Рішення про запобіжний захід Петру Порошенку оголосять 19 січня (фото, відео)

Рішення Печерського суду мають оприлюднити за кілька днів.

Повідомлено, що слідчий суддя вийде із нарадчої кімнати о 14:00 19 січня.

Раніше прокурори заявили, що сторона обвинувачення просила суд взяти Порошенка під варту із можливістю внесення застави близько 1 млрд грн.


Петро Порошенко

Слухайте, які ми з вами круті. Вони намагалися виснажити нас, сподіваючись, що до 23:00 люди точно не дочекаються. І ми їм показали, що ми Україну любимо більше за будь-що. І ми зараз тут боремося за Україну. І вони злякалися. І на сьогоднішній день 17 січня для цього некомпетентного зеленого неподобства стане початком кінця їх безглуздої популістської епохи.

І з сьогоднішнього числа, коли вони перейшли межу, коли вони намагалися заарештувати п’ятого Президента України, щось у них пішло не так, щось ці механізми почали не діяти. Щось, починаючи з вас, бо першими встали на захист України прості українці, в першу чергу – члени партії Європейська Солідарність, Солідарна Молодь, Справа Громад, ГО “Res_Publica. Брати по Зброї” та наші партнери по всьому демократичному середовищу. І на сьогоднішній день в них поки що цей сценарій зірвався. У них поки що люди відмовляються виконувати їх накази. Поки що люди відчувають, що з не правдою довго жити не можна.

І дуже важливий фактор – це є відповідальна політика, яку ми демонструємо. Тому що не можна, розколювати країну, коли біля воріт стоїть ворог Путін. П’ять років наша команда давала йому по зубах. П’ять років ми давали відсіч російській агресії. П’ять років ми не давали видавати паспорти на Донбасі. П’ять років ми не давали розведення. П’ять років ми не приймали «формулу Штайнмаєра» з віддачею Путіну української землі. П’ять років ми рухали Україну в ЄС та НАТО.

Час, друзі, об’єднатися і відновити рух до НАТО і ЄС. Час закінчити експерименти «зеленого» непотребу над нашою найкращою, улюбленою Україною. Сьогодні ми не виграли війну. Ми навіть не виграли бій. Але ми точно зберегли позиції, не давши їм знищити Україну. Це стало можливим дякуючи вам. Коли незважаючи на сніг, дощ, мороз, час, ми все рівно встали і захистили Україну.

Друзі, ми вас дуже любимо. Друзі, ви великі молодці! Друзі, ніде, ні в кого немає такої команди, як у нас з вами. Я вам дуже дякую і чекаю 19 числа. Ми – найсильніші, найкращі! І сьогодні ми не здали Україну, дякуючи вам!


Helgi Sharp

Вынесение решения о мере пресечения Петру Порошенко перенесли на 19.01.2022 года на 14:00. На сегодня заседание закончено.

Судье понадобилось 4 с лишним часа, чтобы сформулировать этот трэш?

Лицемерие, трусость, подлость, фарс, издевательство над людьми – визитные карточки этой власти.

Думаю, 4 с лишним часа ОПУщенные насиловали судью всеми противоестественными способами, но у того победил инстинкт самосохранения.

На завтра вызвали на ковёр к Ермаку – попробуют задействовать новые формы политического БДСМа. Не завидую я этому челу…


Олексій Петров

Итак… Решение не принято. Почти пять часов, сидя в нарадчій кімнаті, судья натужно думал и, мабуть, гадал на ЗЕленых козявках. Куда ему? К хитрым или осторожным? Ведь нужно было выбирать. Или плюшки с Банковой за нужное Вове решение? Или уже знатных люлей, но уже от Евросоюза, причём за то же самое решение. А тут ещё во время заседания не кстати упомянули судьбу незабвенного судьи Киреева. Тем более адвокаты Петра Порошенко устроили прилюдное шпили-вили прокурорам. Юридическая Кама-сутра. Издание первое.

И ещё эти люди злые на улице. Космонавтов нагнали целый батальон. Все такие страшные, чёрные, в обвесе. А вот не расходятся люди…

И куды бедному крестьянину податься?

В общем решение по обранню запобіжного заходу судья огласит на Водохрещу… 19 января, в 14:00! Космонавтов будет больше! Но и НАС должно быть больше!

Искренне благодарю всех и каждого, кто сегодня нашёл время и силы выразить свою гражданскую позицию!

 

Автор