Захисти Україну – зупини переворот!

Гліб Бабіч

1 грудня о 19:00 зустрінемося на Майдані.

Найвпливовіший політик всесвіту поскаржився на заколот. Мовляв, державний переворот готуватиметься. Путч. Брехав, як завжди. Але не просто так.

Його ПУТЧить. Йому страшно. В оточенні кротів та щурів він наробив уже на таку кількість статей кримінального кодексу, що він погано спить. Йому сниться, як до нього входить обурений народ, бере його за відгодовану дупку і веде до в’язниці, транзитом через суд.

А він не хоче до в’язниці. Але, про всяк випадок, хоче мати можливість закрити туди всіх, кого він боїться. По максимуму. Щоб не заважали. Щоб було солодко, вільно і обов’язково на гелікоптері.

Пам’ятаєте, у нього в голові війна скінчилася? І так там багато місця утворилося, що з’явилися там державний переворот, змова та путч.

І вирішив він цей путч призначити. Просто на 1 грудня. Прямо в той час, як ми з вами вирішили разом зібратися та спитати – а що там на Банковій? Кротів знайшли? Єрмака-витівника звільнили чи хоча б усунули? Ну, аж 10 днів йому на «розібратися» давали?

Але він не розібрався і не звільнив. Він нам путч вигадав. І до нашого збору присвятив. Це зручно. Щоб одразу путчистів призначити, тобто нас.

Ну, звичайно, він до цього приплів Ахметова та рептилоїдів. Але керує всім із таємного бункера явно Порошенко. Ми ж знаємо, хто в голові найвпливовішого у всьому винний?

А для зручності він, як ми довідалися, вирішив тітушок завезти нам «на допомогу». І провокаторів. І місто, схоже, сьогодні заблокують у нуль. Щоб зручно було зіграти у путч за його сценарієм. Щоб картинка вийшла максимально «переворотною» і по можливості з кривавими шмарклями та «ебонітовими паличками». Щоб можна було сміливо вводити якийсь там «надзвичайний стан». І всіх, хто заважає, – у буцегарню. Зі штампом у справі – змовник і путчист.

Тобто найвпливовіший вирішив влаштувати державний переворот – сам! Ну-ну.

Та ось хрін тобі.

Повідомляємо особисто: ми – громадяни серйозні, відповідальні та живемо за законом.
Збираємось ми сьогодні 1 грудня о 19:00 на Майдані. Відповідно до своїх конституційних прав. Згідно з офіційною заявкою, що подали Рух Опору Капітуляції та Демократична Сокира. Яких ми підтримуємо та приєднуємося. Це так народ збирається порадитись і вирішити. А головне, об’єднатися.

Сьогодні ми збираємось на мирну (для тупих великими літерами – МИРНУ) акцію.
Щоб не тільки сказати тобі, що ми про тебе та про всі ваші витівки думаємо. Але й порадитись – як із цим усім бути далі. Бо далі просто так спостерігати за тим, як ваша банда руйнує країну, неможливо.

І тому сьогодні обов’язково об’єднаємося. Усі сили, що візьмуть участь. Залишимо в стороні всі розбіжності та об’єднаємося.

Так ось, заявляємо офіційно – якщо почнеться щось протизаконне, силове і, хоч не дай Боже, криваве, це буде на тобі. Ледве не сказав «на твоїй совісті», але згадав, про кого говорю.

Ми фіксуватимемо всі події з тисячі ракурсів. Ми фіксуватимемо всіх, кого ти «підтягнеш» для провокацій. Усі дії тітушок та силовиків. І покажемо твою суть усім. Всьому світу.
Краще навіть не думай. І не починай.

Хоча якщо хочете поставити себе поза законом одразу і надійно, тож ласкаво просимо. Один такий у нас був. Поки що у Ростові живе. Але якщо що, це буде твоїм сусідом по камері. Бо ти вже заї*ав!

Тож ми збираємось сьогодні. На мирну акцію. 1 грудня. О 19:00. На Майдані. Буде Віче. Буде об’єднання. Час. Зовсім уже час.

Захисти Україну — зупини переворот!

Ми там будемо – ГО “Res_Publica. Брати по Зброї” . Та ГО Справа Громад теж будуть. Тепло одягнені й готові до всього (чого і вам радимо).

Хто хоче приєднатися до нас – ось посилання.

