Ми спільно рятуємо життя українських воїнів! (фото, відео)

Петро Порошенко

ГО Справа Громад спільно з українцями шляхом краудфандингу всього за два дні зібрали кошти і придбали комплект спостереження і оптичної розвідки для наших воїнів. Сьогодні ми передаємо його на фронт у 8-ий батальйон 10-ої ОГШБр.

Кілька тижнів тому я особисто передавав такий самий комплект у 108-ий батальйон. Загалом це уже третій комплект для 10-ої окремої гірсько-штурмової бригади.

Дякую неймовірним українцям, ви спільно з нами рятуєте життя українських воїнів.

Зараз бійці 10-ої ОГШБр знаходяться на найскладніших ділянках: Зайцеве, Шуми, Новогородське. Ми бачили, як працюють ці комплекти: це реально допомагає воювати, боротися зі снайперами, зупиняти ворожі дії. Такі комплекти вкрай необхідні у теперішніх умовах, коли після так званого «перемир’я» ми втратили близько ста наших воїнів, коли нашим військовим забороняли користуватися дронами, забороняли вивід контрснайперських груп.

Але в мене є ще одна ідея: зібрати кошти для бригадного пункту, який значно підвищить ефективність цих бойових комплексів і з’єднає їх по всіх трьох батальйонних зонах. Щоправда, такий комплекс коштує вдвічі дорожче: 735 тисяч гривень. Але я знаю, що спільно ми зможемо зробити такий важливий подарунок для бійців «десятки». Половину суми Фонд Порошенка перерахує вже завтра.

Разом ми наблизимо перемогу України!

* * *

Уже третій комплект спостереження і оптичної розвідки для наших воїнів сьогодні відправився у 10-ту окрему гірсько-штурмову бригаду.

Відкрию таємницю: навіть після ротації бригад ці комплекси залишаться на балансі Збройних Сил, допомагатимуть боронити нашу землю на найскладніших ділянках фронту.

Дякую ГО Справа Громад і усім неймовірним українцям, які разом з нами рятують життя українських бійців. І запевняю, на цьому ми не зупиняємося.

Наступна наша мета: зібрати кошти для бригадного пункту, який значно підвищить ефективність цих бойових комплексів і з’єднає їх по всіх трьох батальйонних зонах. Половину його вартості Фонд Порошенка перерахує вже завтра.

Ми далі ведемо пропрацювання і щодо засобів радіоелектронної боротьби, і щодо позицій по протидії ворожим дронам, і щодо вдосконалення нашої контрснайперської позиції.

На фронт ми їздимо не з пустими руками.


Олександр Погребиський

Сьогодні ГО Справа Громад разом з вами, просто вдумайтесь, ми з вами за два дні зібрали на обладнання для розвідки позицій на цілий батальйон!

Звісно ж все по феншую, і полуниця теж була 🍓 😆 .

Наступна мета не менш, а скоріше більш амбітна, зібрати на бригадну систему. І що найголовніше ця система залишиться наступним підрозділам, які будуть міняти 10 ОГШБр.

Для того щоб долучитися до допомоги ЗСУ:

ТІЛЬКІ ДЛЯ ПРИВАТ 24
№ карти 5169 3305 2068 6400
Антоніна Бузіло (Голова правління ГО)

Для ІНШИХ банків:
№ карти 5375  4115 0177 8331
Антоніна Бузіло (Голова правління ГО)

Або за реквізитами по IBAN:
IBAN рахунок UA193052990000026002016226051
код ЄДРПОУ/ІПН 42992954
Назва банку: АТ КБ “ПРИВАТБАНК”
Найменування отримувача:ГО СОЛIДАРНА СПРАВА ГРОМАД ГО
Призначення платежу: благодійна безповоротня допомога на користь ГО від ПІБ


Гліб Бабіч

Ото наскирдували ми з вами на ще один батальйонний комплект тактичного спостереження “Вій”.

Ну і Порох завітав, природно. І внесок на розвиток системи до бригадної у ще 370 тисяч приніс. Одразу і авансом. Тобто половину від того, що нам зібрати тре. Тобто нам залишилося тільки 370 тисяч і зібрати.

Ну, трохи пізніше все по поличкам розкладу – що ми з вами зробили і що ще зробимо.

