Продовжуємо зміцнювати Збройні Сили України (фото, відео)

Бронежилети, шоломи, морозильні камери і переноски для гранатометників – Порошенко показав черговий вантаж для фронту

 

Чергова вантажівка відправляється на фронт завдяки волонтерам та Фонду Порошенка. Цього разу бійцям двох батальйонів відправляють літні футболки, бронежилети, шоломи, генератори і навіть морозильні камери.

«Звичайна, щоденна, буденна робота. Хочемо показати вам – це на військовій мові називається «фуфайка з коротким рукавом». Насправді це футболки, тисяча футболок, які йдуть у війська, в наші батальйони на схід. Це – вже традиційні бронежилети. Вони рятують життя і здоров’я наших захисників. Це – дощовики. Зараз це теж дуже цінна річ. Їх також декілька сотень, вони також виїжджають на схід», – показує Порошенко.

«Це – морозильні камери, які зберігають холод, продукти і смаколики для наших воїнів», – пояснює п’ятий Президент.

Порошенко також показує спеціальну переноску для гранатометників: «Це – подарунок гранатометнику. Сюди вміщаються три гранати. Кожна з цих гранат буде влучати і знищувати російських загарбників», – переконаний Петро Порошенко.

«Це – традиційні кевларові шоломи. Знову ж таки вони йдуть для двох батальйонів. Це – плитоноски, це – генератори, а це – вантажівка, яка сьогодні відбуває на схід», – говорить Петро Порошенко.

Загалом цього разу на фронт відправили 200 бронежилетів та 200 шоломів, 1000 комплектів нижньої білизни, 300 дощовиків, півсотні рпс, укомплектованих підсумками, наплічними під вистріли РПГ, 10 комплектів газових плит з балонами та дві морозильні камери.

Підтримка Збройних сил України – наразі головний пріоритет благодійної діяльності Петра Порошенка. З 24 лютого Фондом Порошенка та структурам, що належать до сфери його впливу витрачено близько 300 мільйонів гривень.

За ці кошти були придбаної тисячі бронежилетів, кевларові шоломи, зброя (зокрема кулемети, снайперське обладнання та інше), десятки автомобілів на потреби фронту, тепловізори, дрони, прилади нічного бачення, електрогенератори, цифрові радіостанції, Старлінки, військовий одяг, турнікети, натівські аптечки, системи очистки води, засоби для будівництва фортифікаційних споруд, пальне, продукти харчування (в тому числі велика кількість зерна і продуктові набори як для військових, так і для мешканців визволених міст).

Фонд Порошенка тісно співпрацює з волонтерами ГО «Справа громад» і «Res_Publika. Брати по зброї», які додатково зібрали десятки мільйонів гривень на потреби армії. Фонд Порошенка традиційно подвоює зібрану волонтерами суму.

 

Кожен ваш внесок у спільну справу – надважливий

Завдяки вам сьогодні відправили нашим військовим 200 бронежилетів та 200 шоломів, 1000 комплектів нижньої білизни, 300 дощовиків, півсотні рпс, укомплектованих підсумками, наплічними під вистріли РПГ, 10 комплектів газових плит з балонами та дві морозильні камери.

Спільно з Фондом Порошенка, ГО “Res_Publica. Брати по Зброї” ГО “Справа громад” продовжує зміцнювати Збройні Сили України.

Кожен ваш внесок у спільну справу — надважливий. І на кожну відправлену вами гривню у ГО “Справа Громад” Петро Порошенко разом з Мариною Порошенко та Фондом Порошенка додають ще одну, у такий спосіб подвоюючи спільний внесок.

Долучайтеся до збору коштів!

По Україні

ТІЛЬКИ ДЛЯ ПРИВАТ 24
5169 3305 2068 6400

Для ІНШИХ банків:
5375 4115 0177 8331
Або за посиланням.

