Вій для військових. Ефективної допомоги армії пост

Гліб Бабіч

Для початку нагадаю вам історію наших з вами добрих справ.

На фронті склалася досить важка ситуація. За неповних три місяці на одній з найважчих ділянок фронту Зайцеве-Шуми, в 10 гірсько-штурмовій бригаді загинуло 11 осіб. Просто орки вирішили влаштувати там «полігон смерті» та взялися не на жарт кошмарити моїх побратимів. А для більшого ефекту завели на «ту сторону» відморожений батальйон Сомалі.

Ми не хотіли з цим миритися. І для того, щоб цей список припинив поповнюватися, ми вирішили озброїти наших військових комплексною і сучасною тактичною системою спостереження, яка дозволить їм безпечно спостерігати за діями противника з укриттів за допомоги потужної електронної оптики та вести цілодобову оптичну розвідку. Багаторівневу. Не підставляючись під вогонь снайперів.

А переваги системи в наступному:

1. Повний контроль за зоною відповідальності. Своєчасне виявлення будь-яких дій противника в будь-який час доби. Виявлення снайперів, розрахунків ПТРК, диверсійних груп, переміщення техніки і живої сили.

2. Ведення оптичної розвідки. Ця система буквально дозволяє «заглядати» в глибину їх позицій. І буквально в бійниці вогневих точок. А все, що потрібно вивчити глибше, робиться за допомогою сучасних засобів аеророзвідки, що так само входить в цей комплекс.

3. Робота на випередження. Завдяки своєчасному отриманню інформації про дії противника можна здійснювати комплекс превентивних заходів. І ніколи не віддавати ворогові ініціативу.

4. Оскільки система об’єднує всі ланки від взводу до батальйону (а далі і бригади), вона дозволяє при необхідності керувати боєм онлайн на будь-якому рівні командира – від командира взводу до командира батальйону (а далі – штабу бригади ).

Таким чином ми створили сучасну і ефективну систему. І вирішили назвати її «Вій». Ага. Той самий монстр, герой однойменного твору Гоголя. Який бачить все. Треба просто підняти йому повіки. І тим, кого він побачив – п****ць.
А свої будуть їм надійно прикриті. Двадцять чотири години на добу.

У 109 гірсько-штурмовому батальйоні вона вже встановлена, працює та довела свою високу ефективність і боєздатність. Втрати зійшли нанівець. І жоден рух ворога не вислизає від уваги. Тому що система контролю побудована за трирівневим принципом.

А гроші на неї зібрали тисячі людей – ось саме ви. Така ось народна ініціатива. За що вам низький уклін.

А ось комплект для 108 гірсько-штурмового батальйону повністю профінансував Петро Порошенко. І далі збирається брати участь у розвитку системи.

Так ось. Для повного закриття фронту системою залишається встановити її на 8 гірсько-штурмовому батальйоні.
І ось для цього, за пропозицією Петра Олексійовича, ми відкриваємо краудфандінг. Тобто будемо діяти як завжди – разом. І дуже скоро ще у одного батальйону з’явиться потужний захист і нові бойові можливості.

Дуже непоганий мобілізаційний стимул для всіх. Для порохоботів – підтримати справою те, що робить лідер. А всім противникам і хейтерам – велкам. Це найкраща можливість довести, що ви не гірше. І теж можете. Як там кажуть, «тихо і без піару?».

Загалом, починаємо продовжувати закінчувати. Вій для військових – це те, що цілком відповідає логіці кровожерливих укрів. Ви ж кровожерливі укри, правда? Отож. Стартуємо. Ви круті. Тому у нас все вийде, як завжди.

На цей етап нам потрібно 400 000. У порівнянні з тим, що ми вже зробили, не так вже й багато.
Також будемо вдячні за інформаційну підтримку – максимальне поширення.

ТІЛЬКІ ДЛЯ ПРИВАТ 24
№ карти 5169 3305 2068 6400

ДЛЯ ІНШИХ БАНКІВ треба платити у «інших платежах» в розділі «платіж по IBAN»
IBAN рахунок UA193052990000026002016226051
код ЄДРПОУ/ІПН 42992954
Назва банку: АТ КБ “ПРИВАТБАНК”
Найменування отримувача: ГО СОЛIДАРНА СПРАВА ГРОМАД ГО
Призначення платежу: благодійна безповоротна допомога на користь ГО від ПІБ

Або ось тут на нашій сторінці проекту є проста форма платежу.

Автор