Робоча поїздка Петра Порошенка до Запоріжжя (фото, відео)

Ми попередили Зеленського, що проведемо парад без нього, він зламався і призначив парад у 21 році – Порошенко у Запоріжжі

 

Володимир Зеленський був змушений призначити проведення військового параду на 30-ту річницю Незалежності України, бо опозиція, ветерани і волонтери все одно б провели його – з президентом чи без. Про це нагадав у Запоріжжі п’ятий Президент України, лідер партії «Європейська Солідарність» Петро Порошенко. Зустрічаючись із медиками та пацієнтами клініки Святого Миколая, де в тому числі проходять лікування поранені учасники війни проти російської агресії, Порошенко наголосив – армія має відчувати захист і повагу українського суспільства.

«Загадайте: ще у 2019 році під час святкування Дня Незалежності Зеленський сказав, що ніколи не буде військового параду. Цього року ми провели парад – а він знову боровся проти параду. Для чого він це робив? Бо він боїться армії, боїться ветеранів. Не відчуває, воно не його. В нього – відосики», – говорить Порошенко.

 

«І лише після того, як ми на День Захисника України чітко сказали: ми радимо вам провести парад, інакше ми його проведемо без вас – він зламався і на сьогоднішній день оголосив «добре, наступного року парад буде», – зазначив п’ятий Президент.

«І по кожній ініціативі ми будемо діяти саме так. Для того, щоб забезпечити те, що потрібно країні: захист армії, захист лікаря, захист громадян. Захист місцевого самоврядування», – наголосив лідер опозиції.

Джерело

 

Менеджер, який створив сучасну клініку, лікує людей і ефективно конкурує з державною медициною – Порошенко у Запоріжжі закликав підтримати кандидата у місцеві ради Миколу Бєлого

 

П’ятий Президент України, лідер партії «Європейська Солідарність» Петро Порошенко під час поїздки до Запоріжжя побував у «Клініці Святого Миколая», яку заснував Микола Бєлий.

Ця багатопрофільна клініка з новітніми методами обстеження, сучасним обладнанням та найбільш кваліфікованими фахівцями була відкрита в 2019 році. Без державних інвестицій команда «Клініки Святого Микола» демонструє, яким чином можна ефективно конкурувати із державною медициною. 10 тисяч запоріжців можуть тут отримати професійне лікування під час пандемії. А її засновник балотується до обласної та міської рад від партії «Європейська Солідарність», щоб посилити власним досвідом медичного менеджменту місцеве самоврядування.

«Микола Бєлий є зразком сучасного медичного менеджера. Подивіться – тут є сімейні лікарі, 10 тисяч запоріжців можуть на сьогодні отримувати послуги. Сходіть до державної поліклініки – і сходіть в клініку Святого Миколая, порівняйте. Тому абсолютно невипадково Микола є членом нашої політичної команди і як небайдужий громадянин він балотується до органів місцевого самоврядування», – зазначив Петро Порошенко.

«Хочу вас познайомити з нашими лікарями, які стоять на захисті запоріжців під час коронавірусу. У нас є комп’ютерний томограф, найсучасніший у Запоріжжі. Ми зараз плануємо переходити на добовий режим роботи, щоб якомога пришвидшити і збільшити кількість обстежуваних людей, бо потреба дуже велика. Плануємо видавати результати обстеження протягом максимум ‪однієї-двох годин‬, бо це для людей дуже важливо і такого в Запоріжжі немає.
Хочемо познайомити вас з нашими сімейними лікарями, які перші стикаються з інфікованими, кількість яких зараз значно збільшилася і, на жаль, ми не відчуваємо підтримки від держави. Кількість збільшилася і вони працюють по ‪14-15 годин‬ на добу», – говорить засновник клініки Микола Бєлий.

Сімейні лікарі у клініці у розмові з Порошенком зазначили, що є значні проблеми із госпіталізацією у державні медзаклади пацієнтів, в яких виявляють клінічні ознаки коронавірусу. Петро Порошенко зазначив, що одразу після місцевих виборів команда «Європейської Солідарності» буде вимагати аудиту витрат коштів з коронавірусного фонду по всій країні та достатнього забезпечення галузі охорони здоров’я для боротьби з пандемією.

«Ми будемо захищати українців і лікарів. Ми будемо робити все можливе для того, щоб ресурси держави зараз були спрямовані на ефективне подолання коронавірусу», – говорить Порошенко.

«І я тут в тому числі для того, щоб попросити кожного проголосувати за «Європейську Солідарність», за Ігора Артюшенка, який очолює наш обласний список, за Валерія Прозапаса, який очолює наш міський список і балотується на посаду міського голови. Проголосувати за таких, як пан Микола, і закликати всіх українських патріотів, всіх проукраїнськи налаштованих мешканців Запоріжжя і Запорізької області не змарнувати свій голос. Бо «Європейська Солідарність» – це єдина проукраїнська, парламентська опозиційна сила, яка здатна на сьогодні об’єднати, подолати всі бар’єри і бути представлена в усіх без винятку областях України», – наголосив Петро Порошенко.

Джерело

 

У Запоріжжі Петро Порошенко привітав із днем народження ветерана АТО Олега Данилевського, який лікується після важких поранень

 

Під час візиту до Запоріжжя п’ятий Президент, лідер партії «Європейська Солідарність» Петро Порошенко привітав із днем народження ветерана війни проти російської агресії Олега Данилевського.

Олег Данилевський пройшов найгарячіші точки російсько-української війни. Він брав участь в операції під Широкиним, в боях під Мар’їнкою, Лебединським і в обороні Маріуполя. З фронту воїн повернувся з пораненнями. Зараз проходить лікування у Клініці Святого Миколая, заснованої членом команди «Європейської Солідарності», кандидатом до місцевих рад Запоріжжя Миколою Бєлим.