Або переказ на рахунок:
Найменування отримувача: ГО СОЛIДАРНА СПРАВА ГРОМАД
IBAN рахунок: UA193052990000026002016226051
Код ЄДРПОУ/ІПН: 42992954
Призначення платежу: благодійна безповоротна допомога на користь ГО

PayPal

Переказ на: wingman2006@mac.com
Тип переказу: Family/Friends

Western Union / MoneyGram

Переказ на: ANTONINA BUZILO

SWIFT перекази

Account owner: Solidarna Sprava Hromad
PLN – IBAN: PL48 1020 1068 0000 1802 0383 6525
CAD – IBAN: PL53 1020 1068 0000 1602 0383 6533
EUR – IBAN: PL58 1020 1068 0000 1402 0383 6541
USD – IBAN: PL64 1020 1068 0000 1902 0383 6673
Bank SWIFT Code: BPKOPLPW
Name of the Bank: Powszechna Kasa Oszczędności Bank Polski Spółka Akcyjna
Bank’s address: ul. Puławska 15, 02-515 Warsaw
Bank’s country: Poland

Кріптовалюти

USDT (TRC20)
THXQSYA2s1bKRBgqQaPjgHqW77834GmuDX
BTC (Bitcoin)
18YKHeM5MmGFNZhbrvsaoT7WsE3PJxjFXd
ETH (ERC20)
0xba65e794d8aec422d0d71cce1095c63da579e144

 Джерело


Юрій Бірюков

Грузы в один регион, но в абсолютно разные, по сути, подразделения. Если одни – “публичные”, готовящиеся к штурмовым действиям и освобождению нашей земли, то вторые – абсолютно “закрытые”, про которых не расскажешь и не покажешь. И те, и другие – наши защитники. И те, и другие – нуждаются в помощи.

Им нужны морозильные лари, чтобы заказывать и получать от снабжения хоть сколько-то свежего мяса и пытаться как-то разнообразить меню от постоянной тушенки. Им нужны полевые газовые плитки с баллонами – в каждую боевую машину. Пока есть возможность заправлять – многоразовые, а потом, в полях – одноразовые баллончики. Лето? Жарко? Оно очень скоро пройдет, а когда штурмовая рота может попить горячий кофе или чай, не разжигая костер, – вы ведь зимой тоже утром пьете что-то горячее? Нужна ли штурмовикам экипировка и снаряжение, рюкзаки для РПГ и РПС для боекомплекта? Мы избегаем “работы” с экипировкой, но этот штурмовой батальон отдельная история громадного проекта. О нем еще будет много рассказано. Все это нужно, все это на фото представлено.

Там еще много чего. Там те вещи, которые вроде бы и без пафоса, но… 1000 комплектов нательного белья… Да, в тылу, да, где Новая почта или магазин, да, у армейцев зарплата – при таких раскладах сами-сами. Вот только практически каждая десантная бригада уже год на фронте без ротаций, они три месяца в постоянном аду постоянного боя. Там не до магазина. Да и какой магазин в районе Долины или Лимана… И мы везем и это.

Отдельная история с бронежилетами и касками для “закрытого” подразделения. Нет-нет, им выдали. Выдали еще в начале апреля, что-то ярко-сине-странно-гуманитарное. Галочка в графе стоит, задача выполнена. Вот только там мягкий кевлар без плит. В смысле – совсем.

Парни делают аховую работу, Я НЕ ПРОСТО ТАК ЭТО ГОВОРЮ, но очень тихую и закрытую – без единого стрелкового выстрела. И сидят они не во второй или третьей, они в лесочке первой линии, в наспех выкопанном блиндажике, везде. С небольшими кейсами и морем всякой электроники. За ними ведут охоту! Всем спектром, всеми калибрами, артой и авиацией. Так нужны ли им броники и каски? Да, мы тоже так решили.

Итого, кругом бегом, на фото три с лишним миллиона гривень. Акты приема-передачи, число, печать, подпись.

Старыми резервами, с помощью Петро Порошенко, ранними закупками, в долг и с возвратом – мы закрыли часть потребностей. Лишь часть. И мы сейчас выдохлись, резервов больше нет, запасов больше нет. Мы амбициозно и ответственно взялись за очень серьезные и очень важные закупки, просто понимая очевидное для нас – если не мы, то что-то ярко-сине-странно-гуманитарное. Если не мы, то горячего кофе утром не будет. Если не мы, то…

Я знаю состояние семейных бюджетов, экономики страны, общей усталости от всего и тотальной депрессии. Но я прошу вас о помощи. Деньгами. Лайками и комментами. Распространением наших постов. Все вместе, все в копилку, все для нашего с вами общего дела.

Давайте попробуем, давайте напряжемся.

Автор