Побачимося.


Віталій Гайдукевич

Зеленський хоче путч.

Він лякає цим США, він анонсує заколот проти себе перед журналістами. Він хоче (ми це вже знаємо) завезти на Банкову тітушок і влаштувати бійку – Ссссанич хоче показати усім, що його ображають. Вовці потрібен кривавий махач на Банковій, який зроблять підставою для ментівсько-прокурорського свавілля та масових арештів активістів і опозиції.

Але…

Ми проти путчу Зеленського – бєссмислєнного і бєспасщаднаго, як русскій бунт. Бо Вовкін путч, це спроба втриматися на троні.

Наш протест чемний, вихований і наповнений турботою про державність. Наш протест – наголос:
МИ – ГРОМАДЯНИ СВОЄЇ КРАЇНИ, ВЛАДА ЗОБОВ’ЯЗАНА НАС ЧУТИ.

1 грудня Демсокира і РОК кличуть на Майдан. Бо:

– 10 днів ультиматуму вичерпалися, а Єрмак досі на Банковій,
– Зеленський таки наївся рибного супу та істерично пресує Соколову, Бутусова і пресуватиме кожного, кого вважатиме загрозою для Його Величності,
– Україна (і це головне) потребує консолідованих зусиль, інакше ця зелена жаба пролюбить не лише усі полімери, а й країну як таку.

«Справа Громад» чує цей заклик. Ми приєднуємося. Ми будемо 1 грудня о 19:00 на Майдані.

Наш протест – це заклик до єднання усіх проукраїнських сил.
Ми усвідомлюємо, як влада маніпулює загрозами для країни. Ми знаємо, що путч, який хоче імітувати Зеленський, може бути використано Росією та її кротами (як на Банковій, так і в Європі).

Ми впевнені: Громадяни важать більше купки негідників, в яких авторитарний свербіж.
Ми наполягаємо: держава – це ми, а не самозакоханий павич на троні.
Ми – мирні люди, але нас капець як розізлили… (хто сказав «а де бронепоїзд»?).

1 грудня 2013 року нахабність Банкової втратила береги. Незабаром Вітя зрозумів – якщо ти плюнеш в народ, він утреться… якщо народ плюне в тебе, ти втопишся. Історія не пробачає невивчених уроків.


Алла Комарова

Що роблять люди у нормальній скучній, як вчорашнє засохле суфле, країні на початку зими? Правильно – готуються до Різдва. Адвент-календарі, смішні шкарпеточки зі сніговиками та светри з оленями, фотографії штоленів та погрози знайти Отой Самий Бабусин рецепт запеченої індички.

Що робить Україна на початку зими? Правильно – готується відстоювати країну. Вчергове. Звично.

Бо, насміявшись донесхочу у 2019-му, раптом опинилися перед проваллям, куди радісно продовжують стрибати засліплені телевізором. А десь там на краєчку, зубами вчепившись у хилий корінець, тримаються ті, хто не втратив розуму, і ще й намагаються інших врятувати.

Так, ми знову йдемо розвертати всю цю махіну, яка несеться у східне ярмо (і вже наполовину в ньому, одна буквально вільна кінцівка залишається поки). Знову, як вісім років тому, громадяни виходять показати Бубачькє, що класти прутня на Конституцію і нарід можна, звісно, але недовго і не на всіх.

Немає іншого виходу, окрім як ну дуже голосно нагадати отій істоті, яка 72 рази прогундосила «я – президент», що президент він рівно волею народу і рівно нею ж звідти булькнеться назад у свій первісний бульон. Де «какаяразніца», де сміхуйочкі з Голодомору, з Армії, з Майдану. Ото там нехай і спокушає своїм сифілітичним акцентом решту коловерток.

Ну а те, що це знову грудень, знову мряка, холод, гидота і бруд, то я вас прошу! Невже хтось позабув, де брати теплі устілки у взуття та як заправляти імбирно-лимонним чаєм термоси?


Юрій Бірюков

По прогнозу – мерзкая погода. Это уже привычно.
По прогнозу – тысячи людей. Это уже привычно.
По прогнозу… а прогнозы у нас дерьмовые, вот если честно.

В 2019 году часть страны избрала клоуна на пост Президента. Что самое грустное, он же даже сам такой флешмоб организовывал, нисколько не скрывая своей абсолютной профнепригодности.

