Про бутафорію фейкової боротьби з корупцією

Заглянув на хвилинку в паралельний світ, а там, виявляється, – “Влада травить Лещенка, щоб знищити весь антикорупційний рух”.

Я радий, що українська влада вийшла на той рівень, що обманним шляхом змусила п.Лещенка купити квартиру, грошей для купівлі якої він не мав.

Я радий, що наша влада настільки гуманна, що топлячи опонентів підсуває їм квартири за $500 000.

Хочеться подякувати за це нашій владі і проспівати хвалебну оду.

А якщо серйозно, ми маємо:

1) ДОВЕДЕНЕ звинувачення в тому, що Лещенко вчинив злочин –http://radiolemberg.com/…/ua-allarticl…/uoterheit-leshchenka

2) ОБГРУНТОВАНУ підозру в тому, що Лещенко купив квартиру за $300 000, які не були задекларовані, були приховані і були нажиті в незаконний спосіб. Тому що, скоріш за все заощаджень з задекларованих доходів у нього не залишилось, а історії про позики не доведені документально і реально виглядають смішно.

3) ОБГРУНТОВАНУ підозру в тому, що насправді квартира Лещенка коштувала майже $500 000 і купив він її за ті ж “чорні гроші”

4) Слушне запитання про те звідки Лещенко візьме ще $200 000 для ремонту і обмеблювання квартири. Звичайно, можна на підлогу постелити газетки, зробити стільчик з деревця, вирубаного в лісі, але… квартиру вартістю $500 000 не купляють для того, щоб в ній робити плебейський ремонт і ставити плебейські меблі.

5) Слушне запитання про те скільки ж насправді грошей наантикорупціонерив Лещенко, якщо він собі може дозволити витратити на нерухомість суму, яка найімовірніше становить $700 000, при цьому зовсім не обмежуючись в витратах на відпочинок, перельоти і т.д.?

А тепер подивимося як на це все реагує наш прекрасний антикорупційний рух, який так хоче знищити влада:

– людина, яка на наше нещастя 1,5 “займалась реформою” і “боротьбою з корупцією” в прокуратурі, тобто вкрала в нас 1,5 роки, людина для якої закон має бути понад усе, екс-заступник генерального прокурора Сакварелідзе розказує, що всьо ок, Лещенко не винуватий, подумаєш квартира якась, ви краще подивіться на полуботів і на владу…

– людина, яка на наше нещастя 2 роки займалась “боротьбою з корупцією” в прокуратурі, тобто вкрала в нас 2 роки, людина для якої закон має бути понад усе, екс-заступник генерального прокурора Касько розказує, що готівка – це нормально. “Діамантові прокурори” з простинями готівки – це злочин, а те ж саме у виконанні Лещенка – це нормально.

– “антикорупційні” депутати Лещенка – Найєм, Заліщук, Чумак кричать про підставу, переслідування, знищення і про чесного Сергія, незважаючи на те, що документи свідчать про протилежне.

– “антикорупційні” друзі Лещенка несуть повну маячню. Мою відповідь Юрчишину читали, я думаю.

– твітер руху “Чесно” мовчить ніби нічого не сталося.

– твітер “Реанімаційного Пакету Реформ” мовчить.

– твітер програми “Схеми” обмежився двома скупими повідомленнями, що виражають позицію Лещенка.

– твітер програми “Наші гроші” мовчить, одночасно пишучи про квартирну аферу якогось працівника прокуратури.


А тепер запитання:

– Хто насправді руйнує так званий “антикорупційний рух”? Влада, полуботи чи може самі “антикорупціонери” своїм цинізмом, маніпуляціями, брехнею, свідомим замовчуванням злочину і круговою порукою?

Насправді мені навіть страшно уявити що б було, якщо б до влади в Україні прийшли ці всі молоді “антикорупціонери”. Що б було, якщо б Генпрокурором стала людина, яка не бачить нічого страшного в злочині свого друга?

Тому, я не приховую, я дуже радий, що руками учасників корупційного картелю з вивіскою “Молоді антикорупціонери і реформатори” нарешті руйнується ця бутафорія фейкової боротьби з корупцією. Я дуже радий, що члени цього фейкового бутафорського корупційного руху отримають те на що заслуговують – ганьбу.

Автор