Хто фінансує путінг?

Mason Lemberg

Після вчорашнього обсиру з ригом Олійником, який виступив спонсором колоРадів, сьогодні тітушня виставила ємкості для збору коштів, назбиравши в них сотню-другу гривень.

Пам’ятаю, на Майдані таким чином збирали мільйони по тому старому курсу. Коли було менше людей, фінансування і утримання Майдану брали на себе тодішні опозиційні партії, про що заявляли офіційно.

Я задам смішне запитання, але все ж:

А хто фінансує цей бuдлятник? Єгорка з пустою декларацією? Такий самий сімьйон, який по чутках злих язиків в 2013 брав телефон в кредит? Лещ з купою боргів? Сакварелідзе з купою боргів? Бомж без громадянства і батьківщини? Хто фінансує? Хто і за які кошти купив польову кухню, купляє апаратуру і т.д.?

Я ж не просто так задаю це питання щоб посміятися. Це запитання – це основоположне запитання, що свідчить про якість політичних сил. Якщо політик не може пояснити походження коштів, джерела фінансування залишаються непрозорими, то про що взагалі можна говорити з такими “політиками”?

Яку нову “якість” політики несуть такі єгогки з саакашвілями і чим вони відрізняються від ригів, в яких гроші також з’являлися нізвідки?

Тому все що їм залишається істерично спростовувати очевидне. А очевидність в тому, що путінг фінансують всі антиукраїнські сили, включно з відвертими кремлівцями, про що ми читали раніше, що вони не приховують і зараз.

Олийник – беглый депутат ПР и соратник Януковича сообщил, что профинансировал палаточный городок перед ВР. Теперь, надеюсь всем стало понятно за чьи деньги банкет, сотканный из провокаций крови людей, роспуска парламента, Нацгвардии, СБУ и дурноватых ультиматомов..Семенченко-Саакашвили-Соболев-Деревянко – вы эти деньги отрабатываете? Что за товар вы продаете негодяям, принимая в оплату грязные деньги сбежавших регионалов из своры Януковича?! При всем несовершенстве происходящего в стране – то, что вы делаете -мерзость, а возможно и больше!

Posted by Arsen Avakov on Montag, 23. Oktober 2017

Автор