Прошло два с половиной года, и все уже ТАК накушались этой клоунады, что изжога. Но Бубочка вкусил власть, Бубочке понравилось летать на государственных самолетах и вертолетах, отдыхать за наш счет. Он НОРМАЛЬНО власть не отдаст.

Нет, сегодня мы не планируем ничего незаконного. Мы хотим ему показать, что ЕГО планы на незаконное мы терпеть не будем. И сегодня будет несколько приятных новостей – это вроде бы как спойлер.

По прогнозу – мерзкая погода. Но по прогнозу – мы все там сегодня будем рядом.

P.S. И да, прошу две вещи – репост и отметку в ивенте. Это важно.


Тетяна Худякова

Проблема не в том, что с каждым днем всё сложнее свести дебет с кредитом, заплатить за отопление и купить медицинскую помощь.

Проблема даже не в том, что не финансируются программы по жилью для УБД и переселенцев, растет задолженность по зарплате и остановлены практически все реформы.

И даже не в том проблема, что РФ стягивает к нашим границам новые удобрения для чернозёма, скупает лобби в Европе, а Украина становится заложником и предметом торгов.

Это всё следствие, симптомы заболевания, которое нас подкосило в 19-м году, когда люди почему-то решили проголосовать за кота в мешке из питомника Бени Коломойского.

Основная проблема в том, что мы устали. Разочаровались. Затрахались до смерти грести против течения, бороться против телевизора, убеждать, доказывать, слушать третий год одно и то же – виноват Порошенко и 26 раз за одну пресс-конференцию фразу «Я – президент!». Но ничего, нам не привыкать к усталости.

Да, Вова. Ты – президент. Пока президент.
Я никогда не хотела тебя слушать. Ни в качестве юмориста, ни тем более в качестве Верховного главнокомандующего и президента.
Ты глупый, некомпетентный, необразованный, закомплексованный, жалкий и мстительный поц, зависимый от Бениного телевизора, болезненно реагирующий на критику, неумеющий ни в тактику, ни в стратегию. Просто джек-пот какой-то.
Но ты – президент.
Президент, который понимает только улицу.
Президент, который боится своего народа.

И ты нам не оставляешь другого выбора.

Поэтому 1-го декабря мы снова соберёмся, чтобы ты:

– решил, что тебе важнее: твое «Я- Президент!» 26 раз или Ермак, который манипулирует тобой, слабым и неуверенным. Манипулирует во вред Украине и во вред тебе (рейтинги видел, да?);
– прекратил прессовать оппозицию;
– успокоил своих «законотворцев», которые рожают новые и новые законопроекты про контроль СМИ и блогосферы;
– понял в конце концов, что Беня не друг. Ни тебе, наивный ты шут, ни Украине;
– продал почку, но заплатил задолженность по выплатам перед ВСУ. Чтобы государственный оборонный заказ выполнялся, а боевые генералы не сидели в СИЗО по прихоти болезненного самолюбия.

Достало, Вова. Терпилы – это не про нас, сорян. Стадион так стадион.
Майдан. 1 грудня, 19:00.
Неистовый репост, плиз, и плюсик в коментах для фейсбучных алгоритмов.

Європейська Солідарність
ГО Справа Громад
Демократична Сокира
Рух Опору Капітуляції


Олексій Петров

Порой хочется махнуть на всё рукой. Вернее, не так. Поднять правую руку вверх, а потом со словами «Любись оно всё конем» резко опустить вниз. И выдохнуть так характерно «хеееех»…

А потом сам понимаешь, что ведь легче не станет. Да, ты живешь в этой стране. В стране, которую политические клоуны насилуют, как им захочется. Неугодный депутат показал дяденьке средний пальчик, ГБР тут как тут! «Ах ты ж, подлец, чего удумал. Ты бы ещё писей по роялю постучал… Упс! Отставить, это другое!».

А вот когда хороший, очень нужный и полезный депутат въе*ался на «Ауди» в другую машину, тем самым отправив людей в больницу, идёт другой приказ. И уже то же самое ГБР включает режим «ничего не вижу, ничего не слышу». Жменя следаков с «крузаками» наперевес три месяца не в состоянии решить, был ли тот самый, хороший депутат за рулём или нет? Допущу, что следаки не уверены, был ли вообще в той машине руль?! Хотя когда нужно было взять штурмом музей с картинами, прискакали в бронежилетах и с ножами. Хорошо хоть танк с собой не приволокли.

