«Я впевнений, Україна переможе» – Петро Порошенко проголосував на виборах Президента України (фото, відео)

Я проголосував за Україну. Як і вся моя родина, і, я переконаний, – абсолютна більшість українців. Сьогодні переконався в тому, що вибори були добре організовані. Волевиявлення громадян буде збережено. Це – абсолютно необхідна умова для нашого руху вперед, вперед для повернення України в європейську родину народів, вперед до нашого членства в ЄС та НАТО, до продовження надзвичайно важливих реформ, які є абсолютно доленосними для України.

Gepostet von Петро Порошенко am Sonntag, 31. März 2019

 

Президент України Петро Порошенко разом зі своєю великою родиною взяв участь у голосуванні з обрання Глави держави.

Петро Порошенко проголосував на виборчій дільниці у Будинку Офіцерів у Києві.

Петро Порошенко заявив, що сьогодні віддав свій голос за майбутнє нашої держави та її подальший поступ у напрямку Європейського Союзу.

«Я сьогодні голосував за Україну. Я переконаний, так як і вся моя родина і абсолютна більшість українців», – сказав Президент.

Петро Порошенко наголосив на важливості сьогоднішніх виборів. Глава держави підкреслив, що «це надзвичайно важливе історичне голосування за неповернення до Радянського Союзу та Російської імперії». «Саме тому це надзвичайно важливо для України. Ми маємо безпрецедентну кількість міжнародних спостерігачів, яких ми запросили, та величезну кількість міжнародних медіа, які ви бачите. Я абсолютно переконаний – Україна переможе», – сказав Президент.

«Сьогодні, впевнений в тому, що вибори були добре організовані. Волевиявлення громадян буде збережено. Це є абсолютна умова для нашого руху вперед. Вперед, для повернення України у родину європейських народів. Вперед до нашого членства в Європейському Союзі і НАТО. Для продовження надзвичайно важливих реформ, які є абсолютно доленосними для України. Тому так важливі ці вибори», – наголосив Глава держави.

Петро Порошенко також висловив думку, що нинішні вибори демократичні, і всі кандидати «мали унікальне забезпечення доступу до мас-медіа». «На жаль, мені здається, що опозиційні кандидати скористалися цим для того, щоб поливати всіх брудом… Але я твердо переконаний, що українці не один раз демонстрували надзвичайно високий рівень відповідальності при голосуванні. Саме так, твердо знаю, буде і зараз, буде і сьогодні», – сказав Президент.

Він також відзначив, що в Україні щодня відбуваються позитивні речі. Зокрема, вчора, як і було обіцяно владою, здійснив перший рейс швидкісний потяг на Маріуполь, з’єднавши Маріуполь з Києвом. Глава держави також повідомив, що привітав з перемогою українського боксера Олександра Гвоздика, який сьогодні у Філадельфії здобув «блискучу перемогу в утвердженні України».

Петро Порошенко наголосив, що й надалі буде робити все можливе для поступу держави, нових здобутків та змін. «Ми зробимо все можливе, щоб перетворити Україну у велику країну вільних, заможних і щасливих людей. І сьогоднішнє голосування – це є величезний крок в цьому напрямку. Я впевнений, Україна переможе», – сказав Президент.

Джерело