Сергій Журавель не порушив батьківського слова та подав заяву про злочин Зеленського в ОГПУ та ДБР

Гліб Бабіч

Увага! Про заяву у ГПУ та ДБР на Володимира Зеленського.

Морський піхотинець Ярослав Журавель загинув, виконуючи бойове завдання. Тому що чекав на своїх. Тому що вибрав смерть замість порятунку в полоні. Як воїн.

Він не дочекався. І не тому, що армія була не готова врятувати свого. А тому, що процес “взяв під контроль” “верховний головнокомандувач”. І “прагнення до миру для збереження життів” виявилося важливіше цього самого життя. “Особистий контроль” блокував саму можливість порятунку пораненого.

Батько загиблого героя Сергій Журавель пообіцяв, що не дасть оббрехати, забалакати і забути смерть свого сина. Він, як і вся Україна “, знає, хто “особисто контролював “повільну смерть його сина. І він пообіцяв, що зробить все, щоб винні відповіли. І не порушив батьківського слова.

Це заява про злочин. По всій формі. У Генеральну Прокуратуру та Державне бюро розслідувань. Вчора вона відправлена адресатам встановленим порядком. І ця заява про злочин не тільки Володимира Зеленського. Це про злочин всієї зеленої ракової пухлини “нової влади”, яка вбиває Україну.

Може бути, поки важелі влади у них в руках, вони будуть тягнути, викручуватися і розповідати нам чергову бадьору відеомаячню. Але це прецедент. Влада не нескінченна за часом. І буде розслідування. І суд. Я впевнений.

Я прошу вас поширити цю інформацію наскільки можливо. Ми не дамо “не помітити” цього документа. І якщо потрібен резонанс, буде резонанс.
Але ця справа буде висіти над нікчемами, які перетворюють країну і армію в заручників своїх незрозумілих дій. Яка нагадує суміш дурості, самовпевненості та зради. Як дамоклів меч. До самого вироку.

Зроби репост, і залиш коментар.
А ще зайди сюди, до батька Ярослава, і підтримай його. Він має знати, що він не сам.