А поки я трохи зайнятий. Бо разом з Петром Олексійовичем завжди якась полуниця береться, яка теж на фронт хоче. Пацанам подобається. Але є такі, яких від неї дистанційно плющить. Ось вони з пустими руками і швендяються “типу на фронт”.

Коротше, я ж маю трохи військових пооб’їдати? Отож!

Ну, в принципі ви можете не чекати завтра. І хто хоче посилити справу – ось вам як завжди реквізити (див. вище – ред.). Бо ото мені цікаво – минулого разу ми за два дні з такою сумою впоралися. А цього разу за добу впораємося? Бо я ж вас знаю!

А мені поки не заважайте. Я полуницю їм. Я коли її їм, в мене не дуже чьотко виходить тій стороні казати “Вам 3,14да!” До ранку тре впоратися. Бо скоро на фронт везти оце все, на що ви зібрали.


Юрій Бірюков

Конечно, они снова будут писать только про клубнику. Мы ее специально купили и в кадре оставили, мы ж то их знаем. Я про всю ту зеленую нечистоту. А вот мы…

А вот мы будем говорить о том, что за двое суток мы собрали почти 400 000 на батальонный комплект видеонаблюдения для 8-го батальона 10-й бригады. Это в дополнение к тому комплекту для 109-го батальона, который сделали Serg Marco (его Марк забил в ФБ) и Глеб Бабич. Это в дополнению к тому комплекту для 108-го, который оплатил Петр Порошенко. Теперь все три батальона обеспечены видеонаблюдением.

Остался последний шаг – бригадный командный центр. Половину завтра оплатит ПП. Он принял решение и уже озвучил это. Половину собираемся наволонтерить мы, с вашей помощью. И тогда в армии появится уникальный комплекс. Который будет спасать жизни наших военных. Каждый день, день за днем.

И мы будем спасать жизни, все вместе.

Репост тоже поможет спасти жизни. Это не просто красивая фраза. Это фактический факт.


Олексій Петров

– Петров! Ты же связист?
– Иногда… Вообще-то, я – Кот! – задумчиво ответил, облизываясь на ящики клубники.
– Не умничай… Как разобрать вот эту хрень, чтобы её прикрутить на вот эту фигню?! – Глеб протянул мне какую-то пластиковую приблуду.
– Эммммм… Сейчас разберёмся. Инструкция есть?
– Кто? Инструкция?.. Ах да! – Глеб заглянул в коробку.
– Та шо тут читать? – фыркнул Сашка Погребиский. – Дайте сюда! Сейчас десант быстро разберётся.
– Не сломай только… Она стоит, как чугунный мост.

С вашей помощью, друзья, одну оооооочень боевую бригаду сделали… поглазастей, что ли?! Сначала Серж Марко и Глеб Бабич собрали необходимую сумму на один батальонный комплект. После Верховный Главнокомандующий ВСУ Петр Порошенко оплатил ещё один. Ну, а ГО Справа Громад при вашей активной поддержке друзья закрыла вопрос для третьего батальона.

Куча ооооооочень глазастых камер. Системные блоки, мониторы, кабели, блоки бесперебойного питания. Да, всё это не стреляет. Совсем не стреляет. Но можете быть уверены, каждый комплект – это сохранённые жизни украинских воинов. Солдат и офицеров. Тех парней и девушек, кого ЗЕленые палкавоццы Банковой одним росчерком пера оставили без прикрытия специалистов в контрснайпинге. Вот только МЫ не можем оставить свою армию. Мы – это народ Украины!

Ещё нужно собрать немалую сумму денег, чтобы купить бригадный комплект, который в свою очередь замкнёт батальонные комплекты в одну единую систему. Половину необходимой суммы закроет Пётр Порошенко. Ну, а я традиционно буду просить вас друзья отказаться сегодня от утреннего или обеденного кофе. А может, и вечером выпить на один бокал пива меньше. Если мы не поможем своей армии, то кто же ей поможет?

Упреждая вопрос «Сышшшшышь, Петров! А шо отэта… Порох не может сам всё оплатить? Он же багатый!»…
Конечно, может. Запросто. Как и покупал медицинские костюмы для медиков. Не коробками покупал, а самолётами. Вот только… напомню, что это наша армия. И мы – нация, а не электорат с ушами для политической лапши!
Помочь армии СВОЕЙ страны – реквизиты выше.

Да! Клубника входит в штатный комплект. Главное, чтобы журнал «расхода клубники» не завели… Хотя можно не беспокоиться. Не успеют.