Найбільша помилка українських виборців за всю історію України

Дмитро “Калинчук” Вовнянко

Не-шановний Володимире Олександровичу. Я ніколи не приховував свого ворожого до Вас ставлення, на моє глибоке переконання, займаєтеся ви не своєю роботою, політик з Вас як з клоччя батіг, і те що Ви стали президентом, це масовий психоз українців, якому в майбутньому обов’язково присвятять численні наукові дисертації. Але. У нинішній екстремальній ситуації, коли країну накриває епідемія, я намагаюся хоч якось дотримуватися конструктиву і якось підкреслювати перемоги, здобуті владою, – от про дипломатів наших нещодавно писав. Але.

Ви ніби свідомо робите все, аби позитиву у діях вашої команди я вперто НЕ знаходив. Ви кілька разів похвалилися надходженням до України тест-систем для визначення коронавірусу. І от Євгенія Закревська, адвокат родин Небесної сотні, повідомляє, те, що наразі везуть в Україну, – НЕ лабораторні тест-системи, які точно визначають наявність або відсутність COVID-19. Там – експрес-тести, які визначають інфекцію приблизно, і негативний результат яких – це вірогідність у 50%, може, нема, а може, є. Тобто з Китаю нам привезуть фігню, яка не дасть ніякої точної картини зараження в Україні на COVID-19, натомість яка дала змогу гарно попіаритися вам особисто. А де шукати людям лабораторні тести, аби точно знати – хворі вони чи ні? А шукати їх у лабораторії, де вас халтурно тестували на наркоту напередодні виборів, тобто у вашого знайомця Пальчевського, до чого ви, звісно, стосунку не маєте. Так само як до Центренерго, яке банкротить Коломойський. Так само як до нафтового терміналу Миколаївського порту, зупинка якого переправила імпорт нафти на термінали Коломойського. Так само як до зупинки метро, яка дає зараз змогу торгівцям пальним (і дотичному до них Коломойському) озолочуватися. Ви й до масок стосунку не маєте, які знаходяться нині по всьому світові, крім України. Сам Нефьодов про те волає.

На всі звинувачення у ваших прибічників відповідь одна – «а ваш Порошенко». Волайте на здоров’я. Але знаєте, масові психози мають здатність завершуватися. Масовий психоз, завдяки якому ви стали президентом – завершується прямо зараз. Ви самі робите все можливе, аби в історію ви увійшли як найбільша помилка українських виборців за всю історію України. Коли ви побачите, що ваш рейтинг впав ще більше ніж досі, не шукайте винуватців серед порохоботів, ЗМІ та блогерів. Просто озирніться навколо. І гляньте в дзеркало.

І так, нардепи «Слуги народу» не оминули нагоди попіаритися на доставці тестів з Китаю. На фото – всі вони без масок, на відміну від всіх присутніх там китайців. Насмілюся нагадати, відсоток захворювань на COVID-19 серед нардепів значно вищій ніж серед слюсарів і водопровідників. Думай.Те.

Автор