«Дуже радий бачити вас. Дуже багато чув про вас. Перш за все я хотів би подякувати пану Олегу, бо насправді це героїчна людина, яка захищала Маріуполь, яка брала участь в боях під Широкіним, з ризиком для життя приймала рішення, що нічого важливіше, ніж захищати українську землю, немає», – говорить Порошенко.

В клініці ветеран робив ендопротезування суглоба. Запорізька команда «Європейської Солідарності» запевнила, що організує придбання за благодійні кошти іншого імпланта і так само за рахунок клініки зробить протезування іншого суглоба.

«В першу чергу йдеться і про ветеранську організацію Запоріжжя, і про Миколу Бєлого, бо звичайно, що в Олега було бажання для того, щоб відновити діяльність суглобу, але це дуже недешева операція. І особистим рішенням Миколи Бєлого було вирішено допомагати ветеранам, армії, державі», – зазначив Порошенко.

«Пане Олег, і я, і мій фонд також будемо поруч з вами і продовжимо надання допомоги. Ви великий молодець!», – наголосив п’ятий Президент.

«Ми повинні мати можливість ефективно діяти, бути тим «спецназом» у парламенті, про який ми обіцяли в 2019 році, коли йшли до Верховної Ради. Ми маємо захистити армію від знищення тих досягнень, які вона демонструвала протягом останні 6 років», – переконаний Петро Порошенко.

Джерело

 

Для нас ОПЗЖ – набагато більше, ніж опонент на виборах, це вороги України – Порошенко на Хортиці

 

При повному потуранні влади проросійські сили виношують реваншистські наміри і планують зайти у місцеві ради у південних та східних областях України. Про це п’ятий Президент, лідер партії «Європейська Солідарність» Петро Порошенко заявив під час виступу перед прихильниками на Хортиці у Запоріжжі.

«Можливо, не всі виборці розуміють – не хочу образити простих людей, але верхівка Опоплатформи – це недруги України, це п’ята російська колона. І на їхніх же каналах ви можете бачити, як вони плазують перед Путіним, руку йому цілують – у найлютішого ворога України», – зауважує Порошенко.

Лідер «Європейської Солідарності» зазначив: «єдину проукраїнську політичну силу, парламентську опозицію, здатну боротися з Росією, ОПЗЖ остервеніло атакує, починаючи з мене особисто і всю нашу команду за наказом свого московського «верховного головнокомандувача».

«Слуга народу» вже заявив про те, що вони будуть на сході формувати коаліцію з ОПЗЖ», – нагадав Петро Порошенко.

Опитування громадської думки чітко демонструє, що «Європейська Солідарність» стане практично єдиною політичною силою, яка гарантовано проходить до Запорізької обласної і міської ради – зауважив лідер партії.

«Тому не змарнуйте свій голос, не дайте розпорошити його на будь-які інші політичні проекти. Бо ви думаєте, що ви не будете голосувати за них, а насправді ваш голос піде ОПЗЖ або «Слугам». Ми є ядром, навколо якого гуртуються проєвропейські патріотичні сили в усіх областях сходу і півдня України. Так є в Харкові, в Одесі, так і в Запоріжжі – тут є наша потужна, сильна проукраїнська команда», – зазначив п’ятий Президент.

«Наші кандидати – це фахові управлінці, кандидати наук, аграрії, ветерани АТО, волонтери, громадські діячі, меценати, лікарі – і серед них немає клоунів», – резюмував Петро Порошенко.

Джерело

 

Після формування нових місцевих рад наша команда перевірить кожну копійку, виділену на боротьбу з коронавірусом – Петро Порошенко

 

Після формування нових складів місцевих рад необхідно негайно провести аудит бюджетів, перевірити, куди витрачалися кошти, призначені для боротьби з коронавірусом та підтримки громадян. Про це під час виступу на Хортиці у Запоріжжі заявив п’ятий Президент, лідер «Європейської Солідарності» Петро Порошенко. Він зауважив, що у Зеленського відсутнє стратегічне мислення, тому удар масштабної кризи приймає на себе місцеве самоврядування.

«Після формування нових місцевих рад необхідно одразу провести обов’язковий аудит на місцях. Перевірити кожну копійку, яку вони розкрадали. Перерозподілити місцевий бюджет, щоб облаштувати додаткові місця в лікарнях. І не ліжка розставити, а забезпечити усім необхідним – від ліків до запасів медичного кисню, станції і реанімаційне обладнання», – говорить Петро Порошенко.

«Забезпечити захист лікарів, причому і в державних, і в комунальних, і в приватних клініках. Якщо сімейні лікарі приймають тих, хто з ними уклав угоду, вони так само працюють з коронавірусом. Мені байдуже, до якої форми власності належить лікарня, треба захистити лікаря. Тим більше, що там лікар як мінімум працює не менш ефективно», – зауважив п’ятий Президент.

«Розробити спеціальні програми підтримки малого і середнього бізнесу на місцях. Зберегти робочі місця, а не в асфальт гроші закатувати», – зазначає лідер «Європейської Солідарності».

«Президент, на жаль, не може мислити стратегічно. Підтвердженням цього є те, що центральна влада все провалила. Але цей провал загрожує не Зеленському. Цей провал загрожує життю кожного українця», – переконаний Петро Порошенко.

Він наголошує, що у такій ситуації особлива відповідальність лягає на органи місцевого самоврядування. «Наші кандидати будуть на передньому краї. Я вам це обіцяю», – підкреслив Порошенко.

Джерело