10 хороших новин 10.09.2022

Валентина Емінова

✔ Непереможна українська армія відбила наступи лаптів у районах населених пунктів Соснівка, Майорськ, Миколаївка Друга, Зайцеве, Весела Долина, Бахмут, Первомайське та Новомихайлівка. Зокрема наші козаченьки дали тягла лаптєдесантникам – втрати 106-ї повітрянодесантної дивізії за одну добу склали 58 рил двохсотими.

✔ Наша постійна рубрика «новини контрнаступу на Херсонщині». За добу непереможна українська армія на півдні набила 70 лаптів, 9 танків, дві великокаліберні гаубиці і очистила кілька десятків кілометрів нашої землі. Є звільнені населені пункти, але в ОК Південь про назви поки мовчать.

✔ Наша постійна рубрика «новини контрнаступу на Харківщині». Хтось уже пожартував про нову українську страву: лаптів під ізюмом у котлі? Про те, що русня скоро може опинитися у пастці зараз заявляють і ISW, і Бутусов, і британська розвідка.
Новини з Харківщини сьогодні ох*єнні – звільнили Куп’янськ, Ізюм, Оскол і Капітолівку.

✔ На Донбасі в лаптів також полихає. На Луганщині наші козаченьки ї*анули по кількох їхніх базах у Кремінній, загальна кількість втрат – чотири сотні, каже Гайдай. Також він натякнув на хороші новини з Лисичанська, наші – на підступах до міста.
Тим часом лапті розповідають, що зйо*ують зі Сватового.

✔ Також русня пише, що «сдан» Лиман. Зеленський у вечірньому зверненні заявив, що “Лиман ще чекає на наш прапор”.

✔ Гончаренко і Цаплієнко заявили, що непереможна українська армія, можливо, зайшла у Донецький аеропорт.

✔ Наша постійна рубрика «шо там у Бєлгороді». А Бєлгород сьогодні випав в осадок після того, як лапті анонсували перенесення штабу з Вовчанська на Харківщині безпосередньо до них (перед цим штаб переносили з Купʼянська до Вовчанська). У місцевих вже вий до неба, що все, тепер їм точно 3,14зда.

✔ Наша постійна рубрика «командырявые». Десантники сьогодні взяли у полон лаптєногого підполковника без штанів, пораненого у сраку (цегла важко вилазила?), а ДБРівці – «начальника поліції» Балаклії. Абізяна встигла з’ї*атися у Куп’янськ, але ж наші і його звільнили 😈.

✔ Вчора я розповідала про цю епічно-загадкову історію з «українськими диверсантами» і росгвардією у Курській області. «Baza» пише, що диверсантів могло бути не двоє, а четверо, і якраз, прочісуючи територію у пошуках їх лапоть з росгвардії нарвався на озброєних до зубів біндер. Лапоть до речі таки показав отріцатєльну живучесть. Біндери ж щезли, залишивши чотири наплічники, візитку Яроша і послід бойового гусака 😆 .

✔ Російське мінпоразки визнало, що відсмоктує на Харківщині. Цього разу повідомлення про це облєклі вже не у кроки доброї волі (бо так розбігаються ж, що х*й прицілишся), а у отвлєкающіє і показові (йа-йа, дуже показово!) заходи. Це в них називається «операція по згортанню і організації перекидання ізюмсько-балаклійського угруповання військ на територію «Донецької народної республіки». Тобто, вони героїчно відступають, а ми з позором женемося за ворогом 🙂 , як написав хтось із блогерів.
Соромно бути російським військовим.

Пам’ятайте, брак русофобії шкодить майбутньому. 😉

Автор