«Перезавантаження» ДБР

Валерій Прозапас

Багато хто думає, що так звана “перезагрузка” ДБР – це відновлення справедливості, а звільненням Труби Зеленський “виправив помилку”, і тепер все стане добре.

Насправді, сподіватися на це наївно.

Судячи з нових записів розмов в кабінеті Труби, він виконав поставлені перед ним завдання і просто пішов, замість стати фігурантом справ про узурпацію влади, використання правоохоронного органу в інтересах третіх осіб та корупцію за участю вищого керівництва країни.

Труба і його підлеглий Резніченко допомагають поставити “смотрящего” на “Центренерго” від Коломойського.
Обговорюють це прямо – “там есть интересы Коломойского Игоря Валерьевича… поставить нового смотрящего”.

Співробітники ДБР організовують обшуки помешкання Гонтаревої як “тактико-психологічне”, посилаючись на вказівки керівника ОП Богдана, конспіративно називаючи його Б.А.Й. або А.Б.

За тим же сценарієм раніше проходила організація справ проти Порошенка – на пряме замовлення Портнова та Богдана.

Вони підтасовують конкурси для слідчих, вирішують комерційні питання, втручаються у справу з державної зради – послухайте на телеграм-каналі @trubuprorvalo, на що перетворилась правоохоронна система України.

Під солодку виставу для населення про “борьбу антікорупционєров за счастьє народноє” відбувається передача державних структур під тотальний контроль олігархів на чолі з досточтімим Коломойським. Хіба звільнення використаного Труби – це висока плата за такий парадиз?

Промовисте мовчання з цього приводу ОГПУ, СБУ, НАБУ і кого там ще – хто ж стане рипатись, якщо Коломойський проводить відпустку разом з президентом, а його юрист має необмежені повноваження в кріслі голови адміністрації того ж президента.

Така мафіозна конструкція нежиттєздатна, вона неодмінно розвалиться, падіння економіки та діри в бюджеті – це перші ластівки цього процесу.

Питання, хто опиниться під уламками – її архітектори чи сам нарід, який все це освятив.

Автор