О Голливуде и не только…

Helgi Sharp

❗️ Необходимо построить Голливуд в Украине. А также проводить рекламные съёмки.
❗️ Украине нужен Диснейленд. Это место для инвестиций.
❗️ Байден должен присоединиться к Нормандскому формату для усиления позиции Украины.
❗️ Я буду добиваться предоставления Украине безвиза с США.
❗️ Байден НЕ ДОЛЖЕН ОШИБИТЬСЯ в кадровом вопросе и назначить в Украине своего спецпредставителя по Украине.
❗️ Коломойский не влияет на банки – они имеют полную поддержку ОТ МЕНЯ.
❗️ С олигархом Порошенко я не готов сотрудничать – он плохо влияет на парламент.
❗️ С Путиным я готов сотрудничать ради того, чтобы предоставить Донбассу больше преференций.
❗️ Объяснить человеку, который умирает, почему если США не дают тебе вакцину, ты не должен брать её у РФ, невозможно.

Малята, вы только что прочитали основные тезисы интервью Венценосного изданию The New York Times.

Шута можно вывести из “Квартала”, “Квартал” из шута – никогда! Если для Пятого президента приоритетами воюющей страны были “армія, віра та мова”, то для Полшестого стали Голливуд, Диснейленд и площадки для съёмок рекламы.

Величайший из т(п)еннисистов уже требует от Байдена безвиз и предостерегает американского президента от ошибок, не понимая даже, что основным контрпартнёром для нового лидера США будет вовсе не он.

Искромётнейший из гидрантов отказывается сотрудничать с “олигархом Порошенко”, зато прекрасно живёт на деньги олигарха Ахметова, находится под тотальным контролем олигарха Коломойского и готов вести разговор с международным преступником Путиным.

И объясните ему кто-нибудь, что умирающему человеку вакцина не нужна…

* * *

Есть такой бородатый анекдот:
Приходит мужик к терапевту: “Доктор, я ночью писаюсь.”
– Милый, вам не ко мне, а к психотерапевту!
Через месяц терапевт встречает этого же пациента: “Ну-с, милейший, я вижу у вас все замечательно! Больше не писаетесь?”
– Нет, писаюсь, но теперь я этим горжусь!

73%, которые голосовали за (пи-пи-пи…), вы всё ещё гордитесь тем, что писаетесь или уже просто писаетесь? Риторический вопрос…

Але нам своє робити, бандерівці, порохоботи та україноцентристи!


Володимир Ар’єв

Зеленський бреше в інтерв‘ю Нью-Йорк Таймс. Перейшов з відосиків на світовий рівень.

Безапеляційно заявив про 4 тисячі километрів побудованих доріг.
Цитата «За рік зробили в 10 разів більше, ніж за десять років у сумі».
Відкриваємо звіт Укравтодора за 2 грудня 2020: “За 2020 рік Укравтодор оновив 3 926 км доріг державного значення та 85 мостів.”
Оновив! Не побудував, а саме оновив! І в цьому є величезна різниця, бо оновлення дороги, ремонт незрівнянно дешевші за будівництво!

2018 – відремонтовано 3800 км
2017 – 2100 км
2016 – 900 км

Дані Укравтодора і колишнього прем’єр-міністра. Вже за три роки більше, ніж у 2020! І тоді не довелося відривати гроші від медицини, як при Зеленському, і километр саме, підкреслюю, на будівництві єдиної нової траси Решетилівка-Дніпро коштував втричі менше, ніж при Зеленському.

А от що добре вміє Зеленський і ті, хто при ньому, – це брехати і красти. Брехати і красти.

UPD: Версія інтерв‘ю, опублікована на сайті офіса президента, кардинально відрізняється від статті в NYT! Офіс президента тупо вивалив розшифровку самого інтерв‘ю, що є МЕГАнепрофесійно і до сорому маніпулятивно! А опубліковане інтерв‘ю містило лише частинку про стосунки з США, війну на Сході, Коломойського і про вакцину.


Mark Savchuk

Зеленский дал интервью New York Times. Идите читать, там эпичный ржач. Ну вот, например (про дороги во время ковида):

“Сейчас люди увидели, что наши скорые начали добираться к больным быстро. Наши пожарные машины начали доезжать быстрее”.

