Зради і перемоги тижня. 7-13 жовтня

ЗРАДА

Майже 800 звільнених за “законом Савченко” скоїли нові злочини – Нацполіція.

Протягом року у морпортах зафіксовано 12 випадків забруднення нафтопродуктами.

Член парламентської фракції партії “Народний фронт” Ігор Котвіцький задекларував придбання дорогого одягу та аксесуарів загальною вартістю понад 0,6 млн грн за п’ять одиниць.

Голова облради Закарпаття погрозив Гройсману виходом зі складу України.

За час АТО на Донбасі загинуло 68 дітей, ще 152 зазнали поранень.

Народний депутат України, член ПАРЄ Надія Савченко публічно заявила, що нещодавно відвідала окуповані території та “спілкувалася зі своїми тюремниками”.

Суд відпустив під домашній арешт комуністку Александровську.

ПЕРЕМОГА

Апеляційний суд остаточно відібрав пенсію в Азарова.

Офіційно оголошено про приєднання України до Міжнародної хартії відкритих даних.

В Україні на сьогодні люстрували 938 осіб.

В рамках реформи Державної служби з надзвичайних ситуацій у п’яти областях України запустили пілотні проекти місцевих пожежних команд, сформованих з добровольців.

Міністерство охорони здоров’я підписало договір про співпрацю з Програмою Розвитку ООН. ПРООН разом з іншими міжнародними організаціями допомогли Україні провести ефективні закупівлі ліків за кошти 2015 року, щоб українські пацієнти могли отримувати якісні та доступні ліки.

Парламентська асамблея Ради Європи схвалила дві резолюції (затвердила дві доповіді) щодо України із запропонованими поправками. Зокрема, було змінено назву одного з документів – з “Політичні наслідки кризи в Україні” на “Політичні наслідки російської агресії в Україні”. Також ПАРЄ закликала європейські країни зберігати санкції проти РФ до відновлення суверенітету України. Також, ПАРЄ схвалила резолюцію, якою визнала юридичну відповідальність російської влади за дії маріонеткових “ДНР” та “ЛНР” в Україні.

За минулий тиждень державні підприємства поставили до Збройних сил України приблизно 7 тис. комплектів динамічного захисту третього покоління типу “Ніж” для танків українського виробництва, три модернізованих бойових вертольоти Мі-24ПУ1, 95 комплектів розширення функціоналу для апаратури передачі даних, 20 комплексів розвідки та сучасну радіолокаційну станцію.


Успішних вихідних! І до зустрічі на зраді/перемозі за тиждень.

Автор