Зеленське «правосуддя» судить тих, хто з перших днів війни чинили опір агресії

Ірина Геращенко

Нагадаю, що ДБР розглядає справи проти п’ятого президента Порошенка за Мінські угоди і рейд моряків, слуги в усіх ефірах волають кремлівські тези, що це «Порошенко послав солдатів і моряків у бій», забувши, що ми на нашій землі, й на Україну напав Путін.

Міжнародний Кримінальний суд в Гаазі починає справу по воєнні злочинам агресора в Україні.

І тільки українське «правосуддя» часів Зеленського судить ветеранів, волонтерів, військових, які з перших днів війни чинили опір агресії.


Ірина Фріз

Одна з недооцінених подій тижня – це вирок генералу Назарову, якого визнали винним у збитті літака і загибелі українських воїнів.

Коли Гаага розпочинає впровадження проти росіян за військові злочини в Криму і на Сході нашої держави, в Україні судять українського генерала за дії, які здійснив проти нас військовий агресор. Це слідування російському наративу – про громадянський конфлікт в Україні.

Цемаха, який організовував збиття МН-17, видають Росії.

«Вагнерівців», яких мали затримати українські спецслужби, і серед яких були причетні до збиття українських військових літаків, відпускають в Росію.

І в рамках цієї хибної політики замирювання з агресором судять та роблять винними українських військовослужбовців, які захищали Україну.

Це не лише несправедливість, це підрив морального духу армії, а отже обороноздатності країни.


«Петр и Мазепа»: Александр Сурков. 15.06.2019. Борт 76777. Разбор прерванного полёта:

В статье нет никаких кричащих открытий, всё описанное доступно в СМИ и материалах злосчастного судебного дела. Это, прежде всего, попытка дать серьёзный, максимально неэмоциональный разбор событий, предшествовавших гибели наших лётчиков и десантников, которые были расстреляны террористами во время захода на посадку в ЛАП.

«Петр и Мазепа»: Петро Стужук. 17.06.2018. Справа генерал-майора Назарова: в оточенні ворогів і «друзів»:

«Ніхто в Сполучених Штатах, ніхто з військових у Європі не стане союзником і не надаватиме допомоги тому, хто так поводиться з власними офіцерами». Справа генерал-майора Назарова: хронологія, коментарі й висновки.