Про контрреволюцію прокремлівських сил на прикладі

Mason Lemberg

В твітері є один молдаванин (в Facebook він є також – ред.), який вважає себе великим патріотом Молдови, але в січні 2016, разом з молдавською ватою, під інформаційний супровід “Московського комсомольця” брав участь в штурмі парламенту Молдови.

Спільні з ватою дії таких “патріотів” привели до того, що через пів року молдавани на президентських виборах обрали прокремлівську маріонетку Додона. І це не просто мої припущення причинно-наслідкових зв’язків, це факт, підтверджений динамікою електоральних настроїв.

А справа в тому, що ці маріонетки “московських комсомольців” робили все, щоб обсирати проєвропейську владу (можливо й маючи на те причини), але не робили нічого, щоб створити проєвропейську опозицію, яка прийде їй на зміну. Тому на президентських виборах у листопаді 2016 року виграв Додон.

І чим же займався наш друг-молдаванин після перемоги Додона? Взявся штурмувати резиденцію Додона та вимагати його відставки? Ні, ви не вгадали, ні слова про це.

А наш друг-молдаванин став великим експертом по знесенню влади бариг… де б, ви думали? Правильно! В Україні! От Додон у нього президент, а він з Молдови розказує нам, що ми маємо тут робити. А от на запитання про Додона – мовчок і бан.

Але ж не можна довго мовчати. Бо скоро ж вибори, і парламентські у Молдові раніше ніж в Україні, в лютому 2019. І вже навряд чи пройде відмазка, що “Додон не має повноважень”, бо після тих виборів він буде мати повноваження, адже згідно останніх опитувань, партія Додона не просто перемагає, а має можливість отримати конституційну більшість при вдалих обставинах.

А що на то наш друг-молдаванин каже? Пише, нікому нах не потрібні тєксти про путіна, листи до Трампа, та зносіть бариг в Україні.

Ось так от, друзі мої, шлях до ярма дуже швидкий. Для цього достатньо всього лише не мати мозку та повторювати те, що кричать “московські комсомольці”. І, на жаль, в нас таких же друзів-молдаван багато, які готові боротися з владою (бо вони по телевізору щось почули) і протиставляють проукраїнській, проєвропейській владі кремлівських маріонеток і цілий цирк клоунів.

Але ми сильніші, розумніші, і ми переможемо!

На фото: антиурядовий протест у Молдові, січень 2016 р.

Автор