Марина Порошенко привітала вихованців запорізького ліцею «Захисник» із Днем Збройних Сил України (фото)

Під час поїздки до Запорізької області дружина Президента Марина Порошенко зустрілася з ліцеїстами «Запорізького обласного ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою «Захисник» та привітала їх із Днем Збройних Сил України.

Звертаючись до юних захисників та офіцерського складу, Перша леді зазначила, що «для всіх українців цей день став символом мужності, хоробрості і непереможності».

«Незважаючи на юний вік, ви прийняли рішення присвятити своє життя службі в Збройних Силах України. І це надзвичайно відповідальний і почесний вибір, який показує, що ви – рішучі, сміливі і патріотичні, що ви – сильні волею та незламні духом», – зазначила Марина Порошенко.

Також дружина Президента підкреслила, що три з половиною роки тому, коли російський агресор розв’язав війну на Сході України та ганебно вторгся у Крим, саме такі риси українських захисників допомогли зберегти нашу незалежність та відстояти право на самостійне життя.

«Саме тоді ми з вами стали свідками народження нової української армії – сильної та мужньої. Армії, якою пишається Україна. Армії, яка стала гордістю нашої держави і завоювала повагу в Європі та світі», – підкреслила Марина Порошенко.

Джерело

Автор