Він про це все відверто говорив ще з минулої весни

Валерій Прозапас

Важко уявити, як зараз угарає досточтімий Коломойський, спостерігаючи за плановою суєтою своїх маріонеток.

Чувак трохи менше ніж за рік зробив з країною те, що колись провернув з ПриватБанком, а на додачу через суди позбавився податкових боргів, відновив вплив на держпідприємства та поставив під контроль купу інших, розставив свої кадри на всі вертикалі від ОП до ЗСУ, в союзі з Портновим та Аваковим використовує судову та правоохоронну систему.

І всі такі – “а що не так з економікою?”, “а звідки дірка в бюджеті?”, “а давайте нових ліц змінемо на болєє лудших?”, “а пачіму нє сідіт Порошенко?” і так далєє.

А весела бабушка і Ко тим часом готується за вкрадені мільярди попастися на приватизації та “ринку землі” (які “тєхнократи” чомусь назвали “реформами”), ну і отримати своє від “прінуждєнія к міру” з росіянами.

Найсмішніше, що він про це все відверто говорив ще з минулої весни – і про свій вплив на президента, і про підготовку реванша, і про “воюєм самі с собой”, і про “забудут кров”, і про “волкі ситі”.

Навіть в кабінеті президента фотографувався в позі дона Корлеоне на фоні Зєлєнського, його ОП, прем’єра та урядовців, але очарований та засліплений пропагандою український нарід все це пропустив повз очі та вуха.

Тому далі наріду переважно буде лише гірше, і знаєте, це справедливо, за помилки завжди доводиться розплачуватись.

Хоча краще було б їх якомога швидше виправляти.

Автор