Чому нардепам не відома природа ЛОМів

Mason Lemberg

Тут одна народний депутат пише, що не може зрозуміти природу ЛОМів, чого їх всі читають, чого вважають їхню думку обґрунтованою, на що вони живуть і т.д.

Я хз. Я не можу знати, що думають якісь там ЛОМи, на що вони живуть, але як неЛОМ, не блогер, не політик, а звичайний громадянин, хотів би висловитися з цього питання.

Бо це дуже погано, що народний депутат України, яка представляє 100 000 громадян у вищому законодавчому органі України, не може зрозуміти природу ЛОМів (вибачте за русизм).
Бо саме вона би мала бути тим ЛОМом.
Бо це вона би мала пояснювати своїм (і не своїм) виборцям суть тих процесів, які відбуваються в країні.
Бо це вона мала би роз’яснювати норми законів, які приймаються за її участю, і переконувати громадян, що це правильний шлях.
Бо це вона мала б бодай щось робити, аби держава Україна змогла встояти в інформаційній війні, і українцям не впарювали всю ту дічь, яку впарюють.
Бо це вона і її колеги, а не якісь ЛОМи, мали б вести предметні, фахові і аргументовані дискусії, дослухаючись до думки громадян під час них. Але замість цього в стрічках нардепів якісь тупі сміхуйочки, кулінарні конкурси та інше лайно.

Якщо б все це було, то не було би більше ніяких ЛОМів, окрім тих 450 суспільних лідерів, які б в Парламенті представляли свого виборця.

Але, на жаль, так зараз не є. На відміну від середньостатистичного блогера, в середньостатистичного нардепа немає абсолютно ніякої політичної позиції, абсолютно ніякого бачення окрім “за мір во всьом мірє”, розбавленого совком.

Тому на ті питання, які задавала пані нардеп, потрібно відповідати їй самій. Бо я, як громадянин, дуже хотів би ознайомитися з політичною позицією цього та інших нардепів, хотів би почути їхні думки і бачення щодо резонансних подій, хотів би побачити аргументовані дискусії.

Зрештою, хотів би почути відповідь на запитання, кого саме представляє народний депутат, і для кого (для яких 100 000+ виборців) кожен з них є авторитетом і лідером? І взагалі, скільки депутатів є лідерами бодай для когось?

І якби в Україні в Парламент обирали людей кваліфікованих, ідейних, з чіткою політичною позицією і баченням, якби ці люди дійсно представляли би свою громаду і були би для них лідерами, то на п’ятому чи шостому році інформаційноі війни не було би тих нардепів, які б в перервах між кулінарними конкурсами питали б, чому читають інших, а не їх прекрасних.

Тому що ви все просрали, ось чому.

 

Обіцянки країни чудес. Як працює народний депутат Ольга Бєлькова

Автор