ЗЕхайп. 19 – 25 червня 2019 р.

Щосереди (по можливості) до вашої уваги – ЗЕхайп. Наразі – від 19 – 25 червня 2019 р.

ЗЕхайп 6.
Президент перейменував Адміністрацію президента України в Офіс президента України. Відтепер всі працівники відомства включаючи самого Зеленського ходять на роботу в ОПУ. Мета перейменування очевидна – вивести колову АП-ОПУ Андрія Богдана з під закону про люстрацію. І не тільки його.

ЗЕхайп 5.
Волонтер Давід Арахамія (перша десятка списку «Слуги народу») спробував виправдати наявність у мажоритарниках СН українофоба Дубінського тим, що той має шанси перемогти Кононенка, якого Арахамія вважає корупціонером. Судом твердження не доведене.

ЗЕхайп 4.
Президент Володимир Зеленський обрадував українців черговим перлом – Друга Світова війна, за його версією, розпочалася 22 червня 1941 р. Таким чином всіх хто загинув відбиваючи напад нацистів на Галичину і беручи участь у Польському поході Червоної армії від участі у Другій Світовій війни президентом були відрізані.

ЗЕхайп 3.
Під час візиту до Німеччини на спільному брифінгу з канцлером Німеччини Ангелою Меркель президент України Володимир Зеленський дивно відреагував на питання журналіста про зустріч Петра Порошенка і лідера ФРН. Зеленський заявив: «Я не знав що пані канцлер зустрічалася з паном Порошенком».

ЗЕхайп 2.
Представник президента у кабміні Андрій Герус відзвітував про завершення схеми «Роттердам+». Водночас він заявив що формула «Роттердам+» буде невдовзі ліквідована, шляхом подачі до ВР президентського законопроекту який замінить «Роттердам+» на формулу «Роттердам-». Мухльож з термінами – наше все.

ЗЕхайп 1.
Прес-секретар президента Зеленського потрапила і неприємну ситуацію. Журналісти звернули увагу на те, що про рішення Конституційного суду, яким той визнав конституційним Указ президента Зеленського про розпуск Верховної Ради, прес-секретар президента Юлія Мендель написала у Фейсбуці вчора о 16 год. 48 хв. – тобто ще ДО оприлюднення рішення Конституційним судом.

На цьому – все. До зустрічі на ЗЕхайпі у наступну середу. Хайпами ЗЕкоманда нас старанно продовжує радувати.

Автор