я взяла цю новину заради заголовку 😊). Але і ця Москва таки не точка з шаурмой, а комплекс радіоелектронної боротьби вартістю $57 млн. Сталося це у Василівці на Запоріжжі, цілий місяць за нею полювали, бо вона засікає літаки і ракети за 400 км. У русні тепер тільки 8 таких ребок. А крейсер «Москва» був тільки один. Взагалі невезуча якась назва, бігме.

Пам’ятайте, брак русофобії шкодить майбутньому. 😉

Автор