В этой же стране боевых генералов по делам, слепленным из говна, веток и фантазий, мигом отправляют за решетку. А вот ближайшего соратника Гаранта Конституции уже полтора года допросить не могут. Все недосуг. А ведь вопрос касается не украденного насоса с велосипеда Найвелычнейшего, а национальной безопасности Украины. Что ещё может быть важней. Но Вовка Потерпевший сказал «Он хороший», а Коля-Котлета подтвердил. Ну и? Каких вам, блдь, ещё аргументов не хватает?

Тут не получится остаться в стороне. Зеркало не даст. То же самое зеркало, которое ещё в 2014 году мне всю душу вымотало,
– Что, Петров, ссыкотно идти в военкомат?
– Очень!
– Хы! – Отражение в зеркале ухмыльнулось и на мгновение задумалось. – Ну ты же с ума сойдёшь дома! От ещё большего страха! Этот страх тебя же и убьёт!
– Думаешь?
– Хахахахаха – Рассмеялось отражение. – Думаю?.. Да я знаю!

Я тогда послушал себя. Послушал своё отражение в зеркале. И не пожалел… По крайней мере, не стыдно смотреть в глаза матери, жене, дочери… И в зеркало смотреть не стыдно.

Именно поэтому я присоединюсь к акции, которую организовывают Демократична Сокира та Рух Опору Капітуляції вечером 01 декабря 2021 года на Майдане. К акции с требованием к Зеленскому избавиться от российских агентов в своём окружении. С требованием к Зеленскому вспомнить, что он – Президент Украины, а не исполнитель желаний Ермака. Можно, конечно, сделать вид, что меня это не касается. Надоело. Устал. Нет толку… Вот только когда просрём страну, когда ЗЕленые клоуны бросят Украину, как бакшиш, к ногам царя московского, будет поздно что-то менять!

До встречи! 01 декабря 2021 года.
Киев. Майдан Незалежності. 19:00

P.S. Да! Вовка что-то придумает. Особливый стан попробует ввести, чтобы прикрыть свою задницу. Креативщики там сидят ещё те. Вот только от своего зеркала он не убежит. И не убежит от вопросов, которые ему хотят задать миллионы украинцев.


Демократична Сокира

У нашого президента почалась паніка — він боїться і не розуміє, що робити.

10 днів, які ми дали Зеленському на звільнення Єрмака, він витратив на те щоб:

✔️ придумати страшилку про держпереворот і 1000 гривень за участь в ньому (наколоті апельсини?);
✔️ злітати з Єрмаком на вікенд у Карпати;
✔️ провести істеричну прес-конференцію (дідько, як було соромно тебе слухати);
✔️ виписати Гудименку протокол за правопорушення;
✔️ відкрити кримінальну справу проти журналіста Бутусова;
✔️ звинуватити нас у фінансуванні Ахметовим, Медведчуком і чортом лисим;
✔️ його ручна ТСК підтвердила його непричетність до зриву спецоперації по «вагнерівцях»;
✔️ звільнити головного контррозвідника СБУ саме в момент найбільшої небезпеки з боку росіян.

Так-так, нам теж запахло Януковичем і його байками про проплачений Майдан. Але нічого, ми це вже проходили.
Зеленський зробив усе, окрім своєї роботи і виконання передвиборчих обіцянок. Більше того, замість того, щоб звільнити хабарників, рєшал і людей Януковича, Вова надув щоки і звинуватив свій народ у державному перевороті.

Хоч мало би бути навпаки. Захоплення влади Єрмаком та йому подібними — це і є державний переворот.
Переслідування критиків президента — це і є державний переворот.
Забирати у нас право на свободу — це і є державний переворот.
Тримати поблизу себе проросійських агентів — це і є державний переворот.

Так хіба ми хочемо державного перевороту? Ні. Бо він вже відбувся.

То що, шановні українці?
1 грудня о 19:00 ми, як і обіцяли, збираємось у Києві. На Майдані. На мирну акцію. На мирну, Вова, на мирну. Якщо хтось і буде робити провокації, то тільки твої хлопці.

