Дивна сліпота

Mason Lemberg

Мене зовсім не здивувало бігання саакашвілі по дахах, не здивували дії його хванатів і навіть дії поліції в той день.

Мене в той день здивували слова екс-міністра закордонних справ Швеції Карла Більдта про те, що хто повірить, що саак є російським агентом, адже він є ворогом путіна.

Здивували чому?

Одне діло, коли це трандорять російські тролі з середньоазійськими коренями і їх українські менші брати, що живуть в світі нав’язаних стереотипів і не здатні виходити за їх рамки.

А інше діло, коли заїжджені штампи про “ворога путіна” повторює друга людина Швеції (він був таким в момент російської агресії в Україні).
І цей штамп є ЄДИНИМ “оргументом” цієї високопоставленої колись людини.

І ця високопоставлена колись людина використовує штамп про “ворога путіна” для прикриття очевидних звинувачень з відеофіксацією передавання грошей, телефонними розмовами і т.д.

Тобто людина, яка мала доступ до секретних документів, яка мала б знати щось про агентуру, шпіонаж, відкидає очевидні факти, аудіо- відеозаписи тільки тому, що чувак себе сам назвав “ворогом путіна”.

Цей факт пояснює багато чого. І те, чому Європу так лихоманить, і те, чому в Європі щораз популярнішими стають колись маргінальні політичні сили, в яких повно кремлівської агентури.

Бо європейські еліти втратили інстинкт самозбереження, замінивши його на сліпу віру в чужі, нав’язані їм стереотипи.

"Личный враг путина"Мне иногда кажется, что такое самоназвание в XXI веке – это что-то вроде Индульгенции в просвещенно…

Posted by Аллан Левітов on Samstag, 9. Dezember 2017

Автор