Чого не сказав їх путінг…

Mason Lemberg

“Вийдемо 17.10.17 під ВР і змусимо “злочинну владу” прийняти Велику Політичну Реформу”, – казали вони.

Та не сказали вони, що “злочинна влада” в особі Президента вже вносила закон про позбавлення народних депутатів недоторканості, що закон пройшов перше читання і отримав схвалення Конституційного суду.

Не сказали вони, що інші нові законопроекти також мусять проходити процедуру погодження Конституційним судом, і їх не можливо прийняти тоді, коли тобі хочеться.

Не сказали вони, що депутатська недоторканість – це та єдина річ, яка відділяє їх зашкварені і розгодовані креветками дупи від тюрми, що вони наочно продемонстрували 17.10.17, захищаючи свої квартирооптимістичні дупи депутатськими ксівами.

Не сказали вони, що для змін законодавства про вибори в них не тільки не було голосів, а й не було законопроекту.

Не сказали вони, що “злочинна влада” в особі Народного Фронту розробила і внесла законопроект про зміни виборчого законодавства, що за цей законопроект проголосували риги, не голосували деревянки, але чомусь це їхня ПЕРЕМОГА.

Не сказали вони, що Венеціанська комісія порубала вхлам їхній законопроект про антикорупційний суд ще ДО путінгу 17.10.17, і підтримувати на путінгу не було чого.

Не сказали вони, що в силу природної заторможеності, до єгогки і до інших авторів законопроекту про АК-суд вже 2-й місяць не доходить, що потрібно відкликати свій законопроект з ВР і почати працювати над помилками.

Не сказали вони, що всі ці квартирооптимісти сьогодні не знайшли голосів навіть на відкликання єгогкіного законопроекту, не те щоб знайти голоси для прийняття нового.

Нічого з цього не сказали вони.

Натомість перекрили Грушевського для купки відходів, які возять вибухівку по Києву і дозволяють собі “марширувати” під “Пливе кача”.

Ось так, через місяць після початку, ми побачили справжню суть їхнього путінгу, справжню суть організаторів путінгу, прикритого під милозвучною назвою “Велика Політична Реформа”.

Скриншот © informator.ua

Автор