Голка кремлівського Кощія знаходилася у Києві

Джон Смит

Порошенко: “Томос – це перемога, можливо, більш важлива, ніж перемога на фронті”.

Імперії плювати скільки ми знищимо орків. Їм плювати на своїх же загиблих – хоч мільйон, хоч двадцять.
Насправді, голка кремлівського Кощія знаходилася у Києві. Це їхнє паразитування на руській спадщині, що лягло в основу ідентичності видуманих “русскіх”, в котрих Кремль ліпить всі захоплені народи.

І тепер, коли ми остаточно повернули своє, вся імперія втрачає сенс. А імперії без сенсу довго не живуть.

Ось чому Автокефалія – це перемога за значимістю не нижче перемоги у війні. Томос – це голка Кощія, котру розламали на Різдво, і вона бабахнула, засліпивши всіх яскравим спалахом. Під запах сірки та голосне волання з башні Саурона.

Далі – обвал стін Кремля.

Порошенко: "Томос це перемога, можливо, більш важлива, ніж перемога на фронті".Імперії плювати скільки ми знищимо орків. Їм плювати на своїх же загиблих – хоч мільйон, хоч двадцять. Насправді голка кремлівського Кощія знаходилася у Києві. Це їхнє паразитування на руській спадщині, що лягло в основу ідентичності видуманих "русскіх", в котрих Кремль ліпить всі захоплені народи. І тепер, коли ми остаточно повернули своє, вся імперія втрачає сенс. А імперії без сенсу довго не живуть. Ось чому Автокефалія це перемога по значимості не нижче перемоги у війні. Томос це голка Кощія, котру розламали на Різдво і вона бабахнула, засліпивши всіх яскравим спалахом. Під запах сірки і голосне волання із башні Саурона. Далі – обвал стін Кремля.

Gepostet von Джон Сміт am Mittwoch, 16. Januar 2019

Автор