Коли грантоїди та білі пальта припинять воювати з Петром Порошенком?

Валерій Прозапас

Цікаво, на якому році президентства Зеленського грантоїдсько-недорогенька тусовка і прімкнувшіє к нім білі пальта припинять воювати з Петром Порошенком?

Ніхто ж не оспорював результати виборів.
Тотально на всіх вертикалях “новиє ліца” – від монобільшості до Мілованова, від лейтенанта Баканова до “стовідсоткового” Генпрокурора, і так далі аж до юзіков з бужанськими.

Здавалося б, показуй досягнення, реалізуй обіцяне, роби різницю та втри носа “парахаботікам”, але ні, “розслідування” та “сенсації” тривають, а добра частина “правоохоронців” заточена на тиск і дискредитацію п’ятого президента.

І, зауважте, за 9 місяців без жодного факту.

Дитину народити було б можна, а досі жодного неспростовного доказу, який був би підтвердженням всього того, про що так довго розповідали наші та фсбшні “лідєри мненій” і Шабунін з Білєцькім.

Мабуть, за це все ще платять набагато більше ніж за досягнення в народному господарстві – тим більше за жодним напрямком не вдалося не то що показати позитивну динаміку, але хоча б втриматись на позиціях “попередників”.

Економіка барахлить, корупція збільшується (а мама любіт скорость), безробіття зростає, з тарифами цирк, війна ніяк “не закінчується”, союзники за спиною домовляються з Москвою, – а цим все Порох заважає город-сад побудувати.

Але найгірше, що до цього сумнівного двіжу час від часу приєднуються нормальні свідомі люди. І починається – “урокі нє виучілі!”, “опять всє просрєтє!”, “надо било по-другому!”, “Порошенко наступаєт на граблі!”, “зачєм он того-то і того-то продвігаєт?” і купа іншої маячні.

Ну раз знаєте що, як і кого, – є повно методів запропонувати свої послуги та рішення без істерик в ефірі.
Ви вже докритикувались до зелених віників, досить.
Тим більше Порох і без вас визнавав помилки, просто їх повз вуха пропускали, бо кричати заради крику завжди простіше.

Не уподобляйтесь, а то одного разу в дзеркалі побачите оте, що на картинці нижче цього допису, хай бог милує.

Автор