Навіщо НАБУ перевіряє «нерухомість Луценка»

НАБУ розпочало аналітичну перевірку інформації про «нерухомість Луценка» на предмет корупції
Звідси:
https://nabu.gov.ua/…/nabu-rozpochalo-analitychnu-perevirku…

Друзі, це не просто новина, яка вас злить.

Це, насправді, дуже серйозний сигнал який свідчить ось про що:

1) НАБУ намагається легалізувати дуже зручний спосіб відмазування виродків і видачі фальшивих довідок про чистоплотність різного роду махінаторів.
Цей спосіб називається “аналітична перевірка” і цей спосіб не передбачений законодавством.
А головне НАБУ, відмазуючи за рахунок свого іміджу і репутації України, всякого роду виродків, не буде нести жодної відповідальності за свої дії. Бо нема такого поняття “аналітична перевірка”.

2) НАБУ намагається легалізувати попередні “розслідування” квартирних аферистів – лещенка і заліщук.
Хоча насправді вони не стільки квартирні аферисти, як антидержавний елемент.
Бо мова не про їхні квартири, а про те, ХТО і ЗА ЩО платить їм сотні тисяч доларів?
А зараз НАБУ свідомо, незважаючи на факти намагається легалізувати чи прикрити операції антидержавних сил.

Іншими словами, НАБУ, беручи в роботу “аналітичну перевірку” справи “нерухомості Луценка”(там нема що перевіряти і ми розуміємо який буде результат) намагається створити медійне і юридичне прикриття іншим “аналітичним перевіркам” і відвести від себе підозру в заангажованості щодо первної групи осіб.

Це щось подібне до того, коли лікар видає 2 фальшиві довідки, що в пацієнтів немає сифілісу, а потім потім на прикладі здорового пацієнта публічно демонструє, що він суперспеціаліст і все ретельно перевіряє.
Базуючись на цій публічній демонстрації лікаря, хворі сифілісом будуть продовжувати заражати інших, демонструючи свої фальшиві довідки.
При чому ми маємо ситуацію, коли лікар видає такі довідки свідомо, знаючи, що пацієнти з фальшивими довідками будуть заражати сифілісом інших.

А тепер ми переходимо до найголовнішого питання:
Ми маємо заздалегідь сплановану медійну кампанію, яку реалізовує спільно група антидержавних сил з “невідомими доходами” (саме вони вкинули стару, лєву інформацію спеціально для такої реакції НАБУ) і саме НАБУ.
Тобто, ми маємо державний слідчий орган, який бере участь в чітко спланованих медійних кампаніях (не перший раз, до речі).

Тому виникає питання: хто за цим всім стоїть і хто реально керує ситником?
І це дуже серйозне питання, бо я не думаю, що таке під силу тупому @блану лещу, який схоже взагалі від’їхав у віртуальний світ, після останніх подій…


Автор