По результатах дня

Mason Lemberg

Підсумок №1

Сьогодні можна сказати історичний день для України. Вперше за 26 років 2 політичні партії проголосували за зняття депутатської недоторканності зі своїх депутатів за підозрою в корупційних злочинах.

Так, недоторканність знімали і до цього, знімали в тому числі за підозри в корупційних злочинах, але ніколи за це не голосували колеги підозрюваних.

Це випробування не пройшли ні ляшківці, ні тимошенківці, ні риги, ні так звані “антикорупціонери”, які своїми дупами захищали квартири леща, заліщук, явне лайно міранди.

А от БПП і НФ сьогодні це випробування пройшли.

Я розумію, що багатьом хотілося би, щоб ВР не тільки зняла недоторканність, а ще й дала згоду на арешт, а ще краще відразу засудила, конфіскувала майно і роздала правильним пацанам, серед яких левова доля дісталась би кожному конкретному вимагачу “справедливості”, але, на мій погляд, в умовах сучасних політичних реалій сьогодні 2 фракції здійснили майже подвиг.

Підсумок №2

Сьогодні спостерігав за тим, як руйнувались ілюзії тих, хто самоназвав себе “представниками суспільства”, “антикорупціонерами”, хто присвоїв символи Майдану і т.д.

Сьогодні вони всі скликали людей до ВР підтримати зняття недоторканності. І попри значні медійні потуги, попри десятки тисяч лайко-репостів, попри те, що їхні вимоги підтримуються суспільством, ніхто крім штатних прапороносців партійних шмат не прийшов.

Якщо б ці люди були хоч трохи адекватними, то вони б задумалися, то вони б зрозуміли, що сьогодні вони отримали грандіозний облом. Бо попри підтримку суспільством їхніх вимог, ніхто не прийшов, а це означає, що людей відштовхують саме вони, їхні роз’їджені ряхи, балабольство і триндьож в режимі нон-стоп.

Якщо б ці люди дійсно були патріотами і дійсно хотіли боротись з корупцією, то замість махання партійними шматами, знімали б недоторканність з лещенка за ті самі злочини, що й з дейдея, і їздили б до хати гриценка питати, як той розікрав армію, а не до хати Порошенка, коли того немає вдома.

Але ні, ці самоназвані “представники суспільства” нічого так і не зрозуміють…

Підсумок №3

Залишається лиш здогадуватися, ким є ті тисячі лайко-репостерів “антикорупційного” балабольства в інтернеті і чому їхній “праведний гнів” в тирнетах ніяк не втілюється в реальну суспільну підтримку.

Автор