Петро Порошенко: На кожну відеокамеру, яку ворог знищить, на фронті будуть з’являтися три нові (фото, відео)

 

Благодійний Фонд Порошенка спільно з волонтерами забезпечать відновлення камери відеоспостереження 10-ої окремої десантно-штурмової бригади, після виведення її з робочого стану пострілом ворожого снайпера. Про це повідомив у відеозверненні п’ятий Президента України, лідер партії «Європейська Солідарність» Петро Порошенко.

«З 27 травня «Справа Громад», «Брати по зброї» і мій благодійний фонд разом із нашими партнерами по фракції «Європейська Солідарність» ведуть дуже важливий проект. Проект, який забезпечує збереження життів українських воїнів у найбільш гарячих точках лінії зіткнення. Встановлюються системи відеоспостереження, камери з далеким зумом, прибори нічного бачення, батальйонні, бригадні пункти спостереження. Уже пройшло більше двох місяців, і ця система ефективно діє», – сказав Порошенко.

Лідер «Європейської Солідарності» подякував небайдужим українцям, які допомагають в закупівлі обладнання для фронту своїми пожертвами.

«Це завдяки вам. Ви кожного дня по 30, 50, 60 тисяч гривень надсилаєте на «Справу Громад» і «Братам по зброї». Ми намагаємося тримати, щоб половина це були ваші гроші, а половина були гроші мого благодійного фонду. І сьогодні 10-ка, де вже повністю завершено забезпечення цими системами, і вже в 72-ій облаштовуються позиції в найгарячіших точка – Зайцевому, Шумах, Авдіївці на «Промці». Ця робота буде продовжуватися», – зазначив він.

«На жаль, ми не обходимося без втрат. Але не втрат наших воїнів, а втрат оцих «очей». Очей, якими наші солдати спостерігають, знаходять і знешкоджують снайперські групи, які виходять на полювання за нашими воїнами», – додав п’ятий Президент України.

Також Петро Порошенко продемонстрував пошкоджену снайпером камеру: «Отже, куля снайпера ворожого потрапила… ось є вхідне і вихідне… І вони думали, що знищать наші «очі».

«Ми, знаєте, як в того билинного дракона – коли йому відрубають одну голову, виростуть три. І будуть бити ворога. Вони думали, що знешкодили одну камеру, а ми додамо «очей» нашим бійцям з «десятки», і вони будуть діяти більш ефективно», – підкреслив п’ятий Президент України.

Лідер «Європейської Солідарності» повідомив, що постачання на фронт систем відеоспостереження продовжиться. «Ми продовжимо роботу по встановленню і забезпеченню наших воїнів, наших бригад ефективним спостереженням. І на кожну камеру, яку ворог буде намагатися збити, на фронті будуть три нові – вашими і нашими зусиллями», – наголосив Порошенко.

Джерело


Гліб Бабіч

Це вид з камери російсько-окупаційних військ на позиції 10 Гірсько- Штурмової Бригади.

Ось саме такий вид на їх моніторі спостереження.

Бо вчора з їх камерою трапилася неприємність. Чи то камінчик потрапив. Чи то дятел прилетів і видзьобав ту камеру в око.

А швидше за все, Бог покарав. Ще раз. За нашу збиту камеру.

До речі, я в своїй бригаді знаю достатньо людей, про яких кажуть – “стрілок – рівень Бог”.

Ну і плюс “та сторона” в зоні відповідальності бригади щодня продовжує пити бояру і щось у себе палити та підривати. Ніякої дисципліни.

А нашу “згаслу” камеру ми ось-ось замінимо на нову. І до неї ще додамо дещо – для повного контролю за противником.

Хочеш допомогти цьому?

ТІЛЬКИ ДЛЯ ПРИВАТ 24
5169 3305 2068 6400 (Антоніна Бузіло)

Для ІНШИХ банків:
5375 4115 0177 8331 (Антоніна Бузіло)
Або за реквізитами:
IBAN рахунок UA193052990000026002016226051
код ЄДРПОУ/ІПН 42992954
Назва банку: АТ КБ “ПРИВАТБАНК”
Найменування отримувача:ГО СОЛIДАРНА СПРАВА ГРОМАД ГО
Призначення платежу: благодійна безповоротна допомога на користь ГО від ПІБ
Дякуємо за впертість, підтримку і поширення.

 

Автор