Вопрос: Где болеют люди?
Ответ: В городах.
Вопрос: Какие дорогие строит ковидный фонд?
Ответ: Те, что вне больших городов, типа “трасса Харьков-Киев”.
Вопрос: За чьи же деньги ремонтируются дороги в городах?
Ответ: За счет бюджета города.

Вывод: Пожарные машины и скорая помощь НЕ ПОЛЬЗУЮТСЯ дорогами, которые строит ковидный фонд.
Правда заключается в том, что “Велике будівництво” – это большая коррупционная схема, на которой наживается окружение Зеленского.

Похоже, понятно, куда потеряли 9 кг кокса СБУшники. “Все дорожки ведут на Банковую”. Кстати, хорошее название для тик-ток шоу.


Володимир Омеляян

Ні дня без Зеленського.
З легкої руки Офісу Президента України, незрівнянної Мендель і гендальфа Подоляка, вийшло інтерв’ю Зеленського у відомому виданні The New York Times.

Запитання задавала вже нова адміністрація Байдена.
Їх можна розділити на три групи:

– чи розумієте Ви, що українські олігархи знищують Україну, і як Ви будете цьому протидіяти?
– чи готові Ви через короткострокові вигоди зрадити своїх західних союзників у їх довгій геополітичній грі, та коли нарешті Україна і її влада збираються стати регіональним гравцем, вести за собою регіон, а не плентатися в обозі?
– що Ви взагалі очікуєте від майбутнього, зокрема від Заходу?

Все ще Президент Зеленський з завзяттям студента-двієчника переповів у довільній формі журналісту ті довідки, які пам’ятав.

Власна позиція полягає у «хочу, але не можу. Всі заважають, а я стараюся».
З олігархами пообіцяв боротися, бо Коломойський взагалі ніхто. Про криваву боротьбу Зеленського з Коломойським відомо вже усім, галузь за галуззю захоплює підступний олігарх, але Зеленський не здасться до останнього шефіра.
Про інших олігархів відповів абстрактно: б’ємося!
Замість того, щоб розповісти, як він олігархів перетворить на просто багатих людей, які будуть грати за правилами, а хто не буде – стане бідним і з цілком іншим проблемами у житті, Зеленський включив єдину роль, яку він опанував – дурника.
З Росією все складно, вважає Зеленський. Нормандський формат: «наче прогрес є, але ні». Було б добре, щоб Вашингтон підключився, але що воно дасть (на думку Зеленського!)?
НАТО – це да, але з вакциною біда. Не буде західної вакцини, доведеться брати російську, проте незрозумілі «наслідки».
Регіональний лідер – ето, канєшна, да, самозадоволено відповів Зеленський. От я недавно поговорив з одним, іншим, він мені то, я йому то. Одним словом, чемпіон політичних п’ятиборств, або, за його власним визначенням: «акробат в політиці».
А від США Зеленський очікує дуже багато, краще одразу грошима вперед. Міг пояснити, чому зірваний Укрзалізницею контракт з GE, але делікатно промовчав.
Особисте прохання від Зеленського: відкрити в Україні філію Голлівуду і Діснейленду. Вже навіть є площадки, одна з них на Банковій, я так розумію.

Одним словом, хто хотів очаруватися – знову нічим, на жаль…
Хто в курсі, що ми обрали в 2019, може навіть не витрачати зайво час. Читати там нічого.
Ну хіба про дороги. «Чіста паржать»! Я уявляю, в якому шоці був кореспондент, коли замість відповіді по суті, він отримував відповідь у фейкових кілометрах за удвічі завищеною вартістю.

А, до речі, запам’ятайте.
За визнанням самого Зеленського, раніше він жив «глобальними планами». Тобто чувак, який публічно бахвалився у 2019-2020, що в нього немає часу на стратегію, бо він тактик, весь цей час, виявляється, «займався стратегією».
Можна собі лише уявити, яка дупа у нас почнеться, коли у 2021 році його «стратегія» кінцево переросте в його «тактику», що грунтується на цих «глобальних планах чемпіона-акробата».

І, наостанок, з вакциною таки біда. Зеленський і це провалив, її для України немає.
Російський «Спутнік-Новічок» може купити лише божевільний або вбивця, а от з вакцинацією населення нам тепер доведеться знову покладатися на добру волю Заходу, щоб він змилосердився над долею 40 млн європейців, які опинилися у черговій безвиході через дії ідіотів у владі.


