Зради і перемоги тижня. 2 – 8 червня 2017 р.

Щоразу по п’ятницях – зрадатижня_перемогатижня.

Розглянемо події 2 – 8 червня 2017 рр.

ЗРАДА

На Одещині зафіксували спалах гепатиту, майже 20 дітей у лікарні. У трьох дітей підтвердили гепатит А, ще 16 перебувають під наглядом лікарів.

Суд виправдав екс-мера Стаханова, якого звинувачували в організації псевдореферендуму. Юрій Борисов був одним з трьох мерів, заарештованих за сепаратизм.

На Дніпропетровщині депутат Кам’янської міської ради Дмитро Пучкін обстріляв працівників аварійно-диспетчерської служби під час того, як фахівці проводили планові роботи для відновлення пуску газу в населений пункт. Пораннено 60-річну працівницю.

ПЕРЕМОГА

Українка здобула перемогу на легкоатлетичному турнірі у Франції. На змаганнях із метання диска Семенова перемогла з результатом 60,97 м.

У Слов’янську суд виніс перший в Україні вирок щодо бойовика за порушення законів ведення війни. Слідство встановило 30 потерпілих від злочинних дій зловмисника.

Українське радіо розпочало мовлення на окупований Донбас. Сигнал буде охоплювати Донецьку та Луганську області, а також Запорізьку, Дніпропетровську, Харківську та прикордонні території Російської Федерації, які межують з Донбасом.

Рада відновила низку виплат чорнобильцям. Положеннями статті 48 закону регулюються питання здійснення компенсаційних виплат, зокрема в зв’язку із втратою годувальника.

Успішних вихідних! І до зустрічі на зраді/перемозі за тиждень.

 

Автор