Приходьте та будьте з нами!
Допоможіть нам донатами.
Адже мільярд від Ахметова є лише в голові у Зеленського. А нас чекає важкий місяць чи й більше і, можливо, арешти.

Ми очікуємо спільного голосу всіх притомних українських сил. Приходьте на Майдан. Як у старі-добрі часи, коли партійна приналежність мала не таку велику вагу, як те, що ти був на боці інтересів України.

І не плануйте нічого на ніч з 1 на 2 грудня. І, певно, на наступні дні також. Беріть із собою все необхідне, аби зігрітись: шкарпетки, термоси… Бо ЗИМА БЛИЗЬКО.

ЗАХИСТИ УКРАЇНУ — ЗУПИНИ ПЕРЕВОРОТ!
Майдан Незалежності,
Середа, 1 грудня, 19:00


Антон Швець

Ти нормальний взагалі? Шо ти несеш? Шо ти в біса несеш? Ти перший заступник спікера Верховної Ради, колишній голова партії влади, у якої монобільшість у тій самій Верховній Раді. У вас 100% свій Кабмін, 100% свій генпрокурор, 100% свій міністр МВС, 100% свій голова СБУ, вам підпорядковані ВСІ правоохоронні органи та спецслужби країни. Вся країна ваша окрім НАБУ, яке держпереворотами не займається за підслідністю.

В смислі, ти чув про “якісь підвози”. Які? В смислі, “пропонують 1000 гривен за переворот”? Хто? Кому? В смислі, “є різна інформація”? Так заарештуйте цих людей та дізнайтеся, хто дає гроші та кому і за що. Це ж, як ви кажете, ПЕРЕВОРОТ! В смиіслі, ти кажеш, що це “менше схоже на переворот”. Менше це як? Що взагалі схоже на переворот? Вимога звільнити Єрмака? Єрмак – це вже ЦОВВ? Збиратися на вулиці – це переворот? Ви там вже в думках у Білорусі живете?

Сук, це не влада, це цирк якийсь, перед всім світом соромно. Реаліті-шоу “Зроби свій переворот” у прямому етері. Ми знаємо, що хтось комусь щось колись, але вам не покажемо, ну є різна іформація. КРРРРВА!

Шо ти несеш?

Ви послухайте: “ми зі свого боку так тролимо опозиціонерів, які у нас отак збираються і не завжди можуть артикулювати, з якого приводу”.

В смислі, не завжди може артикулювати з якого приводу? Ми кажемо, що в Офісі Президента не повинні сидіти російські агенти Єрмак, Татаров, Демченко та Шурма. Як тобі ще точніше артикулювати? Ми кажемо, що країною всупереч Конституції не можуть керувати люди, яких ніхто не обирав. Шо тобі не ясно? Шо тобі, курва, не ясно?
ВІдкрити карну справу по 109 статті – це тролінг тепер? Рілі? Ти, курва, ПЕРШИЙ ЗАСТУПНИК СПІКЕРА ВЕРХОВНОЙ РАДИ? Ти розповідаєш, що звинувачення у держперевороті та кримінальне переслідування – це тролінг? Рілі? А ю фукін інсейн?
Це якийсь трешак просто.

Корочі. Акція “Зупини переворот» почнеться сьогодні на Майдані о 19:00, де може зібратися більше людей і краще чути звук.
Вдягайтеся тепло. Над Україною холодний вітер. Можливі опади та екскурсії на Банкову. Врахуйте, що, скоріше за все, ляже звʼязок. Майте сертифіікати та тести, не забувайте про маски.
І не плануйте нічого на ніч.
Акція виключно мирна та без зброї.

1 грудня. Київ, Майдан, 19:00.
Посилання на подію.
Допомогти нам протидіяти цьому ідіотизму можна тут. І ця допомога нам дуже потрібна, бо потрібні будуть адвокати.


Юрій Гудименко

Мені не дуже приємно виходити на акції протесту проти президента Зеленського. Це якось… дрібно. І трошки принизливо. Ніби ти вдягнув обладунки, нагострив меча та списа і скачеш до печери із драконом, а замість дракона там креветка.

Тому особисто я хочу, щоб припинення повноважень Зеленського не сприймалося як головна мета протесту, а лише як перший і необхідний крок до тих змін, яких ми прагнемо, і тієї України, яку ми хочемо. Бо Зеленський, Єрмак і їх монобільшість — це лише перепона на нашому шляху. Перепона, якої ми маємо позбутися.

