Заборонити проросійські партії довічно!

Лариса Вакульницька

Коли найкрутіша в світі армія відновить територіальну цілісність України, коли над Донецьком, Луганськом, Симферополем і Севастополем замайорять українські прапори, то, окрім всього необхідного і правильного, Україна отримає частку деокупованого і нелояльного до себе населення, враженого рашистською пропагандою.

Населення, кожна одиниця з якого має право на голос на виборах.

Нескладно здогадатись, що на перших порах ці люди будуть голосувати так, щоб найбільше нашкодити Україні. Будуть голосувати за партії, що будуть спекулювати на проросійській риториці, вносити розкол в суспільство, коротше, ви в курсі.

У нас, виявляється, є закон про колабораціонізм (весною прийняли) – це добре. Але це не убезпечує від появи нових потенційних зрадників.

Як же убезпечитись?

Схоже, що нам потрібний закон з навічною забороною проросійських партій. Причому щоб проросійськими партії визнавались на підставі певних критеріїв: від джерел фінансування до наявності певних тез в риториці та агітації.

І закон цей потрібний ДО перемоги, а не після. А то відомо, які ви всі, українці, добродушні і легковажні – розслабитесь після Перемоги і махнете рукою “та ладно, бог з ними” і виростите собі на голову і смерть нових баліцьких зі стрємоусовими.

Автор