Економіку країни вбивають… миші!

Дмитро “Калинчук” Вовнянко

Не тими проблемами зайнятий преЗЕдент.

Тут у нас таке лихо намалювалося, що поруч не стояли ані пандемія, ані навіть Бровари.

Проблема – миші. Вчора радник міністра МВС Михайло Апостол повідомив, що в ході аудиту з’ясувалося, гризуни зжерли 2700 вагонів зерна, що мусило знаходитися в Держрезерві. Сума збитків – більше 800 мільйонів грн.

Нескладний підрахунок доводить, що по країні десь гуляє майже мільярд не облікованих мишей, які убивають економіку країни гірше за військову кампанію 2014 р.!

І от – новий зухвалий злочин. Нардеп від ЄвроСолідарності Олег Синютка повідомив, що 60 мільярдів виділених на боротьбу з COVID-19 зникли у невідомому напрямку. От просто були-були – і нема!

Миші, тля буду, це все вони! Я оце з жахом думаю, а ну як цей мільярд мишей візьме і прийде на Банкову?!


Erokhin Ivan

Про второй год зеленной мыши.

Уже полтысячи лет как ученым стало известно, что ничто в этом мире не пропадает безвестно и безследно.

Поэтому сьеденные мышами 1.860 млн. тонн зерна должны обязательно материализоваться в 2 700 железнодорожных вагонов мышинного помета.

А вот этот помет, при должной сноровке руководства “Держрезерву”, можно расфасовать по целофановым пакетикам и выгодно продать в цветочных магазинах как ценное удобрение, тем самым не только покрыв недостачу, но и, возможно, даже заработав на пачку “Вискаса” для моего кота, в виде гонорара за толковый совет!

Автор