Віталій Гайдукевич

Хаотичний агрегатор літер видав в ефір слова “Діснейленд” і “Голлівуд”.

Плуто, Чіп і Дейл відчули, що у них з’явився незборимий конкурент.

На емблему Вовочкіних візій можна чіпляти девізну стрічку “слабоуміє і отвага”, а до комплексу Наполеона додавати синдром Нью-Васюків.

Штош, чергове підтвердження, що хлопчик мав таки закомплексоване дитинство, досі не виріс, а мірила успіху підганяє під зручну і звичну йому шоу-бізнесову матрицю.

Ні, ну серйозно, а з чим йому порівнювати?

Що він бачив раніше окрім веселого гастрольного райдеру і примітивних ідей в сценаріях? Нічого.

Звідкіля взятися маякам розвитку країни “лояльна для бізнесу територія, успішні університети, потужний ВПК, передові космічні технології та майданчики для виробництва, Україна – фабрика Європи”? Нізвідки.

Хлопчик ще маленький, а вік “після 40” для таких дітей особливо проблемний.

Тож хлопчик прагне розваг.

Міккі в шоці.


Тамара Горіха Зерня

Фізично неможливо дочитати інтерв’ю Зеленського «Нью-Йорк Таймс». Я не змогла подужати ні україномовну розшифровку, викладену на президентському сайті, ні значно скорочену і доопрацьовану версію на сайті видання.
Сто разів переконуєш себе, що це не про нас. Що нас це не стосується, що до нас не дійде, що кожна здравомисляча людина бачить, де Зеленський і де ми.

На жаль, це самозаспокоєння. Для Заходу, на чию аудиторію розраховані подібні інтерв’ю, між Зеленським та народом України немає різниці. Це потрібно пам’ятати і враховувати у стратегічному плануванні.

Тепер щодо самого тексту. Відкинувши самовихваляння, брехню, лушпайки, знову самовихваляння і прямий обман, ми отримуємо два-три речення, на які слід звернути увагу.

Зеленський робить все можливе, щоб затоптати і нівелювати тему російсько-української війни та звести її до прикордонного конфлікту. На перший погляд, риторика зовсім інша, він згадує Нормандський формат і навіть вживає слово «війна». Але відкриваємо редакційний матеріал NYT, і що ми бачимо? «Villages on both sides speak a mix of Ukrainian and Russian.». Села по обидва боки лінії розмежування говорять сумішшю української та російської мов. Села, ви розумієте? Уявіть, як це сприймає звичайний американець, пересічний читач. Як конфлікт між аулами у горах, щось таке туземне.

Другий момент. Зеленський виконує свій улюблений фокус, він перекладає провину на попередника. І якщо в Україні вічним попередником і жупелом для перекладення провини є Порошенко, то у США для Вови ним став Трамп. Всі «негаразди» і провали Вови на міжнародній арені тепер пояснюються підніжками та інтригами Трампа.
У цьому місці я дістаю зі сховки переклад півторарічної давнини, коли ми розшифровували стенограму Вовиних переговорів з Трампом, і витираю скупу сльозу. Можна було б послати сигнал нашим «трампам», але вони і так знають. Зеленський зрадить завжди, нічтоже сумняшеся, пройдеться по спині і звалить на вас усю відповідальність.

І третє. Пам’ятаю, якийсь час в українців було невинне сподівання, що Вова втомиться, усвідомить свою нікчемність та віддасть булаву добровільно. Під цю версію підтягували і запухлий вигляд, і явний неадекват у словах і вчинках. Дивіться, мовляв, він уже на межі, от-от зірветься і звільнить нас від своєї присутності, як роса на сонці.

На жаль, не звільнить. Він ніколи не засоромиться, не визнає провину і не зробить нічого з того, що можна було б очікувати від слабкої, але совісної людини.

Не буде «мухожука», не буде добровільного зречення, не буде визнання реальної ситуації та реальних проблем у країні. Він триматиметься за крісло до останнього, як кліщ, і виривати його звідти доведеться з м’ясом.


Роман Донік

Для того, чтобы построить Диснейленд и Голливуд, нужно сначала построить армию, свой Пентагон, ЦРУ, свое ФБР и полицию, а не ОПГ Авакова.

Не считая таких мелочей, как выстроить судебную систему, которая будет руководствоваться верховенством права, а не вотэтовотвсе.

 

Карикатура © Roger Mofrey

 

Автор