“Як Юля прийде до влади”. Мрії “революціонера” в одному акті

Mason Lemberg

Тож як Юля прийде до влади, — подумав він. — Тож нам, бюджетникам, зарплату підніме до 6000 грн, ні, до 9000 грн — посміхнувшись, добавив він. Може й жінка менше пиляти буде, що мало заробляю…
Тож і начальника відділу можна буде підсидіти, він старій владі жопу лизав, його Юля звільнить, мене поставить!

…і широко поміхаючись від цієї прекрасної думки, він стиснув губи в трубочку і щосили плюнув на заздалегідь відірваний шматочок газетної вирізки, крізь який проглядалось фотографія Надії Савченко з надписом: “Батьківщина-2014: Ми маємо чіткий план визволення Савченко”
… і взявся витирати цим шматком газети монітор свого старенького ноутбука.

Поки завантажувалась операційна система Windows Vista, він поглянув на стіну, де з правого боку від ковра красувався плакат “Тигрюля-2010: Вона Працює” і ніжно посміхнувшись, злегка стиснувши руки в кулак, вигукнув:
— Єсссссс.. Юля! Юля! Молодець! Вона домовилась! Трамп санкції не зніме! І поставить її Президентом! Вже скоро!

Група Вконтактє “Імпічмент Баризі” сьогодні теж надихала і радувала…аж раптом пролунало: — Іване, коли ти кран у ванній відремонтуєш, вже 2-й тиждень тече???

— Рот закрий, не бачиш, що я працюю?! — відповів він, продовжуючи писати революційний комент в революційному пості. І дописавши комент, додав: — Чого ти до мене домахалась з тим краном??? В нас нема лічильників на воду і в нас є субсидія, нехай собі тече! Подзвони завтра в ЖЕК, якщо державі треба, то нехай ЖЕК прийде і відремонтує!

— Юля… — подумав він, посміхнувшись..

Читаючи свіжі новини в ТОП-і Яндекса, він на хвилю задумався, з його лиця зникла посмішка.

— Дурню якусь той хрич старий говорить… як його там??… Пенс!

— Що значить, доля санкцій залежить від дій Росії? Юля ж вчора домовилась, що знімати не будуть???

— Якись він дурний або не компетентний — подумав він… взявшись фотошопити нову аватарку, на які красувся Він і Президент Юля, а також надпис “Україна понад усе!”

Ніщо не видавало в ньому люмпена, тільки невеличкі потоки лайна, що через вуха витікали з мозку і акуратними струмочками затікали в рот.

Автор