Не відволікайтесь на голограму

Екатерина Яресько

Бачу системну помилку, якої ми припускаємось в оцінці нинішньої ситуації, коли вважаємо, що Зеленський просто слабкий і некомпетентний.

Кілька років вони планували, розставляли своїх людей на посади, розробляли законопроекти і програми, витрачали купу грошей, виливали тони бруду в ефірах, кіно врешті-решт знімали – і все це заради того, щоб помилитися в особистості людини, яку внаслідок спецоперації підсунули Україні як президента?

Ні, не сподівайтеся, що це так.

В цьому й полягав їх план. Коли ви сварите голограму, що воно слабке, некомпетентне, йому пофіг на державу і т.п., в цей час бенефіціари й організатори дуже задоволені, бо саме цього вони й хотіли.

Подивіться, як швидко домовилися про відвід військ, і з моряками в них був план, який зірвався, й ми побачили істерику на брифінгу. Схоже, що все це було підготовлено заздалегідь, що ситуація має ознаки державного заколоту, мета якого в уникненні відповідальності росії в міжнародних судах. А це можливо через нашу капітуляцію, через шантаж, через прийняття цими зрадниками умов агресора, заради чого вони й прийшли.

Проблема не в Зеленському, а відволікаючись на нього, ми не помічаємо тих, кого він озвучує, хто стоїть за ним.