Я хочу бачити Україну з сильними, незалежними інституціями. Незалежним Нацбанком, незалежними силовиками, незалежними антикорупційними органами.
Цього немає.

Я хочу, щоб владу в країні не узурповувала людина, за яку ніхто не голосував. Бо це і є державний переворот. Я хочу, щоб керівники країни несли повну відповідальність за свої дії.
Цього немає.

Я хочу бачити тотальну реформу поліції. Я хочу, шоб поліція була не засобом тиску, а органом правопорядку.
Цього немає.

Я хочу бачити реформовану Службу безпеки України, яка займається безпекою України, а не безпекою окремих представників влади.
Цього немає.

Я хочу бачити реформовані системи освіти та медицини. Або хоча б бачити, що там є системи.
Цього немає.

Я хочу бачити максимально сильну армію, а не армію, в якій бійці шукають пальне.
Цього немає.

Я хочу бачити роботу Антимонопольного комітету і справжню боротьбу проти корупції та олігархічного впливу, а не боротьбу між Ахметовим та Коломойським за статус улюбленого олігарха президента.
Цього теж немає.

І я хочу бачити Україну в НАТО та Євросоюзі. Бо ми — не Африка і не Південна Америка, як би не здавалося нам зі стрічки новин та кількості хворих на ковід. Ми — Європа. І ми — щит Європи. Не варто цього забувати.

Тож давайте йти своїм шляхом. І робити неприємні, але необхідні кроки.

Зустрінемось на Майдані сьогодні о 19:00.


Дмитро “Калинчук” Вовнянко

Опозиція вже виграла.

Це називається: ми тільки чхнули, а вони вже від КОВІДу конають.

О шостій ранку поліція і значні сили Нацгвардії повністю перекрили урядовий квартал. Очевидно, перед виступом найвпливовішого у Верховній Раді.

Інформація, чи пригнали в центр Києва системи “Смерч” на МАЗ-Богданах (поставлених “свинарчуками”), армійські швидкі (поставлені “свинарчуками”), чи підняли в небо авіацію (відновлену Павловським), і чи вивели на Дніпро катери “Кентавр” (закуплені Павловським) ще перевіряється. Але переконаний, сухпаї у вакуум-пакетах із термопідігрівом (якими ЗСУ забезпечив Марченко, і які вже не закуповують) гвардійцям на руки видали. Для гарного настрою.

Про істерику, яку закатили ватно-зелені телеги і групи на ФБ через “реванш Порошенка”, я взагалі мовчу.

Просторікування про “сильно недооцінюють ресурси політика, у якого за плечима два Майдани”, просто доставляють. Ваша правда – два Майдани. Роки опозиції – за Кучми, а не за вашого, цього. Порошенко в опозиції був довше ніж всі вони у владі.

Після 20 хв. читання всього цього, враження ніби Порошенко уже в’їжджає на Банкову. На білому БТРі.

Смішно і сумно. Йолопи зелені! Ви хоч розумієте наскільки кумедно ви виглядаєте? У вашого президента – найвищій рейтинг. У вас – власний генпрокурор, власний голова СБУ, власний міністр МВС і власний голова ДБР.

У країні війна – це вже запорука, що фронтовики (яких в опозиції дуже багато) червоних ліній не перетнуть.

Чого ви боїтеся? Акцій протесту? Та за Порошенка вони йшли нон-стопом, від “ночей на Банковій” до міхо-майданчика під ВР – під Адміністрацію президента тоді можна було прийти без будь-якого догляду речей, як зараз. За Порошенка на Банкову ходили навіть під час гарячої фази АТО – ви обмежуєте пересування громадян центром столиці під час “перемир’я ім. Зеленського”.

Невже самі не бачите наскільки ваш президент і всі ви виглядаєте… коміками? Правду кажуть, президента з коміків вивести можна, а от коміка з президента…

Очевидно – опозиції сьогодні можна просто зібратися і поспівати пісень. Моральну перемогу опозиція вже здобула. Влада перелякана. Натовпи Нацгвардії на вулицях Києва – доказ.

Оце реальна ціна і їхнім рейтингам, і їхній підтримці. І їм самим як людям і як громадянам.

Відтак – до зустрічі. Майдан Незалежності. Сьогодні. 19:00

Автор